daykiller Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Megtörtént az első lerohadásom is a kocsival. Most egy utcán dekkol. :) AC relé kattan, próbál beindulni, de nem jön össze neki. Gázadásra megtorpant, üresben még járt, de feladta a végén, kínlódások közepette. Önindító teker mint az állat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Megtörtént az első lerohadásom is a kocsival. Most egy utcán dekkol. :) AC relé kattan, próbál beindulni, de nem jön össze neki. Gázadásra megtorpant, üresben még járt, de feladta a végén, kínlódások közepette. Önindító teker mint az állat. :D Kell segítség? Vontatás vagy ilyesmi? A dizel indul. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Megtörtént az első lerohadásom is a kocsival. Most egy utcán dekkol. :) AC relé kattan, próbál beindulni, de nem jön össze neki. Gázadásra megtorpant, üresben még járt, de feladta a végén, kínlódások közepette. Önindító teker mint az állat. :) Benzinszűrő mikor volt cserélve??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Sziasztok! Srácok figyumár... Venni akarok délután estefele ma egy ilyet. Nyah most az lenne a kérdésem, hogy bele fog menni az astrába? mert egy ismerős ilyet vett ( cordobába ) és azt mondta valami nem volt jó a kocsin, valami csatlakozó... most ilyen van a kocsiba. Szerintetek szenvedni fogok vele sokat? :) vagy szimplán belemegy? Megvegyem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Sziasztok! Srácok figyumár... Venni akarok délután estefele ma egy ilyet. Nyah most az lenne a kérdésem, hogy bele fog menni az astrába? mert egy ismerős ilyet vett ( cordobába ) és azt mondta valami nem volt jó a kocsin, valami csatlakozó... most ilyen van a kocsiba. Szerintetek szenvedni fogok vele sokat? :) vagy szimplán belemegy? Megvegyem? Lehet, hogy a csatija nem lesz jó. De manapság mindenhez lehet kapni átalakítót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Lehet, hogy a csatija nem lesz jó. De manapság mindenhez lehet kapni átalakítót. Ezeknek a rádióknak mihez jó a csatlakozója? miféle autókhoz? és egy ilyen átalakító mennyibe kerül?Vagy egyáltalán milyen? Kezdek megtorpanni a dologtól :) :) Kimenet, 4 RCA. Ez mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Ezeknek a rádióknak mihez jó a csatlakozója? miféle autókhoz? és egy ilyen átalakító mennyibe kerül?Vagy egyáltalán milyen? Kezdek megtorpanni a dologtól :) :) Kimenet, 4 RCA. Ez mit jelent? Azt jelenti, hogy van rajta 4 db RCA kivezetés. :D Az astrában alapból ISO csati van, azt kéne megtudni, hogy az MNC-nek milyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Azt jelenti, hogy van rajta 4 db RCA kivezetés. :) Az astrában alapból ISO csati van, azt kéne megtudni, hogy az MNC-nek milyen van. ITT a képek között ott lesz lefotózva a hátulja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Ezeknek a rádióknak mihez jó a csatlakozója? miféle autókhoz? és egy ilyen átalakító mennyibe kerül?Vagy egyáltalán milyen? Kezdek megtorpanni a dologtól :) :D Kimenet, 4 RCA. Ez mit jelent? Az Astrában alapból valami fordítva van kötve nem? :) Azért is lehet kapni átalakítót hozzá. Ennek a csatlakozója szerintem ugyanolyan,mint bármelyik nem gyárinak .Akármilyet veszel úgyis kötözgetni kell. :D Egy multiméter kell és pikk-pakk be lehet kötni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Az Astrában alapból valami fordítva van kötve nem? :) Azért is lehet kapni átalakítót hozzá. Ennek a csatlakozója szerintem ugyanolyan,mint bármelyik nem gyárinak .Akármilyet veszel úgyis kötözgetni kell. :D Egy multiméter kell és pikk-pakk be lehet kötni. :D Hát hogy fordítva van-e kötve valami vagy sem, foggalmam sincs :D Most se gyári van benne, meg előtte is valami alpine volt benne. ilyen régebbi alpine. Nemtudom hogy miként voltak azok kötve vagy hogy voltak megoldva, faterom csinálta mindíg ezeket benne. :) hátulról Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Hát hogy fordítva van-e kötve valami vagy sem, foggalmam sincs :) Most se gyári van benne, meg előtte is valami alpine volt benne. ilyen régebbi alpine. Nemtudom hogy miként voltak azok kötve vagy hogy voltak megoldva, faterom csinálta mindíg ezeket benne. :) ... hátulról Sztem jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Sztem jó lesz. Köszi szépen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 A csati jó lesz, hogy a drótok hogy helyezkednek el benne, az már kérdéses. A vége úgyis kötözgetés lesz szerintem :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nem akarok duplázni, viszont azért jó lenne nem holnap kapni rá választ, hanem előbb mert az első szakasz után nem lesz netem: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...st&p=634397 Lényeg, hogy az Astoria közelében tudok ingyen parkolni szombaton vagy sem és hol? 2 dolgot néztem még, Bp en a Budaörsi könyékén (M7-M1 kivezető) diszkont kutat, ahol nem 340 ért tankolok visszafele. Szóba jött volna az Auchan kút Fehérváron, de azt nem hozza a holtankoljak.hu... meg ugye pár liter E85 is kell hogy szokja a kocsi. Javaslatok? Majd visszafele posztolok egy fogyi értéket, mert ugye 140 km közút, 120 km ótópálya, 20-40 km nagyfalu, aztán még 40 km M3as kb. Vissza ugyanez. Csak körbe kéne mennem az M0án, ha nem lenne feltúrva a déli szakasz...? vagy azért járható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 A csati jó lesz, hogy a drótok hogy helyezkednek el benne, az már kérdéses. A vége úgyis kötözgetés lesz szerintem :) :) Nem hinném. Egyszer már átkötötték a Essenhez. Az pedig tuti nem gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nem hinném. Egyszer már átkötötték a Essenhez. Az pedig tuti nem gyári. Hát az nem bizony. Gyárit nem is láttam még az enyémbe. Lényegében hangszórók és rádió nélkül jött németországból. Akkor került bele a cr43. Aztán belekerült egy ilyen zöld alpine. Az nagyon zsír kis rádió volt. Szólt is rendesen csak nem tudtunk 4 hangszórót rákötni, mert 2 kimenet nem működött. :) Aztán visszakerült a cr43. Ami már viszi a 4 hangszórót csak.. Nem hozza ki a hangszórókból szerintem a maximumot. Egy bizonyos hangerő felett nagyon nagyon elkezd recsegni. :) Szóval ezért gondoltam hogy venni kéne egy újat. ( no meg nem kéne szenvednem többet kazetta adapterrel ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Hát az nem bizony. Gyárit nem is láttam még az enyémbe. Lényegében hangszórók és rádió nélkül jött németországból. Akkor került bele a cr43. Aztán belekerült egy ilyen zöld alpine. Az nagyon zsír kis rádió volt. Szólt is rendesen csak nem tudtunk 4 hangszórót rákötni, mert 2 kimenet nem működött. :) Aztán visszakerült a cr43. Ami már viszi a 4 hangszórót csak.. Nem hozza ki a hangszórókból szerintem a maximumot. Egy bizonyos hangerő felett nagyon nagyon elkezd recsegni. :) Szóval ezért gondoltam hogy venni kéne egy újat. ( no meg nem kéne szenvednem többet kazetta adapterrel ) Akkor inkább hangszórót kéne cserélni. Az az Essen elég jól kiterhelheti azokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nem hinném. Egyszer már átkötötték a Essenhez. Az pedig tuti nem gyári. Ebben van ráció :D Nekem az eredeti rádió volt benne, de aki azt visszarakta bele (egyértelműen nem azzal a rádióval használták, csak eladásra lett visszatéve) az se nézett semerre. Az egyik oldali mélyközép szólt a másik oldali csipogón, ha balanszt akartam állítani akkor az egyik csipogó hallgatott el, és a másik ajtóhangszóró :D Mi indultunk a kályhától, amúgy is összetekerés+szigszalaggal volt összetaknyolva az egész úgyhogy csípőfogó-páka-zsugorcső volt az egyik szombati program. Azóta viszont gyjó :) Viszont hogy az Essen, és az M.N.C ugyan olyan -e kötésileg azt nemtom :) Bár mindenképp esélyesebb mint a gyári vs. bármi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Akkor inkább hangszórót kéne cserélni. Az az Essen elég jól kiterhelheti azokat. Azok is lettek. Legalábbis vettem az ajtóba két M'N'C devil hangszórót, és a csomagtartóajtóba meg szereztem gyári hangszórókat. Asszem tán 16osak. Mondjuk nekem oda nem Essen van írva hanem Verona. Blaupunkt Verona CR43. De tökre teljesen 100%osan úgy néz ki kívülről mint ez az Essen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Azok is lettek. Legalábbis vettem az ajtóba két M'N'C devil hangszórót, és a csomagtartóajtóba meg szereztem gyári csomagtartóajtóba való hangszórókat. Asszem tán 16osak. Mondjuk nekem oda nem Essen van írva hanem Verona. Blaupunkt Verona CR43. De tökre teljesen 100%osan úgy néz ki kívülről mint ez az Essen. Akkor Verona. A kimenő teljesítménye mennyi. Mert a gyári hangszórók elég kicsi teljesítményűek. Én sem merem teljesen feltekerni a kék pöttyöt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Akkor Verona. A kimenő teljesítménye mennyi. Mert a gyári hangszórók elég kicsi teljesítményűek. Én sem merem teljesen feltekerni a kék pöttyöt. A teljesítményt nemtudom. Azt tudom hogy azaz Alpine 40W volt és sokkal jobban szólt mint ez. :) Meg lényegében azért cserélném, mert pendrive olvasós rádiót akarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Kell segítség? Vontatás vagy ilyesmi? A dizel indul. :) Köszi a felajánlást, de már megoldódott és már a nyári gumik is rajta vannak. Megjegyem, Rossy kétszer is eltépett a gumis mellett. Egyszer közvetlenül az autóm mellett. (Lehet ezért dudált? :)) Benzinszűrő mikor volt cserélve??? Pontosan 6543km-rel ezelőtt. Nem az volt a gond. Bár hibakód még van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Köszi a felajánlást, de már megoldódott és már a nyári gumik is rajta vannak. Megjegyem, Rossy kétszer is eltépett a gumis mellett. Egyszer közvetlenül az autóm mellett. (Lehet ezért dudált? :) ) Pontosan 6543km-rel ezelőtt. Nem az volt a gond. Bár hibakód még van. Akkor mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Akkor mi? AC pumpa csatlakozó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 AC pumpa csatlakozó. Ahogy Zotyának is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts