invictus Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Te voltál David Caruso és az ő nézésével és szövegével nyomtad? Mint így? :) :) Nem, viszont a főkormányosjelöltünk alakja valóban David Caruso-ról van mintázva, és a haja is sárgára van festve. :D
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Most néztem a helyszinelőken: patkány-nyomokat vizsgálnak, asszongya, a patkányszőr jobbra dől, tehát a patkány balra ment. Hát ezen behaltam! :)
Novy Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3721458 Kicsit beteg az ilető. hirdetés szövege: Javítási, nem bontási célra. :)
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3721458 Kicsit beteg az ilető. hirdetés szövege: Javítási, nem bontási célra. :) Kicsit viseltes a bódé. :D Egyik munkatársam törta a Puntóját, és olyan keveset adtak volna a roncsért, hogy elhatározta inkább megcsinálja második autónak. Elhozta a szívósort, ment az Unixba, megkérdezni mennyiért van új, a honlapjukon nem találtunk .Műanyagból volt a szívósor, nem is tudtam hogy van ilyen. :)
spzoli Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3721458 Kicsit beteg az ilető. hirdetés szövege: Javítási, nem bontási célra. :) Múltkor én is megtaláltam, csak egyik sem stimmel. :) Bontani nincs mit, javítani meg megint nincs mit. :D
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Múltkor én is megtaláltam, csak egyik sem stimmel. :) Bontani nincs mit, javítani meg megint nincs mit. :) Ahogy nézem a kasztninak gyakorlatilag vége, nincs rajta egy ép darab, a motor még ami érték, de fő az optimizmus! :D
Novy Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Ahogy nézem a kasztninak gyakorlatilag vége, nincs rajta egy ép darab, a motor még ami érték, de fő az optimizmus! :D sárvédő éppenséggel még egy pici horpadást leszámítva épp, meg egyik lámpa, meg pár ajtóüveg esetleg, de ezeken kívül... :) Na, ki tudja mi ez? :) csak nem valami saabos cucc? :D szélvédőmosó tartály lenne a tippem.
FPepe Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Kicsit viseltes a bódé. :) Egyik munkatársam törta a Puntóját, és olyan keveset adtak volna a roncsért, hogy elhatározta inkább megcsinálja második autónak. Elhozta a szívósort, ment az Unixba, megkérdezni mennyiért van új, a honlapjukon nem találtunk .Műanyagból volt a szívósor, nem is tudtam hogy van ilyen. :) Ilyen kéne a miénkbe is, egy fűtőszállal könnyedén át lehetne melegíteni télen is, így az etanollal való indulás könnyebben menne.
spzoli Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 sárvédő éppenséggel még egy pici horpadást leszámítva épp, meg egyik lámpa, meg pár ajtóüveg esetleg, de ezeken kívül... :) csak nem valami saabos cucc? :) szélvédőmosó tartály lenne a tippem. Ki tudja mennyire csavarodott el az a sárvédő. Lehet kifli az egész. .D Nem nyert.
Novy Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Ki tudja mennyire csavarodott el az a sárvédő. Lehet kifli az egész. .D Nem nyert. ja csavarodni csavarodva lehet... akkor mijaz?
donpepe Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3721458 Kicsit beteg az ilető. hirdetés szövege: Javítási, nem bontási célra. :) öcsémnek elküldtem éppen autót akar venni.. hátha ilyenre gondolt:)
spzoli Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 ja csavarodni csavarodva lehet... akkor mijaz? Még egy kicsit nyitva hagyom a kérdést. Am nem bonyolult, ott a gm szám rajta. :)
daykiller Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3721458 Kicsit beteg az ilető. hirdetés szövege: Javítási, nem bontási célra. :) Ezt az autót csapta el egy vonat a közelmúltban. Megismerem a kormány állását. :D Már nem találom a hírt, de tuti hogy ez az. :)
Novy Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 öcsémnek elküldtem éppen autót akar venni.. hátha ilyenre gondolt:) de mondjad, hogy a háttérben lévő csonka vázra gondoltál :) Még egy kicsit nyitva hagyom a kérdést. Am nem bonyolult, ott a gm szám rajta. :D Nekem nem megy az EPC :) Meg annyira nem érdekel, hogy mi lehet ez, az x14nzbe nincs ilyen.
FPepe Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Ezt az autót csapta el egy vonat a közelmúltban. Megismerem a kormány állását. :) Már nem találom a hírt, de tuti hogy ez az. :) Ebből lenne szép autót csinálni, karosszériás vizsgamunkának elmenne :D
Novy Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Ezt az autót csapta el egy vonat a közelmúltban. Megismerem a kormány állását. :) Már nem találom a hírt, de tuti hogy ez az. :) szó szerint közép állás :D
FPepe Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Na, ki tudja mi ez? :) http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61510.jpg Lámpamosó tartálya?
spzoli Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Lámpamosó tartálya? Az. :D Si si. Pénteken már rakom össze :) :)
daykiller Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Si si. Pénteken már rakom össze :) :) Már csak az a kérdés, hogy vajon Pepe is EPC nélkül mondta meg? :D
FPepe Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Már csak az a kérdés, hogy vajon Pepe is EPC nélkül mondta meg? :) Igen, sajnos nem látszik a képen rendesen a szám :) Láttam már a fura alakját, arról ugrott be. Valahova az első sárvédőhöz megy be az akksi környékére asszem, azért ilyen fura az alakja.
Tiv. Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Eljutottam oda, ahova kicsit később szerettem volna. Egy ideje már szivárgott a hűtővíz a hengerfej alól. Ma elindult a folyás. A szerelőm mondta, jobb ha minél előbb tul leszünk rajta, mert az olaj még eddig nem jelent meg sehol, de ki tudja ez meddig lesz igy. Akkor már, ha lekerül a hengerfej, szelep csiszolás, szelepszár szimmering, síkolás. Holnap délelőtt viszem, délutánra kiderül mi lesz belőle, és főleg mennyiből. :)
daykiller Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Igen, sajnos nem látszik a képen rendesen a szám :) Láttam már a fura alakját, arról ugrott be. Valahova az első sárvédőhöz megy be az akksi környékére asszem, azért ilyen fura az alakja. Én sem láttam a számot rendesen, de mivel unatkozós hétvégéken nézegettem az EPC-t pár dolgot megjegyeztem. :)
spzoli Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Nem működik az idéz gomb :) Szóval igen, a bal sárvédő mögé kerül.
Recommended Posts