Dáwid Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 De az papírból legyen, és híres ember képe díszelegjen rajta. :) Egy sörösüveg kupak méretű papírkorong, Fekete Pákó, Győzike, és Kiszel Tünde képével rendel. Értettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Egy sörösüveg kupak méretű papírkorong, Fekete Pákó, Győzike, és Kiszel Tünde képével rendel. Értettem :D :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 sztetek melyik? 1 2 Pár hete vettem mio moov blacket. egy 20as volt. Igo szoftvert feltettem rá, tökéletes. Nem fagyott le még sosem, megbízható kis gps. 400mhz-es proci, és 64 mb ram. Egy gps-re bőven elég a jó működéshez. (legalábbis arra amire kitalálták hogy mutassa/mondja az utat). moov black Engem megfogott az óriási kijelzője. Speciel ezt ajánlani tudom csak. :) De az m400 is zsír csak okosabb pár országgal a gyári szoftvere. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Pár hete vettem mio moov blacket. egy 20as volt. Igo szoftvert feltettem rá, tökéletes. Nem fagyott le még sosem, megbízható kis gps. 400mhz-es proci, és 64 mb ram. Egy gps-re bőven elég a jó működéshez. (legalábbis arra amire kitalálták hogy mutassa/mondja az utat). moov black Engem megfogott az óriási kijelzője. Speciel ezt ajánlani tudom csak. :) De az m400 is zsír csak okosabb pár országgal a gyári szoftvere. :D Ésjóvót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Ésjóvót? :) Ajjé :D Még annál is jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Nincs valakinek eladó mechanikus ablakemelő szerkezete (vezetőoldali) 5a/4a/kombi - gondolom ugyanaz - tip. Asztrához ? Eladó nincs. :) Tiéd mindkét oldali. Csak itt van Veszprémben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Na, lekerült du. a hengerfej. A 13 éves tömítés eddig birta. Van benne óra szerint 225 ezer km. de szerintem van az bőven 350 ezer. Viszont van egy repedésnek látszó valami rajta. Holnap kiderül tényleg az e? Ami rosszabb, hegeszteni kell a kipuff csonkot. Vagy kukázni egyet, ami nem egyszerű a turbó miatt. Kukázni kell egy dizeles szelephimbát is. :) Röviden ennyi eddig. Holnap jön a folytatás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Röviden ennyi eddig. Holnap jön a folytatás. :D Hány km-t is ment el hibamentesen? :) A himba mitől is tört el? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Hány km-t is ment el hibamentesen? :) A himba mitől is tört el? :) 1. Sokat. 2. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Odaadom ingyen is, ha megszervezed a szállítást :D Eladó nincs. :) Tiéd mindkét oldali. Csak itt van Veszprémben. Ó ez nagyon kedves mindkettőtöktől :) Esetleg valamelyikőtöknek van ideje, hogy elpostázza ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Ó ez nagyon kedves mindkettőtöktől :) Esetleg valamelyikőtöknek van ideje, hogy elpostázza ? Ha kicsit ráér akkor elhozom neked Pepétől. 1-2 héten belül, megyek arra a környékre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Miért én tudom mindenre a választ!? Csak. :D :lol: Szeru mindenki! Na feltettem youtubera egy . Még a minősége sz.r mert most lett feltöltve, a youtube később javítja. És bocsi a két foltért az üvegen....Az úgy van, hozzá tartozik. :D Nem nyomom neki inkább csak egy kis laza autókázás Debrecen-Mikepércs között. Semmi tiltás? :) Na, lekerült du. a hengerfej. A 13 éves tömítés eddig birta. Van benne óra szerint 225 ezer km. de szerintem van az bőven 350 ezer. Viszont van egy repedésnek látszó valami rajta. Holnap kiderül tényleg az e? Ami rosszabb, hegeszteni kell a kipuff csonkot. Vagy kukázni egyet, ami nem egyszerű a turbó miatt. Kukázni kell egy dizeles szelephimbát is. :D Röviden ennyi eddig. Holnap jön a folytatás. :) El volt törve a szelephimba, úgy mentél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Csak. :) :lol: El volt törve a szelephimba, úgy mentél? :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Semmi tiltás? :) El volt törve a szelephimba, úgy mentél? :) Dízel. Mi az a tiltás? :lol: :D bazzeg Zotya :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 :lol: :D :D :D Dízel. Mi az a tiltás? ;) :) bazzeg Zotya :D :D Én letagadom. Nem is ismerem. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszer...es_recaro-99948 nem hibátlan, de ennyi pénzért szerintem megéri aki közel lakik oda. http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszer...plet_eleje-6782 hát ezen behaltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 most olvastam.... Soltvadkert Mote napok május 14-16 Tervezivalaki hogy ellátogat oda? Elképzelhető, hogyott leszek, mivel ott melózunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Szeru mindenki! Na feltettem youtubera egy . Még a minősége sz.r mert most lett feltöltve, a youtube később javítja. És bocsi a két foltért az üvegen....Az úgy van, hozzá tartozik. :) Nem nyomom neki inkább csak egy kis laza autókázás Debrecen-Mikepércs között. Jó a supercharger hangja váltáskor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Jó a supercharger hangja váltáskor :D Tényleg váltásnál mindíg szisszen valami 1et a videón :D :D :lol: :D vagyis az inkább nyekergés lenne csak másképp adja ki, a kuplung hangja :) Csak. :D :D Semmi tiltás? :) Hát....ha lenne ;) Amúgy 53 másodperc körül jön szembe egy trélet hátulján egy fossá tört rendőr focus ;) 42-43 környékén meg jön egy rendőr szembe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 :D :lol: :D :D bazzeg Zotya :) :D Én letagadom. Nem is ismerem. :) :D Jaj, olyanok vagytok! :D El van foglalva a szőke lánnyal, akivel szivesen hasizmot edzene, a kutya elhordja a fél házat, az autón is van mindig mit csinálni... Nem lehet mindent észbentartani. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Jaj, olyanok vagytok! :) El van foglalva a szőke lánnyal, akivel szivesen hasizmot edzene, a kutya elhordja a fél házat, az autón is van mindig mit csinálni... Nem lehet mindent észbentartani. :) :D Téged meg majdnem feleségül vett, csak rájött hogy otthon van már egy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Téged meg majdnem feleségül vett, csak rájött hogy otthon van már egy. :) kutya? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Téged meg majdnem feleségül vett, csak rájött hogy otthon van már egy. :) Még mindig jobb, mintha hazavisz és mikor emel át a küszöbön jut az eszébe, hogy ezt megtette már egyszer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Röviden ennyi eddig. Holnap jön a folytatás. :D Kezdődik.. :) Tényleg váltásnál mindíg szisszen valami 1et a videón :lol: :D :D ;) vagyis az inkább nyekergés lenne csak másképp adja ki, a kuplung hangja :) Jówammán ;) tudjuk, hogy belesumákoltál egy turbót :D ;) csak előadod, hogy a szívódízel így megy :D persze.. :D Még mindig jobb, mintha hazavisz és mikor emel át a küszöbön jut az eszébe, hogy ezt megtette már egyszer. :D És akkor képzeld el a neje arcát mikor meglát a férje karjaiban ;) vajon mi történne.. ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Kezdődik.. :) :D :D Jówammán ;) tudjuk, hogy belesumákoltál egy turbót :lol: :D csak előadod, hogy a szívódízel így megy :) persze.. ;) És akkor képzeld el a neje arcát mikor meglát a férje karjaiban ;) vajon mi történne.. :D :D :D Mi kezdődik? Sajnos nem kezdődik, mert ma szinte semmit nem haladtunk előre. Nem találtunk Kipuff csonkot, és a hengerfej sem ért vissza a gépműhelyből. Az enyém sziszegett rendesen tavaly Soltvadkerten. ;) ;) Kidobná Zolikát az uj asszonyával együtt, a kutya mellé. ;) Ja, és nem kéne mostanában forrasztópákát vennie. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts