zotya975 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Eddíg csak azt tudta a kiskutyám, hogy van foga, lehet vele rágni, tegnap valaki szólt neki, hogy lába is van, lehet vele ásni. Most mindent összerág, amit nem tud, azt aláássa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Leadtam a kocsit a szerelőnek. Hengerfej felújítás. Talán elment volna még egy ideig, de egyre jobban folyt a viz a tömítésnél. Félő volt, hogy az olaj is megjelenik lassan. ÁÁÁ. Nagyon furcsa kocsi nélkül. :) Remélem nem kell sokáig nélkülöznöm. Délután többet tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 http://sonline.hu/somogy/kozelet/porig-ege...io-a-kar-299070 fél OFF megvolt a nagyobb autókázás, ahogy mondtam, a fogyinál majd írok adatokat, hogy ne legyen túlságosan nem idevágó. Parkolás Pesten....20 percig keringtem mire volt egy téren 2 rozoga kocsi között egy férőhely. Előtte Szabad sajtó, Kossuthon (az Erzsébetről hídról, ahogy lejön az ember a pesti oldalon) 1 -es csúszó kuplung, egyes (50 % kartonlap bent !) GURULÁS....pfff... pedig én voltam már a nagyfalun dugóban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 http://sonline.hu/somogy/kozelet/porig-ege...io-a-kar-299070 fél OFF megvolt a nagyobb autókázás, ahogy mondtam, a fogyinál majd írok adatokat, hogy ne legyen túlságosan nem idevágó. Parkolás Pesten....20 percig keringtem mire volt egy téren 2 rozoga kocsi között egy férőhely. Előtte Szabad sajtó, Kossuthon (az Erzsébetről hídról, ahogy lejön az ember a pesti oldalon) 1 -es csúszó kuplung, egyes (50 % kartonlap bent !) GURULÁS....pfff... pedig én voltam már a nagyfalun dugóban.... Arra nem közlekedünk. :) Mindig dugó van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Leadtam a kocsit a szerelőnek. Hengerfej felújítás. Talán elment volna még egy ideig, de egyre jobban folyt a viz a tömítésnél. Félő volt, hogy az olaj is megjelenik lassan. ÁÁÁ. Nagyon furcsa kocsi nélkül. :) Remélem nem kell sokáig nélkülöznöm. Délután többet tudok. Résztvét. :D http://sonline.hu/somogy/kozelet/porig-ege...io-a-kar-299070 fél OFF megvolt a nagyobb autókázás, ahogy mondtam, a fogyinál majd írok adatokat, hogy ne legyen túlságosan nem idevágó. Parkolás Pesten....20 percig keringtem mire volt egy téren 2 rozoga kocsi között egy férőhely. Előtte Szabad sajtó, Kossuthon (az Erzsébetről hídról, ahogy lejön az ember a pesti oldalon) 1 -es csúszó kuplung, egyes (50 % kartonlap bent !) GURULÁS....pfff... pedig én voltam már a nagyfalun dugóban.... Szegény kocsi, kiváncsi lennék mi volt az a műszaki hiba. Itt Győrben vagy elmegyek a rakpartra ahol ingyenes, vagy be sem megyek a belvárosba. Most kivételesen ott kellett parkolnom szombat délelőtt, vittem a gyereket, reggel 5 perc 200forint, mert ugye az az alap, délután meg 500Ft de hétfő reggel 8-ig ott állhattam volna, mert 14-től ingyenes. :) Elővettem a montik-bájkot a pincéből, egy éve nem ütem rajta, felnyomattam a gumikat, elöl 2-re, hátul 1.8-ra. Ráülök, tök lapos. :D Ja persze, ez nem a kocsi, nyomattam még bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Résztvét. :D Szegény kocsi, kiváncsi lennék mi volt az a műszaki hiba. Itt Győrben vagy elmegyek a rakpartra ahol ingyenes, vagy be sem megyek a belvárosba. Most kivételesen ott kellett parkolnom szombat délelőtt, vittem a gyereket, reggel 5 perc 200forint, mert ugye az az alap, délután meg 500Ft de hétfő reggel 8-ig ott állhattam volna, mert 14-től ingyenes. :) Elővettem a montik-bájkot a pincéből, egy éve nem ütem rajta, felnyomattam a gumikat, elöl 2-re, hátul 1.8-ra. Ráülök, tök lapos. :D Ja persze, ez nem a kocsi, nyomattam még bele. :) :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Nincs valakinek eladó mechanikus ablakemelő szerkezete (vezetőoldali) 5a/4a/kombi - gondolom ugyanaz - tip. Asztrához ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 sztetek melyik? 1 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Nincs valakinek eladó mechanikus ablakemelő szerkezete (vezetőoldali) 5a/4a/kombi - gondolom ugyanaz - tip. Asztrához ? Odaadom ingyen is, ha megszervezed a szállítást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 sztetek melyik? 1 2 nekem a navonos van megvagyok vele elégedve, amit kell azt tudja, nem fagy nem akad stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Lehet licitálni a narisari mutatókra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Lehet licitálni a narisari mutatókra. :D Nekem semmi pénzért nem kellenek. Ki ad érte többet? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sierraone Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Lehet hogy offtopic, de lenne kérdésem. Nem bont valaki 3 ajtós astrát? Kéne két ülés. Kaposváron 20.000et kérnek 2 db ért amit sokallok. Jó lenne egy fekete műszerfal meg ajtókárpit, jobb első lámpa. Kiégtek a műszerfal izzók pl a fűtésnél is. Bonyolult a csere, vagy LED beépítés? Kéne egy kalaptartó is, esetleg vonóhorog, tetőcsomagtartó, tetőbox. Meg a kérdésem, hogy mi lehet a gond, hogy ha feltöltöm a szervót olajjal, (szerintem mint laikus) benyomja a lábamra az olajat az utastérbe. Valahol kiszivárog, vagy nem tudom, befolyik a lábtörlő gumi alá szépen lassan. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Lehet hogy offtopic, de lenne kérdésem. Nem bont valaki 3 ajtós astrát? Kéne két ülés. Kaposváron 20.000et kérnek 2 db ért amit sokallok. Jó lenne egy fekete műszerfal meg ajtókárpit, jobb első lámpa. Kiégtek a műszerfal izzók pl a fűtésnél is. Bonyolult a csere, vagy LED beépítés? Kéne egy kalaptartó is, esetleg vonóhorog, tetőcsomagtartó, tetőbox. Meg a kérdésem, hogy mi lehet a gond, hogy ha feltöltöm a szervót olajjal, (szerintem mint laikus) benyomja a lábamra az olajat az utastérbe. Valahol kiszivárog, vagy nem tudom, befolyik a lábtörlő gumi alá szépen lassan. Köszi! van adok veszek topik vonóhorgot hivatalosan csak ujjat vehetsz, mert ahhoz adnak papírokat is... a többibe sp zoli lehet tud segíteni ;)esetleg pü szervó.. ha ilyen szinten nyomja, akkor látszani kell a "szivárgásnak" a kormányművön és a kocsi alatt is szerintem. középkonzolrol van leírás a GYIK ban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Miért én tudom mindenre a választ!? Rattesid Dénes usert kell megkeresned alkatrész ügyben. Majd ő mond rá árakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sierraone Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Köszi megpróbálom megtalálni. Már azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy hoznom kellene be egy isuzu 3ajtós dieselt valahonnan, de honnan. Angoloknál mi a kocsieladós oldal? vauxhallba lehet ilyen típus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Miért én tudom mindenre a választ!? Rattesid Dénes usert kell megkeresned alkatrész ügyben. Majd ő mond rá árakat. Óóóó elnézést, hogy téged ajánlottalak, hátha van vmi, amit elpasszolnál ezek közzül. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Köszi megpróbálom megtalálni. Már azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy hoznom kellene be egy isuzu 3ajtós dieselt valahonnan, de honnan. Angoloknál mi a kocsieladós oldal? vauxhallba lehet ilyen típus? Ausztria, Németo, Svájc sokkal közelebb van :) Óóóó elnézést, hogy téged ajánlottalak, hátha van vmi, amit elpasszolnál ezek közzül. :) :D Azt majd én megoldom. Csak naponta többször látom, hogy majd én leírom, amit már leírtam 50x. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Ausztria, Németo, Svájc sokkal közelebb van :) Azt majd én megoldom. Csak naponta többször látom, hogy majd én leírom, amit már leírtam 50x. hát én tuti nem írom többször naponta, de akkor többet nem írom nah :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Szeru mindenki! Na feltettem youtubera egy . Még a minősége sz.r mert most lett feltöltve, a youtube később javítja. És bocsi a két foltért az üvegen....Az úgy van, hozzá tartozik. :) Nem nyomom neki inkább csak egy kis laza autókázás Debrecen-Mikepércs között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Szeru mindenki! Na feltettem youtubera egy . Még a minősége sz.r mert most lett feltöltve, a youtube később javítja. És bocsi a két foltért az üvegen....Az úgy van, hozzá tartozik. :D Nem nyomom neki inkább csak egy kis laza autókázás Debrecen-Mikepércs között. Szép helyszín, szép emlékek... :) ( :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Lehet licitálni a narisari mutatókra. :) Egy üres sörösüveg, kupakkal, plusz csak most, csak itt, csak az első telefonálónak egy ajándék pót-kupak :) :D Szeru mindenki! Na feltettem youtubera egy . Még a minősége sz.r mert most lett feltöltve, a youtube később javítja. És bocsi a két foltért az üvegen....Az úgy van, hozzá tartozik. :lol: Nem nyomom neki inkább csak egy kis laza autókázás Debrecen-Mikepércs között. Ferdén áll az ablaktörlőd nem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Szép helyszín, szép emlékek... :D ( :D) Blitzweekend? :D Egy üres sörösüveg, kupakkal, plusz csak most, csak itt, csak az első telefonálónak egy ajándék pót-kupak :) :lol: Ferdén áll az ablaktörlőd nem? :D :D Halványlila foggalmam sincs :) :D Ha igen akkor már biztos nem mert multhéten lett lecserélve az ablaktörlő elől/hátul ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Egy üres sörösüveg, kupakkal, plusz csak most, csak itt, csak az első telefonálónak egy ajándék pót-kupak :) :D De az papírból legyen, és híres ember képe díszelegjen rajta. :D Blitzweekend? :) Japp :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 De az papírból legyen, és híres ember képe díszelegjen rajta. :) Japp :) :D csak akkor már zöldebbek a fák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts