invictus Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Csini! Már csak a villanytükör hiányzik :D Én vettem ugyan ilyen kárpitgarnitúrát, gyári villanyablakosat :) Nem tudtam, hogy be lehet mókolni a kapcsoló keretet :) A kötegben nincsenek benn a tükörhöz tartozó kábelek, így az nem lesz. :D
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Biztos erre a videóra gondoltál? :D :D Kitalálom, Te vagy a sörözős szomszéd :D Nem, rosszat linkeltem :D :lol: Csini! Már csak a villanytükör hiányzik :D Én vettem ugyan ilyen kárpitgarnitúrát, gyári villanyablakosat :) Nem tudtam, hogy be lehet mókolni a kapcsoló keretet :) Pedig pont tegnap cseréltem én is a faragottat agyárira.
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 A kötegben nincsenek benn a tükörhöz tartozó kábelek, így az nem lesz. :D Na és, rajzod nincs hozzá, vagy kábeled? :) Elkezdtem olvasgatni unalmamban a Népítéletet, de egy- két értékelésen rendesen felhúztam magam, inkább kiganézom a halakat. :) ezeknek nem is kocsi kell, hanem egy talicska, "ebbe még tankóni se kő, haver". :D
invictus Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Na és, rajzod nincs hozzá, vagy kábeled? :) De akkoris kellenének a csatlakozók, meg érintkezők az ajtóátvezetőbe...sok apróság.
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 De akkoris kellenének a csatlakozók, meg érintkezők az ajtóátvezetőbe...sok apróság. Forrasztópáka. :) El lehet felejteni a kontakthibát.
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Van egy füzetem amibe a kocsival kapcsolatos kiadásokat írom, sajna nem kezdtem el a vásárláskor, csak később, így hát sokminden kimaradt, apróság, ablakmosó, jégoldó, stb.stb, most elővettem mondom beírom aműszakit, meg össezadtam az eddígi össezgeket, kábé 2 éve vettem a kocsit és a mai napig összesen 331ezer forintot költöttem rá, persze ebben nincs benne a tankolás, kötelező, súlyadó, meg még sokminden amit elfelejtettem beírni. :D 5 ezer kilóméter mulva olajcsere, de most vagy GM-et kap a nyavajás, vagy tecsósat, még ha úgy kell lenyomnom a reszelős torkán akkor is! :) :D Most pedig megyek és eldugom valahova a füzetet mielőtt megjön az asszony. :)
astra 8 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Van egy füzetem amibe a kocsival kapcsolatos kiadásokat írom, sajna nem kezdtem el a vásárláskor, csak később, így hát sokminden kimaradt, apróság, ablakmosó, jégoldó, stb.stb, most elővettem mondom beírom aműszakit, meg össezadtam az eddígi össezgeket, kábé 2 éve vettem a kocsit és a mai napig összesen 331ezer forintot költöttem rá, persze ebben nincs benne a tankolás, kötelező, súlyadó, meg még sokminden amit elfelejtettem beírni. :D 5 ezer kilóméter mulva olajcsere, de most vagy GM-et kap a nyavajás, vagy tecsósat, még ha úgy kell lenyomnom a reszelős torkán akkor is! :) :D Most pedig megyek és eldugom valahova a füzetet mielőtt megjön az asszony. :) Uhh akkor gondolom rég mínuszba vagy vele. :D :D :lol:
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Uhh akkor gondolom rég mínuszba vagy vele. :) :) :D Mihez képest, nem melósautó, hasznot nem hoz. :D
astra 8 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Mihez képest, nem melósautó, hasznot nem hoz. :D Hát hogy ha "majd" eladod akkor mennyit fogól rajta bukni. Lehet tudtál volna venni már egy fiatalabbat. :D Dehogyisnem nekem hoz hasznot pl nem kell télen menni gyalog suliba a -20fokba :) :) :D
slotti Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Van egy füzetem amibe a kocsival kapcsolatos kiadásokat írom, sajna nem kezdtem el a vásárláskor, csak később, így hát sokminden kimaradt, apróság, ablakmosó, jégoldó, stb.stb, most elővettem mondom beírom aműszakit, meg össezadtam az eddígi össezgeket, kábé 2 éve vettem a kocsit és a mai napig összesen 331ezer forintot költöttem rá, persze ebben nincs benne a tankolás, kötelező, súlyadó, meg még sokminden amit elfelejtettem beírni. :D 5 ezer kilóméter mulva olajcsere, de most vagy GM-et kap a nyavajás, vagy tecsósat, még ha úgy kell lenyomnom a reszelős torkán akkor is! :) :D Most pedig megyek és eldugom valahova a füzetet mielőtt megjön az asszony. :D Sziasztok! Én is vezethetnék ilyen füzetet,de kedves nejem észben tartja a kiadásokat :D Amit hallok is időnként :D Az első autóm :) amit már egy ideje csak "perselynek" hívok. Ha van egy kis plusz akkor van mire költeni :D Nálam még csak másfél éve lesz az autó! :lol:
Novy Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Még adós voltam az el. ablak-hoz tartozó kárpitok utómunkálatai során készült képekkel, de ezt most pótolom. Íme: KÉPEK Ahogy látom dirib darabra kell szedni az ajtó panelt. Nekem legalábbis olvasztva vannak a rögzítési pontok. Te hogy oldottad meg a szétszedést, és az összerakást utána? Zotya ezek a népitéletes izék hát... vett vmit, gondolom kaki pisi áron, és várt a csodára :) és a következő autója: suzuki swift :)
invictus Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Ahogy látom dirib darabra kell szedni az ajtó panelt. Nekem legalábbis olvasztva vannak a rögzítési pontok. Te hogy oldottad meg a szétszedést, és az összerakást utána? Nem kell nagyon szétszedni. Elég 3 darab összeolvasztást lefúrni, plusz a 2 fémgyűrűt. Ezután már ki lehet cserélni azt a részt (kapcsolófészek). Igazából és nem műanyagoztam vissza meg semmi, így is elég jól tartja magát, hiszen a 2 csavar a fogantyúnál teljesen odaszorítja.
Dáwid Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Ahogy látom dirib darabra kell szedni az ajtó panelt. Nekem legalábbis olvasztva vannak a rögzítési pontok. Te hogy oldottad meg a szétszedést, és az összerakást utána? Zotya ezek a népitéletes izék hát... vett vmit, gondolom kaki pisi áron, és várt a csodára :D és a következő autója: suzuki swift :D SzobiKari? :) :D :D :lol: Nekem hoz hasznot az autó :) Ő dolgozta össze a Zafirát is :D Arra lett véve hogy "legyen valami amivel el tudunk kezdeni dolgozni, és amibe hajlandóak beszámítani 2 kilóért egy szitásra rohadt esortot" Háát... változtak a nézetek, megszerettem, hozzám-nőtt, és jó cseszegetni fateromat időnként hogy a Zafirán több rozsda van mint ezen ;) :D ;)
Novy Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Nem kell nagyon szétszedni. Elég 3 darab összeolvasztást lefúrni, plusz a 2 fémgyűrűt. Ezután már ki lehet cserélni azt a részt (kapcsolófészek). Igazából és nem műanyagoztam vissza meg semmi, így is elég jól tartja magát, hiszen a 2 csavar a fogantyúnál teljesen odaszorítja. Aha értem kössz :) Én majd szét akarom szedni, és átkárpitozni is, persze ez még nagyon odébb van :)
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Hát hogy ha "majd" eladod akkor mennyit fogól rajta bukni. Lehet tudtál volna venni már egy fiatalabbat. :D Dehogyisnem nekem hoz hasznot pl nem kell télen menni gyalog suliba a -20fokba :D :D :lol: Nem adom el. Kikasztnizom, lesz belőle veterán autó. ;) Igazából pont a válság kezdete előtt vettem 600ropiért, egy évvel később vehettem volna ugyanebből a pénzből egy jóval fiatalabbat. Sziasztok! Én is vezethetnék ilyen füzetet,de kedves nejem észben tartja a kiadásokat :D Amit hallok is időnként ;) Az első autóm :) amit már egy ideje csak "perselynek" hívok. Ha van egy kis plusz akkor van mire költeni :D Nálam még csak másfél éve lesz az autó! :D Persely...ez jó, ez tetszik! ;) Nem kell nagyon szétszedni. Elég 3 darab összeolvasztást lefúrni, plusz a 2 fémgyűrűt. Ezután már ki lehet cserélni azt a részt (kapcsolófészek). Igazából és nem műanyagoztam vissza meg semmi, így is elég jól tartja magát, hiszen a 2 csavar a fogantyúnál teljesen odaszorítja. Én mondjuk elvágtam a kárpitot a fogantyú mögött, és a lefúrt helyeken visszaraktam csavarral. Persze csak ott ahol volt elég anyag amibe be lehetett tekerni. Írtam, hogy visszaraktam a régi elosztóm, ezzel nem puffog alapjáraton, viszont nehezen indul, na erre varjatok gombot. :)
Novy Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Nem adom el. Kikasztnizom, lesz belőle veterán autó. :D Igazából pont a válság kezdete előtt vettem 600ropiért, egy évvel később vehettem volna ugyanebből a pénzből egy jóval fiatalabbat. Persely...ez jó, ez tetszik! :) Én mondjuk elvágtam a kárpitot a fogantyú mögött, és a lefúrt helyeken visszaraktam csavarral. Persze csak ott ahol volt elég anyag amibe be lehetett tekerni. Írtam, hogy visszaraktam a régi elosztóm, ezzel nem puffog alapjáraton, viszont nehezen indul, na erre varjatok gombot. :) mondtam, hogy elosztó okozza :D milyen elosztót vettél?
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 mondtam, hogy elosztó okozza :) milyen elosztót vettél? Olyan barnát, 5 lyuk van rajta.... :) mittudomén, amilyet adtak. :D
Novy Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Olyan barnát, 5 lyuk van rajta.... :) mittudomén, amilyet adtak. :) hát demárka tipus? Rotort is vettél?
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 hát demárka tipus? Rotort is vettél? Valami EPS, persze vettem rotort is. Azon gondol.... :) tűnődtem, hogy lehet fordítani az elosztót pár fokot, nem lehet hogy ott a bibi?
Novy Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Valami EPS, persze vettem rotort is. Azon gondol.... :) tűnődtem, hogy lehet fordítani az elosztót pár fokot, nem lehet hogy ott a bibi? Előfordulhat, mert ha szimeringet cserélsz akkor is pontosan ugyan oda kell visszatenni az elosztót. Járó motornál próbáld mozgatni, de ne a kábelt fogd, mert lehet földhözvág :)
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Előfordulhat, mert ha szimeringet cserélsz akkor is pontosan ugyan oda kell visszatenni az elosztót. Járó motornál próbáld mozgatni, de ne a kábelt fogd, mert lehet földhözvág :) Majd mindjárt, most nem mehetek ki, fel van mosva.... :) Birkozógép? :D
spzoli Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Azt meséltem múlthéten, hogy megint vettem felnit? :)
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 Azt meséltem múlthéten, hogy megint vettem felnit? :) Na, ne kímélj! :) Kép?
invictus Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 A hajtányverseny előtti gépátvételen készült a kép, ahol mivel mi helyszínelők vagyunk (CSI), az Astra töltötte be a rendőrautó szerepét. :) A villogó Homasita-ból származik, 1980huf volt. :)
daykiller Elküldve Április13, 2010 Elküldve Április13, 2010 A hajtányverseny előtti gépátvételen készült a kép, ahol mivel mi helyszínelők vagyunk (CSI), az Astra töltötte be a rendőrautó szerepét. :D A villogó Homasita-ból származik, 1980huf volt. :D http://lh3.ggpht.com/_dEgmrf4bVpw/S8NSbu6h...20/_MG_8749.JPG Te voltál David Caruso és az ő nézésével és szövegével nyomtad? Mint így? :) :)
Recommended Posts