daykiller Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Köszi a felvilágosítást! :D Láttam rajta, hogy GM, mondom biztos valami astra kütyü, visszük haza ezt is. :) :D És akkor tényleg astrás kütyü. :lol: Szokott ez egyáltalán elromlani? 2db-ot hoztam, biztos ami biztos. :) :D Nem igazán. Előbb csúszik le a vákuumcsöve valahonnan, mielőtt ez behalna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Én már 1/4 évszázad éves vagyok. :D Amúgy szerintem nem a kortól függ sokminden. :) Én meg 1/3-ad... rossz belegondolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Ez sztem a belső keringetés pneumatikus munkahengere, ez mozgatja a zsalukat a fűtésboxban, mikor a belső keringetést kapcsolod. Ha befexel az anyósülés elé, vagy kiveszed a kesztyűtartót, láthatod a Tiédben is. Helyes a válasz az alkatrészfelismerő versenyen! :) Ön nyert egy utat a Floston bolygóra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 a laptopra telepítettem az msnt, de vagy 10.xre sikerült, mert mindig volt vmi bibi... aMSN felmegy winre is, nem csak uborkán van :D igaz nem olyan hűdedizájn alapból (mondjuk nem is azé kűű :) ) de legalább stabilnak mondható.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Én már 1/4 évszázad éves vagyok. :D Amúgy szerintem nem a kortól függ sokminden. :D persze hogy nem, csak szeretném tudni ennyi Én nem vagyok "olyan" cicafiú,úgy hogy nem árulom el. :) még szerencse, hogy nem vagy az :D Azért mielőtt visszavau, lehetne annyi eszed, hogy megnézed az adatlapokat. :lol: Te Hasselhoff :D :D nem volt itt semmi visszavau(te szokásod :D ), csak reagálás a hszedre, adatlapot meg lusta vok nézegetni, de majd most :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Azért mielőtt visszavau, lehetne annyi eszed, hogy megnézed az adatlapokat. :D Te Hasselhoff :D ;) Nah ez még nekem is fájt! :D :lol: De komolyan, milyen semmiségen vitáztok megint... :) már egy oldal tele van vele... :D A múltkor is 2 napig nem mertem írni, olyan fagyos volt a hangulat. :D :D Nem igazán. Előbb csúszik le a vákuumcsöve valahonnan, mielőtt ez behalna. ;) nah még ez se jött össze akkor. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Helyes a válasz az alkatrészfelismerő versenyen! :) Ön nyert egy utat a Floston bolygóra! :) http://3.bp.blogspot.com/_jvBFHkK2ZXc/Sf6K...h%20Element.jpg Hülyeeeeee... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Köszi a felvilágosítást! :D Láttam rajta, hogy GM, mondom biztos valami astra kütyü, visszük haza ezt is. :) :D És akkor tényleg astrás kütyü. :lol: Szokott ez egyáltalán elromlani? 2db-ot hoztam, biztos ami biztos. :) :D Nana, nekem van itthon egy rakás saab cucc is gm felirattal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 aMSN felmegy winre is, nem csak uborkán van :D igaz nem olyan hűdedizájn alapból (mondjuk nem is azé kűű :) ) de legalább stabilnak mondható.. :) az én winemben lévő msn egyből azt írja, hogy uj verzió kell neki, anélkül nincs csevegés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nana, nekem van itthon egy rakás saab cucc is gm felirattal. :D Suzuki nincs? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Persze hogy nem, csak szeretném tudni ennyi Még szerencse, hogy nem vagy az :) Nem volt itt semmi visszavau(te szokásod :D ), csak reagálás a hszedre, adatlapot meg lusta vok nézegetni, de majd most :) Nyilván, ha igazam van, akkor tuti, hogy nem hagyom magam. :D Az meg, hogy lusta vagy utánajárni, nem az én bajom. Viseld a következményeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nana, nekem van itthon egy rakás saab cucc is gm felirattal. :D Jó, jó, de a srácnak csak astrája volt, ebből gondoltam. :) Nyilván, ha igazam van, akkor tuti, hogy nem hagyom magam. :D Az meg, hogy lusta vagy utánajárni, nem az én bajom. Viseld a következményeket. :D És az első mondat végén a pontot te is elnézted. :lol: Illetve helyesbítek: minden sorban.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Suzuki nincs? :) :) Bebaxna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 az én winemben lévő msn egyből azt írja, hogy uj verzió kell neki, anélkül nincs csevegés... Az msn exe fájljában egy bizonyos verziószámot át kell írni egy bizonyos szekcióban és akkor nem fog problémázni ezen. :) Visit My Website :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Te Hasselhoff :D :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Bebaxna. :) Pedig az is Géem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nyilván, ha igazam van, akkor tuti, hogy nem hagyom magam. :) Az meg, hogy lusta vagy utánajárni, nem az én bajom. Viseld a következményeket. :) régebben keresgéltem sztem ezt, és akkor nem volt ott... vagy nemtudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Az meg, hogy lusta vagy utánajárni, nem az én bajom. Viseld a következményeket. :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Pedig az is Géem. :) Mind1, elvből nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 A múltkor is 2 napig nem mertem írni, olyan fagyos volt a hangulat. :) :) Akarsz beszélni róla cukcsi csödör? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 az én winemben lévő msn egyből azt írja, hogy uj verzió kell neki, anélkül nincs csevegés... Tulajdonképp mire jó ez az állandó frissítgetés? :) Homályosítsa már fel valaki a keleti szekció elmaradott részeit.. :) Akarsz beszélni róla cukcsi csödör? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Tulajdonképp mire jó ez az állandó frissítgetés? :) Homályosítsa már fel valaki a keleti szekció elmaradott részeit.. :) hát... azért csak jobb az uj msn, mint a legelső nem? képküldés stb stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Akarsz beszélni róla cukcsi csödör? :) :D :D :D ;) De komolyan alig tudtam aludni... :) :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 hát... azért csak jobb az uj msn, mint a legelső nem? képküldés stb stb Le"khm" :) van attól jobb is.. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 A sok öregember... :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts