spzoli Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Neked mi van most benne? Midland :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Én 4decit és már 8500nál van :) Én meg már beletöltöttem a megmaradt fél lityit és már + fél liter benne van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Midland :D Ahogy nézegetem nem is rossz. Lehet kipróbálom :) Valakinek tetőablakmotor ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Ahogy nézegetem nem is rossz. Lehet kipróbálom :) Valakinek tetőablakmotor ? :) ÁÁÁÁÁÁ Köszi . Erre vadászok. De nekem csak a motor kéne. Megprobálok értekezni vele:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 ÁÁÁÁÁÁ Köszi . Erre vadászok. De nekem csak a motor kéne. Megprobálok értekezni vele:) Nincs mit. :) Hozd el a kapcsolót + fedelet is, meg a kábelköteget is a motor-kapcsoló között Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 ÁÁÁÁÁÁ Köszi . Erre vadászok. De nekem csak a motor kéne. Megprobálok értekezni vele:) Pont tegnap este értekeztünk erről Thuby cartárssal. Úgyhogy siess, hátha nem veszi észre előbb, mint te megvennéd. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Nem akarlak elkeseríteni de ez a rádió egy ruppót nem ér:S Ne értsd félre nem a márkával van gondom. nekem is mnc-van és nem csúcs kategória. D pl haver vett ilyet és zeneszámokat memória kártyáról nyomtuk egy idő után se előre se hátra nem tudunk lépkedni a számok között. Csak ha kikapcsolod majd be akkor tudsz te lépkedni. És sztem a hangszórókat se kristály tisztán hajtja gyengus. Szóval kb ennyit ér amennyi az ára. De sztem várj egy kicsit és tedd ennek az árához a dupláját és abból vegyél rádiót. Ez az én negatív véleményem volt meg tapasztalatom. Ha a spanodnak hibátlan, neked tetszik akkor hajrá. ÜDV Én is terveztem innen egy ilyen megvételét, de maga a boltos beszélt le róla hasonlókat emlitve a termékkel kapcsolatban. Azt mondta, hogy elég sok a reklamáció/meghibásodás és tényleg nem javasolja. Nagyon korrekt volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Én is terveztem innen egy ilyen megvételét, de maga a boltos beszélt le róla hasonlókat emlitve a termékkel kapcsolatban. Azt mondta, hogy elég sok a reklamáció/meghibásodás és tényleg nem javasolja. Nagyon korrekt volt. :) De azért ajánlott egy egyel drágábbat nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 szerusztok! Tegnap este kicsit szórakozgattam a gps-el, és rátettem egy ilyen cigányvajda hangot.. Hát míg jöttem befele munkahelyre.. :) :D gyorsabban mentem 50től, és beszól: Ne tolasszad má neki annyira mert szííjel esik az a k*va zsiguli tessztvíírem. Aztán amikor megérkeztem akkor meg: Meggyűntünk, most mit nízel mint a hugyozó malac ide akartál jönni..nem?? :D :D :D Nem akarlak elkeseríteni de ez a rádió egy ruppót nem ér:S Ne értsd félre nem a márkával van gondom. nekem is mnc-van és nem csúcs kategória. D pl haver vett ilyet és zeneszámokat memória kártyáról nyomtuk egy idő után se előre se hátra nem tudunk lépkedni a számok között. Csak ha kikapcsolod majd be akkor tudsz te lépkedni. És sztem a hangszórókat se kristály tisztán hajtja gyengus. Szóval kb ennyit ér amennyi az ára. De sztem várj egy kicsit és tedd ennek az árához a dupláját és abból vegyél rádiót. Ez az én negatív véleményem volt meg tapasztalatom. Ha a spanodnak hibátlan, neked tetszik akkor hajrá. ÜDV Köszi az infót, és tényleg nem veszem meg. Havert felhívtam hogy meséljen már kicsit hogy amióta megvette milyen tapasztalatok vannak... néha magától mozog a hangerő... számokba nem lehet beletekerni, sőt van hogy 3 próbálkozásból 2szer nem olvassa a pendriveot... Szóval nem kell... tényleg retek :) Köszi az infót tőled is. :D ;) Én is terveztem innen egy ilyen megvételét, de maga a boltos beszélt le róla hasonlókat emlitve a termékkel kapcsolatban. Azt mondta, hogy elég sok a reklamáció/meghibásodás és tényleg nem javasolja. Nagyon korrekt volt. :lol: és tőled is Brezsó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 A Zafirán elf.sta magát a hátsó kipuf. dob, és a leömlő után az a flexibilis, fémhálós izé. Dobot talátam, de azt a fémszövéses valamit azt csak csővel, katival együtt láttam mindenhol. Létezik hogy az nincs külön, vagy én vagyok a balpöts? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 A Zafirán elf.sta magát a hátsó kipuf. dob, és a leömlő után az a flexibilis, fémhálós izé. Dobot talátam, de azt a fémszövéses valamit azt csak csővel, katival együtt láttam mindenhol. Létezik hogy az nincs külön, vagy én vagyok a balpöts? :) :) Abból létezik univerzális, csak a méreteit kell tudni. Vaterán is láttam árult vki ilyesmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Abból létezik univerzális, csak a méreteit kell tudni. Vaterán is láttam árult vki ilyesmit. Köszi. Így találtam is párat. Csak autóra keresve nem adja oda a kereső az univerzális cuccokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Köszi. Így találtam is párat. Csak autóra keresve nem adja oda a kereső az univerzális cuccokat :) Pl. itt is találsz újakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100410/20100410754_...ltoltes.hu_.jpg :) Tyűűűűű... :) :D Így tovább tesóm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100410/20100410754_...ltoltes.hu_.jpg :) Nekem lassan 10-szer ennyit fog mutatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Nekem lassan 10-szer ennyit fog mutatni :) még fiatal :D :) Már a 400ezret várom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 325ezer :) Vagy azt fényképezted hogy ennyit ment el egy tankolással? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Vajon az országba mennyi lehet a legtöbbet futott.. :) :) Vajon benne vagyok az első 10ben? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Vajon az országba mennyi lehet a legtöbbet futott.. :) :) Vajon benne vagyok az első 10ben? :D :D Nyilván nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Vajon az országba mennyi lehet a legtöbbet futott.. :) :) Sose tudjuk meg. Ha az eladókat nézed azok 99%-ban úgyis kétféle értékkel rendelkeznek: A 97-98 utániak, azok 165ezret, a 97 előttiek 230ezret mutatnak :D Biztos nem vagy benne, mert neked dojcsból van, és ott nem tekergették :D Ami itthoni és mutat annyit mint a tied, az futott 2x annyit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Nyilván nem. sztem nem olyan nyílvánvaló.. nem hiszem hogy olyan sok 400 közeli vagy 400on túli lenne. Lehet nincs benne de egyáltalán nem kizárt az se hogy benne van. Kíváncsi lennék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Vajon az országba mennyi lehet a legtöbbet futott.. :) :) Vajon benne vagyok az első 10ben? :D :D Pisti kollégámnak a c14nz Astrája közel van a 600 ezerhez... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Pisti kollégámnak az c14nz Astrája közel van a 600ezerhez... :) :) jéézus Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100410/20100410754_...ltoltes.hu_.jpg :D Ez van, ha nem alföldön jár az ember, hanem hegyekben! :) Légvonalban kb a fele lenne csak ... :) (hegymenet/leejtők, le-fel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts