astrásgyerek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 hát... azért csak jobb az uj msn, mint a legelső nem? képküldés stb stb Használjatok YahooMessengert, attól jobb nem kell abba van minden, még játék is :) ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Használjatok YahooMessengert, attól jobb nem kell abba van minden, még játék is :) ! :D Elmúltak már rég a gyermekévek.. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Elmúltak már rég a gyermekévek.. :D :) :D Jó, nállunk, de Novy cartársnál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Elmúltak már rég a gyermekévek.. :D :) :) arrol nem beszélve, hogy a sima msnbe is van játék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Használjatok YahooMessengert, attól jobb nem kell abba van minden, még játék is :) ! :D Olyan öregek vagyunk,mi nem játszunk már! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 arrol nem beszélve, hogy a sima msnbe is van játék :) Nicsak, hogy értiiii. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nicsak, hogy értiiii. :D :) :) mostanság msnezni is alig van időm... nemhogy játszani, bár játszok egész nap 12órán át ezzel: http://images.google.hu/images?hl=hu&q...sa=N&tab=li ezután nincs kedvem sok játékhoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 mostanság msnezni is alig van időm... nemhogy játszani, bár játszok egész nap 12órán át ezzel: http://images.google.hu/images?hl=hu&q...sa=N&tab=li ezután nincs kedvem sok játékhoz :D húúú ilyesmit de régóta szeretnék kipróbálni egyszer :D Rokonnak a Bobcatjével majd mehetek ha kész lesz, de még nem múkodik, széthullott benne a hidro-cucc :) viszont így ocsóért megkapta a munkahelyéről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 mostanság msnezni is alig van időm... nemhogy játszani, bár játszok egész nap 12órán át ezzel: http://images.google.hu/images?hl=hu&q...sa=N&tab=li ezután nincs kedvem sok játékhoz :) Nyugi, nyugi, csak hülyülök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 húúú ilyesmit de régóta szeretnék kipróbálni egyszer :D Rokonnak a Bobcatjével majd mehetek ha kész lesz, de még nem múkodik, széthullott benne a hidro-cucc :) viszont így ocsóért megkapta a munkahelyéről :) áhh a dózert jobban szerettem... csak az zajos is... meg nehezebb a munka... legalábbis a terítés :S ez annyiból jó, hogy nem nekem kell tükröt tolni vele, meg lehet zenét hallgatni benne ilyenek, de pattog libeg dőlöngél, sőt néha orra bukik, az nem kellemes, mikor megfejelem a tetőt emiatt :D jah csak a hidró cucc ment ki?? abbol se lesz semmi egy jóideig :D az a lelke az olyanoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Mert még mindig nem tanulsz. A forrasztópákát NEM az autóhoz kell venned. Az azért kell, hogy amikor a kávéfőző-robotgép-TV-meg a franc tudja még mi (a lényeg hogy az övé legyen) behal, akkor meg tudd szerelnyi olcsón :D Kis gyorsításnak számít ha "véletlenül" rácsukódik a szekrényajtó valamelyiknek a zsinórjára :) Nem szőke, tegnap anyáztam az udvaron amikor becart a páka, most meg mondjam hogy kell egy másik az őőőőőő, izéééé a vasalódhoz?! :D A google már odaért? :) :lol: Az már igen, de a Wiki még nem. :D Amúgy én sem vagyok jó helyesíró, de az már engem is zavar ha valaki úgy néz ki direkt csinálja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 az már engem is zavar ha valaki úgy néz ki direkt csinálja. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Úgy látom sikerült jól megkavarnom a sz.rt. Akkor jó poénnak tűnt, most már nem annyira. Bocsi minden érintettől :) Olyan öregek vagyunk,mi nem játszunk már! :) Még ha én mondanám....de nem mondom, mert még mindig szeretek játszani..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nem szőke, tegnap anyáztam az udvaron amikor becart a páka, most meg mondjam hogy kell egy másik az őőőőőő, izéééé a vasalódhoz?! :D Akkor meg ahhoz kell hogy megcsináld a régi pákát :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 A mi J0hnny-ink most kemény volt mint az orosz tél ;) Azt kihagytam, hogy akár te magad is indíthatsz otthonról IRC szervert és csatlakozhatsz egy IRC hálózathoz. :D Nincsmit. :D Az a jó az IRC-s közösségben, hogy nagyobb százalékban kockák az ott lévők. :D A tévhittel ellentétben nem az a kocka, aki 24/7 játszik. Az Gamer. Mondjuk nálam az IRC ezt jelenti: Intercontinental Rally Challenge :lol: :D :D :D Ezt nevezem, egy délután alatt 3 oldal :) mostanság msnezni is alig van időm... nemhogy játszani, bár játszok egész nap 12órán át ezzel: http://images.google.hu/images?hl=hu&q...sa=N&tab=li ezután nincs kedvem sok játékhoz ;) Kramer 400/6M licensz alapján New Holland 5060-as. Jól mondom/írom?? A mi cégünk gyártja a Kramernek az alkatrészeit, csak onnan tudom. Mikor oda kerültem a céghez, még festettem is ilyen szarokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Milyen kelendő lett a profil oldalam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 áhh a dózert jobban szerettem... csak az zajos is... meg nehezebb a munka... legalábbis a terítés :S ez annyiból jó, hogy nem nekem kell tükröt tolni vele, meg lehet zenét hallgatni benne ilyenek, de pattog libeg dőlöngél, sőt néha orra bukik, az nem kellemes, mikor megfejelem a tetőt emiatt :D jah csak a hidró cucc ment ki?? abbol se lesz semmi egy jóideig :D az a lelke az olyanoknak. "csak" :) A jóideig már lejárt, valami ismerősének az ismerősének az ismerősén keresztül már szerzett hozzá mindent. Nyárra összerakják ha minden igaz. (akkor akar elkezdeni építkezni :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Milyen kelendő lett a profil oldalam! :) Nem tudtam volna aludni ha nem nézem meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nem tudtam volna aludni ha nem nézem meg. :) Mi tagadás....én is megnéztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 A mi J0hnny-ink most kemény volt mint az orosz tél :D Mondjuk nálam az IRC ezt jelenti: Intercontinental Rally Challenge :D :D :D :lol: Ezt nevezem, egy délután alatt 3 oldal :) Kramer 400/6M licensz alapján New Holland 5060-as. Jól mondom/írom?? A mi cégünk gyártja a Kramernek az alkatrészeit, csak onnan tudom. Mikor oda kerültem a céghez, még festettem is ilyen szarokat :) fingom sincs, de elég fos az egész...törik reped lövi le sorra a csöveket... nincs hét, hogy ne kelljen javítani... tegnap pl letépte egy nejlon a lámpát tartó konzolt... manitu is ilyen tökre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Mi tagadás....én is megnéztem :) Ő most nézi végig mindenkiét... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Más tészta: Tud már valaki valamit arról, hogy május 1-től drasztikusan változik a gyorshajtás miatt kiszabott bünti? Valami 30%-os emelkedésről hallottam :) Remélem csak rémhír...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Más tészta: Tud már valaki valamit arról, hogy május 1-től drasztikusan változik a gyorshajtás miatt kiszabott bünti? Valami 30%-os emelkedésről hallottam :) Remélem csak rémhír...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Más tészta: Tud már valaki valamit arról, hogy május 1-től drasztikusan változik a gyorshajtás miatt kiszabott bünti? Valami 30%-os emelkedésről hallottam :D Remélem csak rémhír...... Akkor eljön az az idő, amikor leveszem a rendszámot a p.csába, és úgy járok... :) lassan kevesebbe fog kerülni az hogy rendszám nélkül közlekedek, mint az hogy 50 helyett 54-el veszélyeztetem a közt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Más tészta: Tud már valaki valamit arról, hogy május 1-től drasztikusan változik a gyorshajtás miatt kiszabott bünti? Valami 30%-os emelkedésről hallottam :D Remélem csak rémhír...... :) Most mi van akkor!? Be kell tartani a sebességkorlátozásokat és kész. Nem mindegy, hogy mennyit nem fizetsz ki? Igy még többet "spórolhatsz". :D :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts