daykiller Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Nem működik az idéz gomb :) Szóval igen, a bal sárvédő mögé kerül. Indítsd újra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Ilyen kéne a miénkbe is, egy fűtőszállal könnyedén át lehetne melegíteni télen is, így az etanollal való indulás könnyebben menne. Két betű a megoldás:SE :) Na megvolt a napi adag, mehetek aludni: zotya975 2008-07-19 10,156 52 16.77% spzoli 2008-10-02 3,817 12 3.87% Novy 2007-01-25 12,514 11 3.55% corsIKa 2005-06-16 2,371 10 3.23% daykiller 2008-04-14 5,256 10 3.23% Jóccakát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Mekkora állat már ez a nod32 bazz.. Előbb tudja, hogy vannak frissítések a w7-hez, mint hogy a w7 szólna. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Két betű a megoldás:SE :D Na megvolt a napi adag, mehetek aludni: zotya975 2008-07-19 10,156 52 16.77% spzoli 2008-10-02 3,817 12 3.87% Novy 2007-01-25 12,514 11 3.55% corsIKa 2005-06-16 2,371 10 3.23% daykiller 2008-04-14 5,256 10 3.23% Jóccakát! :D Hogy téged mi tud boldoggá tenni. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Hogy téged mi tud boldoggá tenni. :) :) Apró örömök az életben.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Mekkora állat már ez a nod32 bazz.. Előbb tudja, hogy vannak frissítések a w7-hez, mint hogy a w7 szólna. :) :) Te jó ég, nodot használni...miféle kocka vagy te? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 na de ilyet, nem hogy nem első, de még második se? :) :D :D :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Hy az a gyanúm hogy vannak katalizátor darabok a kipuf. rendszerben.Valami nagyon recseg benne.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Te jó ég, nodot használni...miféle kocka vagy te? :) Használd csak a Kaspersky-t vagy az AVG-t esetleg az Avast sz*rt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Használd csak a Kaspersky-t vagy az AVG-t esetleg az Avast sz*rt. :) Nekem a nod bejött, meg az Avast, de a kettőt együtt nem lehet futtatni. Tűzfal Bitdefender :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Használd csak a Kaspersky-t vagy az AVG-t esetleg az Avast sz*rt. :) Nincs jó tapasztalatom a noddal, de az avg és az avast is el-el halt. A kasp. teszi a dolgát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Dupla, hardveres tűzfal. :) Egyiken egyedi gyártású mini linux alapú oprendszer fut. :) Nincs jó tapasztalatom a noddal, de az avg és az avast is el-el halt. A kasp. teszi a dolgát. Tökéletes vírusirtó nincs. AVG feleslegesen terheli a rendszert, Avast baromságokat fog meg, a valódi veszélyt meg átengedi vagy nem tud vele mit kezdeni. A nod meg a rendszerterhelést figyelve dolgozik. Óránként átnézi a C-t, ha van szabad erőforrás és minden frissítés után ellenőriz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Használd csak a Kaspersky-t vagy az AVG-t esetleg az Avast sz*rt. :) Az avast nálam évek óta jól teljesít. A nod egy nagy darab kula :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Na, ki tudja mi ez? :) Én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Én. Mindegyik gépünkön avast megy, évek óta hibátlanul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Dupla, hardveres tűzfal. :) Egyiken egyedi gyártású mini linux alapú oprendszer fut. :) Tökéletes vírusirtó nincs. AVG feleslegesen terheli a rendszert, Avast baromságokat fog meg, a valódi veszélyt meg átengedi vagy nem tud vele mit kezdeni. A nod meg a rendszerterhelést figyelve dolgozik. Óránként átnézi a C-t, ha van szabad erőforrás és minden frissítés után ellenőriz. Egészségedre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Az avast nálam évek óta jól teljesít. A nod egy nagy darab kula :D Mindegyik gépünkön avast megy, évek óta hibátlanul. Nem vitázok erről. A tapasztalataim az ellenkezőjét mondják és én inkább azokra támaszkodom. :) Egészségedre... Köszi. Mondjad te is, hogy büdös kocka. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Köszi. Mondjad te is, hogy büdös kocka. :D :D Neeeem, mondtam én ilyet???Nem mondtam egy szóval sem. Csak gondoltam... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Én. Kissé elkéstél. :) Nem vitázok erről. A tapasztalataim az ellenkezőjét mondják és én inkább azokra támaszkodom. :) Köszi. Mondjad te is, hogy büdös kocka. :D :D Fürgyéé te kocka. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Sziasztok! Kézi pumpára van valakinek valami jó tippje? Igazából a Tesco-s eldobható és a 10-15e Ft-os-ok között szeretnék valamit. Mondjuk 5e Ft környékéig ha lehet. Kézi és lábpumpa is egyaránt megfelelne. Sajnos ezek az 1-2e Ft-os szutykok nagyon hamar megadják magukat. Amit legutóbb Tesco-ban vettem, annak a csatlakozója az első kerékre rátevésnél eltört. Vittem is rögtön vissza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Nekem a nod bejött, meg az Avast, de a kettőt együtt nem lehet futtatni. Tűzfal Bitdefender :D Avast. Fürgyéé te kocka. :) Asszony is szól, szellőztetni akar, neeem tudom kinyitni a máásik ablakot! Mondom ALT+TAB! :D Sziasztok! Kézi pumpára van valakinek valami jó tippje? Igazából a Tesco-s eldobható és a 10-15e Ft-os-ok között szeretnék valamit. Mondjuk 5e Ft környékéig ha lehet. Kézi és lábpumpa is egyaránt megfelelne. Sajnos ezek az 1-2e Ft-os szutykok nagyon hamar megadják magukat. Amit legutóbb Tesco-ban vettem, annak a csatlakozója az első kerékre rátevésnél eltört. Vittem is rögtön vissza :) Piacon nézz körül, én vettem ezer forintért olyan békebeli lábpumpát, nem lemezből van a szerkezet, hanem öntött fém. Csak még meg kell csinálnom. :D valamiért visszengedi a levegőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 12V-os kompresszor? :D jó cucc :) (Kár hogy fater mindig lehúzza magának a Zafirába... Pedig a Ribibe lett véve anno... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 12V-os kompresszor? :D jó cucc :D (Kár hogy fater mindig lehúzza magának a Zafirába... Pedig a Ribibe lett véve anno... :) ) Nézegettem a tecsóban azokat a kompresszoros lámpás biszbaszokat, de nem hiszem, hogy annyi pénzért tartós lenne. Amúgy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Hogy folytassam a kockulást: Mac alatt szerencsére nincs szükség vírusirtóra, amúgy azokra a gépekre, amiket felügyelek Avira van felrakva és Kaspersky(egyetemi licensz).Eddig egyik sem adta be a derekát, pedig mennyi XXX-t néznek. Korábban én is nodot használtam, de legutóbb olyan gépen irtottam vírust, ami futó nod mellett fertőzte a pendrive-okat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Nincs jó tapasztalatom a noddal, de az avg és az avast is el-el halt. A kasp. teszi a dolgát. Nekem meg semmi sincs rajta folyamatosan, ha meg valami bibi van lefuttatom a pandát, meg a remove it pro-t ez a kettő általában rendbe szokta hozni. folyamatosan nem hagyok rajta semmit, mert nagyon fogja a gépet, és úgy is megfertőzi a gépet.... talán a pandát nem, de az nagyon fogja... Nézegettem a tecsóban azokat a kompresszoros lámpás biszbaszokat, de nem hiszem, hogy annyi pénzért tartós lenne. Amúgy :) Nekem is ilyen van pár éve. Fujtunk már vele kocsi kereket matracot stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts