invictus Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Csini! Már csak a villanytükör hiányzik :D Én vettem ugyan ilyen kárpitgarnitúrát, gyári villanyablakosat :) Nem tudtam, hogy be lehet mókolni a kapcsoló keretet :) A kötegben nincsenek benn a tükörhöz tartozó kábelek, így az nem lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Biztos erre a videóra gondoltál? :D :D Kitalálom, Te vagy a sörözős szomszéd :D Nem, rosszat linkeltem :D :lol: Csini! Már csak a villanytükör hiányzik :D Én vettem ugyan ilyen kárpitgarnitúrát, gyári villanyablakosat :) Nem tudtam, hogy be lehet mókolni a kapcsoló keretet :) Pedig pont tegnap cseréltem én is a faragottat agyárira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 A kötegben nincsenek benn a tükörhöz tartozó kábelek, így az nem lesz. :D Na és, rajzod nincs hozzá, vagy kábeled? :) Elkezdtem olvasgatni unalmamban a Népítéletet, de egy- két értékelésen rendesen felhúztam magam, inkább kiganézom a halakat. :) ezeknek nem is kocsi kell, hanem egy talicska, "ebbe még tankóni se kő, haver". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Na és, rajzod nincs hozzá, vagy kábeled? :) De akkoris kellenének a csatlakozók, meg érintkezők az ajtóátvezetőbe...sok apróság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 De akkoris kellenének a csatlakozók, meg érintkezők az ajtóátvezetőbe...sok apróság. Forrasztópáka. :) El lehet felejteni a kontakthibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Van egy füzetem amibe a kocsival kapcsolatos kiadásokat írom, sajna nem kezdtem el a vásárláskor, csak később, így hát sokminden kimaradt, apróság, ablakmosó, jégoldó, stb.stb, most elővettem mondom beírom aműszakit, meg össezadtam az eddígi össezgeket, kábé 2 éve vettem a kocsit és a mai napig összesen 331ezer forintot költöttem rá, persze ebben nincs benne a tankolás, kötelező, súlyadó, meg még sokminden amit elfelejtettem beírni. :D 5 ezer kilóméter mulva olajcsere, de most vagy GM-et kap a nyavajás, vagy tecsósat, még ha úgy kell lenyomnom a reszelős torkán akkor is! :) :D Most pedig megyek és eldugom valahova a füzetet mielőtt megjön az asszony. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Van egy füzetem amibe a kocsival kapcsolatos kiadásokat írom, sajna nem kezdtem el a vásárláskor, csak később, így hát sokminden kimaradt, apróság, ablakmosó, jégoldó, stb.stb, most elővettem mondom beírom aműszakit, meg össezadtam az eddígi össezgeket, kábé 2 éve vettem a kocsit és a mai napig összesen 331ezer forintot költöttem rá, persze ebben nincs benne a tankolás, kötelező, súlyadó, meg még sokminden amit elfelejtettem beírni. :D 5 ezer kilóméter mulva olajcsere, de most vagy GM-et kap a nyavajás, vagy tecsósat, még ha úgy kell lenyomnom a reszelős torkán akkor is! :) :D Most pedig megyek és eldugom valahova a füzetet mielőtt megjön az asszony. :) Uhh akkor gondolom rég mínuszba vagy vele. :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Uhh akkor gondolom rég mínuszba vagy vele. :) :) :D Mihez képest, nem melósautó, hasznot nem hoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Mihez képest, nem melósautó, hasznot nem hoz. :D Hát hogy ha "majd" eladod akkor mennyit fogól rajta bukni. Lehet tudtál volna venni már egy fiatalabbat. :D Dehogyisnem nekem hoz hasznot pl nem kell télen menni gyalog suliba a -20fokba :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
slotti Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Van egy füzetem amibe a kocsival kapcsolatos kiadásokat írom, sajna nem kezdtem el a vásárláskor, csak később, így hát sokminden kimaradt, apróság, ablakmosó, jégoldó, stb.stb, most elővettem mondom beírom aműszakit, meg össezadtam az eddígi össezgeket, kábé 2 éve vettem a kocsit és a mai napig összesen 331ezer forintot költöttem rá, persze ebben nincs benne a tankolás, kötelező, súlyadó, meg még sokminden amit elfelejtettem beírni. :D 5 ezer kilóméter mulva olajcsere, de most vagy GM-et kap a nyavajás, vagy tecsósat, még ha úgy kell lenyomnom a reszelős torkán akkor is! :) :D Most pedig megyek és eldugom valahova a füzetet mielőtt megjön az asszony. :D Sziasztok! Én is vezethetnék ilyen füzetet,de kedves nejem észben tartja a kiadásokat :D Amit hallok is időnként :D Az első autóm :) amit már egy ideje csak "perselynek" hívok. Ha van egy kis plusz akkor van mire költeni :D Nálam még csak másfél éve lesz az autó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Még adós voltam az el. ablak-hoz tartozó kárpitok utómunkálatai során készült képekkel, de ezt most pótolom. Íme: KÉPEK Ahogy látom dirib darabra kell szedni az ajtó panelt. Nekem legalábbis olvasztva vannak a rögzítési pontok. Te hogy oldottad meg a szétszedést, és az összerakást utána? Zotya ezek a népitéletes izék hát... vett vmit, gondolom kaki pisi áron, és várt a csodára :) és a következő autója: suzuki swift :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Ahogy látom dirib darabra kell szedni az ajtó panelt. Nekem legalábbis olvasztva vannak a rögzítési pontok. Te hogy oldottad meg a szétszedést, és az összerakást utána? Nem kell nagyon szétszedni. Elég 3 darab összeolvasztást lefúrni, plusz a 2 fémgyűrűt. Ezután már ki lehet cserélni azt a részt (kapcsolófészek). Igazából és nem műanyagoztam vissza meg semmi, így is elég jól tartja magát, hiszen a 2 csavar a fogantyúnál teljesen odaszorítja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Ahogy látom dirib darabra kell szedni az ajtó panelt. Nekem legalábbis olvasztva vannak a rögzítési pontok. Te hogy oldottad meg a szétszedést, és az összerakást utána? Zotya ezek a népitéletes izék hát... vett vmit, gondolom kaki pisi áron, és várt a csodára :D és a következő autója: suzuki swift :D SzobiKari? :) :D :D :lol: Nekem hoz hasznot az autó :) Ő dolgozta össze a Zafirát is :D Arra lett véve hogy "legyen valami amivel el tudunk kezdeni dolgozni, és amibe hajlandóak beszámítani 2 kilóért egy szitásra rohadt esortot" Háát... változtak a nézetek, megszerettem, hozzám-nőtt, és jó cseszegetni fateromat időnként hogy a Zafirán több rozsda van mint ezen ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Nem kell nagyon szétszedni. Elég 3 darab összeolvasztást lefúrni, plusz a 2 fémgyűrűt. Ezután már ki lehet cserélni azt a részt (kapcsolófészek). Igazából és nem műanyagoztam vissza meg semmi, így is elég jól tartja magát, hiszen a 2 csavar a fogantyúnál teljesen odaszorítja. Aha értem kössz :) Én majd szét akarom szedni, és átkárpitozni is, persze ez még nagyon odébb van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Hát hogy ha "majd" eladod akkor mennyit fogól rajta bukni. Lehet tudtál volna venni már egy fiatalabbat. :D Dehogyisnem nekem hoz hasznot pl nem kell télen menni gyalog suliba a -20fokba :D :D :lol: Nem adom el. Kikasztnizom, lesz belőle veterán autó. ;) Igazából pont a válság kezdete előtt vettem 600ropiért, egy évvel később vehettem volna ugyanebből a pénzből egy jóval fiatalabbat. Sziasztok! Én is vezethetnék ilyen füzetet,de kedves nejem észben tartja a kiadásokat :D Amit hallok is időnként ;) Az első autóm :) amit már egy ideje csak "perselynek" hívok. Ha van egy kis plusz akkor van mire költeni :D Nálam még csak másfél éve lesz az autó! :D Persely...ez jó, ez tetszik! ;) Nem kell nagyon szétszedni. Elég 3 darab összeolvasztást lefúrni, plusz a 2 fémgyűrűt. Ezután már ki lehet cserélni azt a részt (kapcsolófészek). Igazából és nem műanyagoztam vissza meg semmi, így is elég jól tartja magát, hiszen a 2 csavar a fogantyúnál teljesen odaszorítja. Én mondjuk elvágtam a kárpitot a fogantyú mögött, és a lefúrt helyeken visszaraktam csavarral. Persze csak ott ahol volt elég anyag amibe be lehetett tekerni. Írtam, hogy visszaraktam a régi elosztóm, ezzel nem puffog alapjáraton, viszont nehezen indul, na erre varjatok gombot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Nem adom el. Kikasztnizom, lesz belőle veterán autó. :D Igazából pont a válság kezdete előtt vettem 600ropiért, egy évvel később vehettem volna ugyanebből a pénzből egy jóval fiatalabbat. Persely...ez jó, ez tetszik! :) Én mondjuk elvágtam a kárpitot a fogantyú mögött, és a lefúrt helyeken visszaraktam csavarral. Persze csak ott ahol volt elég anyag amibe be lehetett tekerni. Írtam, hogy visszaraktam a régi elosztóm, ezzel nem puffog alapjáraton, viszont nehezen indul, na erre varjatok gombot. :) mondtam, hogy elosztó okozza :D milyen elosztót vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 mondtam, hogy elosztó okozza :) milyen elosztót vettél? Olyan barnát, 5 lyuk van rajta.... :) mittudomén, amilyet adtak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Olyan barnát, 5 lyuk van rajta.... :) mittudomén, amilyet adtak. :) hát demárka tipus? Rotort is vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 hát demárka tipus? Rotort is vettél? Valami EPS, persze vettem rotort is. Azon gondol.... :) tűnődtem, hogy lehet fordítani az elosztót pár fokot, nem lehet hogy ott a bibi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Valami EPS, persze vettem rotort is. Azon gondol.... :) tűnődtem, hogy lehet fordítani az elosztót pár fokot, nem lehet hogy ott a bibi? Előfordulhat, mert ha szimeringet cserélsz akkor is pontosan ugyan oda kell visszatenni az elosztót. Járó motornál próbáld mozgatni, de ne a kábelt fogd, mert lehet földhözvág :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Előfordulhat, mert ha szimeringet cserélsz akkor is pontosan ugyan oda kell visszatenni az elosztót. Járó motornál próbáld mozgatni, de ne a kábelt fogd, mert lehet földhözvág :) Majd mindjárt, most nem mehetek ki, fel van mosva.... :) Birkozógép? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Azt meséltem múlthéten, hogy megint vettem felnit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Azt meséltem múlthéten, hogy megint vettem felnit? :) Na, ne kímélj! :) Kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 A hajtányverseny előtti gépátvételen készült a kép, ahol mivel mi helyszínelők vagyunk (CSI), az Astra töltötte be a rendőrautó szerepét. :) A villogó Homasita-ból származik, 1980huf volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 A hajtányverseny előtti gépátvételen készült a kép, ahol mivel mi helyszínelők vagyunk (CSI), az Astra töltötte be a rendőrautó szerepét. :D A villogó Homasita-ból származik, 1980huf volt. :D http://lh3.ggpht.com/_dEgmrf4bVpw/S8NSbu6h...20/_MG_8749.JPG Te voltál David Caruso és az ő nézésével és szövegével nyomtad? Mint így? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts