opel16v Elküldve Március15, 2004 Megoszt Elküldve Március15, 2004 Mi az a katalizátor??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március15, 2004 Megoszt Elküldve Március15, 2004 Hova lett az Ecotec Felirat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március15, 2004 Megoszt Elküldve Március15, 2004 A sarokban a katalizátor mellett pihen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 állatul néz ki a cucc! ez 60-as végig??? és csak hátsó dob van??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Sirály a kémény! 8) Ku... kiváncsi vagyok a muzsikájára. :shock: Nyíregyházán hétvégén volt tuning és veterán autó kíállítás! Csináltam egy halom fotót. Majd rakok fel belőle. leálltam dumcsizni egy "hondásal" valami 2.3-as 150LE ,170 Nm nyomatékos volt a paripa dicsérte is rendesen -erre én nekem is van, de egy GSI-m :a beszélgetés végetért amikor ezt megtudta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Fehérgsi! Szerintem sokan benne lennénk ebben a szoknya dologban!!! Elküldöd 1 címre, majd itt szétosztjuk!! Írjunk listát? 1. iqbéla, váltó és kézifék, gyári feketében 2. 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Kess! A leömlő C20XE Calibrából lett átalakítva, az asszem 56-os torkolatú, de onnan végig 60-as, még az egyetlen szem hátsó dob is. :lol: A hangja elég izgalmas. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 fórumfüggő jedi mester :) :lol: na hogy ezeket ki találja ki :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Nemtom, de nehéz napja lehetett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Hát nem tudom!!! Ez azért kemény: :wink: 625 [Az összes 10.26%-ka / Naponta 6.01 hozzászólás] Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 ???? Ez mért így jelent meg?? Bocsi :oops: Na ezért nem vagyok én még fórumlakó Jedilovag. :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Tessék leszállni rólam! Naponta 6 hozzászólás nem is sok! Ti vagytok kevesek!!! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Igen de az minden nap. Én a feleségemmel nem beszélek ennyit :) :oops: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Igen de az minden nap. Én a feleségemmel nem beszélek ennyit :) :oops: :wink: Üdv.: Atommanó de jó neked :lol: :D én is mindig csak hallgatom :!: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Hétvégén én is aláztam a "autósokat"-én nem értem :) :shock: mindig versenyezni akarnak velem -persze , hogy nem hagyom magam 8) csak akkor fogom vissza magam ha mellettem az asszony! :wink: Most , hogy jó az idő és leengedtem az ablakot :lol: -nem is olyan halk az a gyári pufó és rendszer. 3500-felett már elég komolyan ércesen "visit" és húz a kicsike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 ezt az érzést is ismerem: "csak akkor fogom vissza magam ha mellettem az asszony! " hát úgy tűnik minden nő egyforma :) én is reggel kidobom az asszonyt a melóhelyén és azután hangerő felcsavar és nyomom neki a hungárián :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Hétvégén én is aláztam a "autósokat"-én nem értem :) :shock: mindig versenyezni akarnak velem -persze , hogy nem hagyom magam 8) csak akkor fogom vissza magam ha mellettem az asszony! :wink: Most , hogy jó az idő és leengedtem az ablakot :lol: -nem is olyan halk az a gyári pufó és rendszer. 3500-felett már elég komolyan ércesen "visit" és húz a kicsike. Vasárnap délután a Hungárián igen nagy hanggal közlekedett egy 1,6 vétéi benne két fiatal kölyök. Lehetett hallani a direktszűrő szuszogását ahogy a pirosnál játszott a gázzal. Barinő mellettem, de úgy döntöttem mellé gurulok. :lol: A rajtnál csikorgó gumik (nálam kevésbé) 1-ben már kapott egy fél kocsit. :lol: sima győzelem lett a vége :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 :) :lol: 8) :roll: :wink: :D ha az asszony mellettem van akkor ő nyomja a hangerőt a torkán. De azt már megfigyeltem, hogy ha megyek érte és utánna megyünk hazafelé 120-130 nem szól még semmit(persze városon kívül) Persze ha nem néz rá az órára. De amikor "a mi autónkal" megyünk 100-nál már ordít, hogy lassits-lehet, hogy fél? Bezzeg amikor ő vezeti(ritkán) nem bír a lábával és élvezi , hogy megy a gép. a GSi-it. És biztonságot nyújt amikor előz mert nem pöcsöl az autók mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 renzso gut :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 1-ben már kapott egy fél kocsit. :) sima győzelem lett a vége :lol: :D Ez az Renzso!! Így kell bánni a provokáló Hondásokkal!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 mindig versenyezni akarnak velem -persze , hogy nem hagyom magamSzerintem mindannyiunkkal így van ez,csak van akit nehezebb fölpiszkálni!!! Az a legszebb mikor mellém álla pirosnál egy sötétített,spoilerezett,sportkipuffos SUZUKI! Turáztatja a gépét és nézz át a kocsim felé!! :lol: Ekkor én úgy érzem nem az a megalázobb ha leállok versenyezni vele és mérföldeket verek rá,hanem még mikor ott vagyunk simán átnézek és a pofájába röhögök!!! :D 3500-felett már elég komolyan ércesen "visit" és húz a kicsike. Hát igen,a gyár rendszerrel ez a gond, hogy "ércesen visit"!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Ha rádnéz akkor kell egy kicsit felengedni a kuplungot , és aki nem figyel már megy is át a piroson :roll: Már nem egyszer bejött! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Ha rádnéz akkor kell egy kicsit felengedni a kuplungot , és aki nem figyel már megy is át a piroson :roll: Már nem egyszer bejött! :) és mi lett a végeredmény??? csatt??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 Csatt még nem volt belőle de egyszer egy oroszlános 205-ös után elindult egy kék fehér astra villogóval a tetején és legyorsulta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március16, 2004 Megoszt Elküldve Március16, 2004 :mrgreen: :mrgreen: Ez jó....ennél már csak az a jobb, amikor egyszer a vácin egyik haverommal jártuk ugy, hogy a 3sávos részen én a belsöben, ö meg a külsöben "suhantunk" :wink: el egy rendör mellett... Én már láttam, h ott a zsaru, kezdtem is fékezni, haver viszont teligázzal... :oops: :oops: 8) 8) Aztán "csodálkoztunk" hogy kéken villámlik az ég mögöttünk.. :wink: Aztán nekem nem volt izzókészletem :oops: De eddig ugy néz ki, egy jófej zsarut fogtunk ki.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts