Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Holnap többet tudok. Lehet lesz maszek meló szombaton, ha nem, akkor reggel bemegyek Győrbe kábelért, és jöhetsz is.

Amúgy meg: nyányányányányányá!! Mim van nekem böbööööö!

http://kep.psharing.com/335852.jpg :lol:

Csak még nincs mire felrakni, a szerelő még csak most sajtolta össze a lengőkart, azt mondta reggelre bejelentette vizsgára. :)

Na ez nem szép dolog :D

Én már november óta várom ezeket a cuccokat..... :D :D

Én meg nem is kaptam MOTE-s matrinyát. :)

Elküldve
Én meg nem is kaptam MOTE-s matrinyát. :)

Én meg se MOTE matricát, se fórumos matricát, se rendszámkeretet nem kaptam, viszont kaptam egy klubkártyát, amit nem tudok használni mert szar!!!!!! Szuper mi? Ja és hozzáteszem január 6 óta vagyok Cosmo tag..... Berekeke november óta...hát ez szégyen

A MOTE feliratot a Decalshop csinálta jó pénzért.....

Elküldve
Biztos nem offolok eleget :)

Hát a semmiért nem postázták. :D kérdezzetek rá, biztos van rá valami racionális magyarázat. Annyira nem hosszú a nyelvem. :)

Elküldve
Holnap többet tudok. Lehet lesz maszek meló szombaton, ha nem, akkor reggel bemegyek Győrbe kábelért, és jöhetsz is.

Őőő még nem sikerült tükörfűtés relét szereznem.... szóval csak a pofim volt nagy. Nekem szombaton meló van......Április 17-re gondoltam, akkor szabad leszek :) Neked jó 17-e?

Elküldve
Én meg se MOTE matricát, se fórumos matricát, se rendszámkeretet nem kaptam, viszont kaptam egy klubkártyát, amit nem tudok használni mert szar!!!!!! Szuper mi? Ja és hozzáteszem január 6 óta vagyok Cosmo tag..... Berekeke november óta...hát ez szégyen

A MOTE feliratot a Decalshop csinálta jó pénzért.....

A kártyákkal volt valami kavarodás év elején, volt egy hibás széria. Jelezd a vezetőségnek és kicserélik.

A cuccok miatt eddig nem türelmetlenkedtem, de ez most nem esett jól.... :)

Elküldve
A kártyákkal volt valami kavarodás év elején, volt egy hibás széria. Jelezd a vezetőségnek és kicserélik.

A cuccok miatt eddig nem türelmetlenkedtem, de ez most nem esett jól.... :)

Jeleztem is! Küldtek is újat, és ugyan olyan szar!! Már a benzinkút címét is elküldtem a vezetőség felé, és írták hogy utána néznek...semmi!

Elküldve
Ha ennyire fontosak nektek a matricák, szívesen odaadom az én 2dbomat....de tényleg, kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémátok :)

Szarom le a matricát...sejtettem, hogy lesz akinek csak ennyi fog lejönni.

Elküldve

Ha valami kell, és fontos, akkor járj utána magad, mindig könnyebb várni a másikra, meg szidni. Sürgős? Szólj! Nem kaptad meg? Szólj! Az h várod a csodát, már rég nem működik. Lacinak nem ez a fő foglalkozása, hogy postázza a matricákat... Megoldás? Szólj! Van megfelelő fórum.

Jeleztem is! Küldtek is újat, és ugyan olyan szar!! Már a benzinkút címét is elküldtem a vezetőség felé, és írták hogy utána néznek...semmi!

Ez meg nem a fórumon múlik, hanem az ebc rendszerén. Megint nem igazán tehetnek róla...

Elküldve
Ha valami kell, és fontos, akkor járj utána magad, mindig könnyebb várni a másikra, meg szidni. Sürgős? Szólj! Nem kaptad meg? Szólj! Az h várod a csodát, már rég nem működik. Lacinak nem ez a fő foglalkozása, hogy postázza a matricákat... Megoldás? Szólj! Van megfelelő fórum.

Hát képzeld el, hogy szóltam!!!! És elképzelheted, hogy a megfelelő fórumon!!! És képzeld el azt is, hogy nem várom a csodát, csak beszélgetünk itt erről a dologról!

Elküldve
Ha ennyire fontosak nektek a matricák, szívesen odaadom az én 2dbomat....de tényleg, kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémátok :)

Nem érted a lényeget....

Én is jeleztem már.....türelmet kértek. Nincs is ezzel baj, tudjuk, hogy nem ez a főállásuk.

Elküldve
Én is jeleztem már.....türelmet kértek. Nincs is ezzel baj, tudjuk, hogy nem ez a főállásuk.

De pont hogy ezzel van a baj.....Cosmo klubkártya itt mintha írnának egy két dolgot ami az ember kap a tagsághoz. Inkább ne írjanak semmit!!! De én már azt is mondtam, hogy nem kell se a matrica, se a rendszámkeret... Nem megyek csődbe ha vennem kell 1000 forintért rendszámkeretet, csak a kártyát tudnám használni :)

Elküldve
De pont hogy ezzel van a baj.....Cosmo klubkártya itt mintha írnának egy két dolgot ami az ember kap a tagsághoz. Inkább ne írjanak semmit!!! De én már azt is mondtam, hogy nem kell se a matrica, se a rendszámkeret... Nem megyek csődbe ha vennem kell 1000 forintért rendszámkeretet, csak a kártyát tudnám használni :)

Biztos a változások körül lehet valami, de majd elrendeződik.

Velem a jobbik eset történt, nekem most két kártyám is van. (az egyiket elküldhetem :D :) )

Eddig még mindig korrekten történtek a dolgok, de jelezni biztos kell és érdemes is.

Lehet, most többször kell.

Szerk.: Néha nálunk is előfordult, hogy a kúton nem fogadta el a kártyát, csak harmadik-negyedikre. Igaz ritkán.

Elküldve
Őőő még nem sikerült tükörfűtés relét szereznem.... szóval csak a pofim volt nagy. Nekem szombaton meló van......Április 17-re gondoltam, akkor szabad leszek :) Neked jó 17-e?

Így előre nem tudom, majd jövő héten kiderül, de arelé nem kell a beépítéshez, ki tudjuk próbálni az enyémről is.

A cuccok miatt eddig nem türelmetlenkedtem, de ez most nem esett jól.... :D

Igazából a kártyán még ki sem tudtam próbálni. majd nézek valamit a közelben ahol használhatom.

Lehet röhejes, de én a matrinyát vártam av :) legjobban. Végre levehetem a tavalyi Blitz feliratot. :D

Elküldve

Nos, végül kész villanyablak. Millió köszönet Heningnek a kitartó munkálatokért ami a mai nap jó részét elvette. Most este még befejeztem a dolgot, befaragtam egy villanyablakos kárpitból a bal oldali kapcsoló alá való műanyagot. Szépen működik, a ledek is világítanak.

Még egyszer köszi Karcsi! :)

Képet megint nem tudok produkálni, mert az adatkábelt Bp-n felejtettem. :) De holnapra ez is megoldódik.

Elküldve
Nos, végül kész villanyablak. Millió köszönet Heningnek a kitartó munkálatokért ami a mai nap jó részét elvette. Most este még befejeztem a dolgot, befaragtam egy villanyablakos kárpitból a bal oldali kapcsoló alá való műanyagot. Szépen működik, a ledek is világítanak.

Még egyszer köszi Karcsi! :D

Képet megint nem tudok produkálni, mert az adatkábelt Bp-n felejtettem. :) De holnapra ez is megoldódik.

Nekem meg má' megint csúszik egy hónapot minimum... :)

Elküldve

Még egyszer köszi Karcsi! :D

Nincs mit. Csak szólj nyugodtan, bármikor elrontom a többi elektromos dolgot az autódon. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.