Rossy Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 üdvözlet :) :) :D tartalmas hozzászólás jam jam , ma csak ilyen szótlan vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ma felkerült az autóra a fólia. :) Kíváncsiságból rákérdeztem a srácra, hogy mi a helyzet az első ajtókkal. Nagyon korrekt volt, elmondta, hogy ha akarom szívesen tesz oda is, de nem tudja garantálni, hogy a vizsgán átmegy és nem piszkálnak vele a sünök. Műbizi ide vagy oda. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ma felkerült az autóra a fólia. :D Kíváncsiságból rákérdeztem a srácra, hogy mi a helyzet az első ajtókkal. Nagyon korrekt volt, elmondta, hogy ha akarom szívesen tesz oda is, de nem tudja garantálni, hogy a vizsgán átmegy és nem piszkálnak vele a sünök. Műbizi ide vagy oda. :) Nagyon baba lett :) Mennyiért és hol csinálták (már ha nem titok ugye :D )? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 10000 :) Akkor aktuális az olajcsere. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ma felkerült az autóra a fólia. :) Kíváncsiságból rákérdeztem a srácra, hogy mi a helyzet az első ajtókkal. Nagyon korrekt volt, elmondta, hogy ha akarom szívesen tesz oda is, de nem tudja garantálni, hogy a vizsgán átmegy és nem piszkálnak vele a sünök. Műbizi ide vagy oda. :) Nagyon szép autó. Még a kocsi színe is sötétebb lett. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 cső mindenki! Jó rég voltam erre megint... Hát betegség gyílkol multhét szerda óta. 2 kötőhértyagyulladás ugyanarra a szemre, azért nem túl jó. Na mind1 már lassan vége van hálistennek. Vasárnap betegség ide vagy oda haverokkal olyat autóztunk, meg kilátóztunk, meg kirándultunk, meg fotózkodtunk, ez volt talán a legjobb az egész húsvétban. Amúgy nekem k*rva sokat csal a kilóméterórám... :) Amikor megyek 105el a GPS akkor szól a 90ért... :D De méééé...... nemtom Nem lehet hogy kisebb a kereked mint kéne? :) Nekem már pontosabb, csak a másik irányba :D 90-et mutat, és gps szerint 92-t megyek. átlag 2-3 al mutat kevesebbet. (az én kerekem meg nagyobb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 üdvözlet :D :D :lol: tartalmas hozzászólás Az, de sokat kell még gyúrnia, hogy utolérjen. ;) Ma felkerült az autóra a fólia. :D Kíváncsiságból rákérdeztem a srácra, hogy mi a helyzet az első ajtókkal. Nagyon korrekt volt, elmondta, hogy ha akarom szívesen tesz oda is, de nem tudja garantálni, hogy a vizsgán átmegy és nem piszkálnak vele a sünök. Műbizi ide vagy oda. :) Szép, mind a két kocsi a tied? :) ;) Akkor aktuális az olajcsere. :D :D Ne is, mond elhozom aszerelőtől, várok még két hetet, és bejelentem az olaj-szűrők-cserét. Ki is bacnak azon nyomban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ma felkerült az autóra a fólia. :D Kíváncsiságból rákérdeztem a srácra, hogy mi a helyzet az első ajtókkal. Nagyon korrekt volt, elmondta, hogy ha akarom szívesen tesz oda is, de nem tudja garantálni, hogy a vizsgán átmegy és nem piszkálnak vele a sünök. Műbizi ide vagy oda. :) szééép :D Mik azok a kinövések a csomagtartó ajtó tetején az oszlopnál? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Nagyon baba lett :D Mennyiért és hol csinálták (már ha nem titok ugye :D )? Ők csinálták. 18.000 Huf, a "B" oszloptól hátrafelé, a fólia sötétsége nem számít. :) Nagyon szép autó. Még a kocsi színe is sötétebb lett. :D :lol: Pedig kiabáltam, hogy kapcsolják fel a lámpát...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Az, de sokat kell még gyúrnia, hogy utolérjen. :lol: Szép, mind a két kocsi a tied? :) :D Ne is, mond elhozom aszerelőtől, várok még két hetet, és bejelentem az olaj-szűrők-cserét. Ki is bacnak azon nyomban. :) Önjelölt szerelő-bá'! változott a titulusa? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Szép, mind a két kocsi a tied? :) :D Persze.....a bal oldali eladó :D :lol: szééép :D Mik azok a kinövések a csomagtartó ajtó tetején az oszlopnál? :D :) karcoláseltakarókézikészülékek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Önjelölt szerelő-bá'! változott a titulusa? :) :D Csahogy valaki észrevette....ez testhezállóbb. :D De csodállom, hogy még így is van aki olvassa a tanácsaimat. :) De legalább nem lehet reklamálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Sziasztok! Két hét után tegnap végre meg kapta a kisautó az új matrinyát hátra a rendszámra, hmm szép sárga lett rajta :) Ez nekem 6585 Huf és 3 óra a Tb-i okmányirodában, tehát összegezném a műszakimat új forgalmival: 22875 Huf! Nem tudom most még volt-e értelme, de majd egyszer kiderül talán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Gondolom éppen ezért minden Balázs Pali cd-t, programot, vindózt és kézikönyvet megvásárolsz originálisban. :) ON Palázs Pali-t csak IHM feldolgozásban hallgatok-nézek meg legfeljebb, programot írok magamnak, vindózt megeszi a pingvinem, kézikönyv nem kell, majd a totálkár autódoki segít :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 http://hdekakas.laza.hu/keret.cgi?/receptek.html Egy kis finomság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 http://hdekakas.laza.hu/keret.cgi?/receptek.html Egy kis finomság :) De beteg......... :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Ma felkerült az autóra a fólia. :D Kíváncsiságból rákérdeztem a srácra, hogy mi a helyzet az első ajtókkal. Nagyon korrekt volt, elmondta, hogy ha akarom szívesen tesz oda is, de nem tudja garantálni, hogy a vizsgán átmegy és nem piszkálnak vele a sünök. Műbizi ide vagy oda. :) Nagyon cééép :D :D Igaza van! Ha a sünök nem is piszkálnak, vizsgán tuti nem megy át...Én is cserélem gyári üvegekre az elsőket, ha Júniusba megy vizsgára! ;) A hátsó lökös is ráérett a színre fújásra...Nem gondolod kolléga? ;) Csahogy valaki észrevette....ez testhezállóbb. :D De csodállom, hogy még így is van aki olvassa a tanácsaimat. :lol: De legalább nem lehet reklamálni. :D Nem igaz....Nem vagy pancser! Pancserok nem nyúlhatnak az autómhoz, és elvégre a tükröket te fogod bekötni :) Tényleg...mikor is kell Győrbe kirándulnom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Mostanában fejembe vettem, hogy "jó lenne centrálzár a kocsiba..", de ahogy nézegettem nincs a hátsó ajtókon még a helye sem a vezetékeknek/átvezetőnek. Ezek szerint még az ajtók is mások felszereltségtől függően? Esetleg valami elkerülte a figyelmemet? :) Őszintén szólva nem szeretném kilyukasztani az oszlopot meg az ajtót.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Nagyon nagy :) Videjó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 10000 :D Offkirály!! :) :) :D Nagyon nagy :D Videjó Ilyet mi a sógorral szoktunk csinálni :D csak ő 2 kerekűbe nyomja.. :D Kell hozzá egy jó torzítópedál meg egy gitárnak látszó tárgy.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Nagyon cééép :) :D Igaza van! Ha a sünök nem is piszkálnak, vizsgán tuti nem megy át...Én is cserélem gyári üvegekre az elsőket, ha Júniusba megy vizsgára! :D A hátsó lökös is ráérett a színre fújásra...Nem gondolod kolléga? :lol: De. Tervbe van véve.....festék megvan hozzá.... :D Már kergetem az alanyt, de eddig olyan áron amit szántam rá csak sérültet találtam, de előbb-utóbb ráakadok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 [quote name='Alex0403' date='2010-04-08 - 15:50' post='634010' Nem igaz....Nem vagy pancser! Pancserok nem nyúlhatnak az autómhoz, és elvégre a tükröket te fogod bekötni :) Tényleg...mikor is kell Győrbe kirándulnom? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Mostanában fejembe vettem, hogy "jó lenne centrálzár a kocsiba..", de ahogy nézegettem nincs a hátsó ajtókon még a helye sem a vezetékeknek/átvezetőnek. Ezek szerint még az ajtók is mások felszereltségtől függően? Esetleg valami elkerülte a figyelmemet? :) Őszintén szólva nem szeretném kilyukasztani az oszlopot meg az ajtót.. :) alol van egy egy gumidugó a b oszlop alján, illetve a hátsóajtók aljában műanyag dugók. oda kukázni kell gumi átvezeő csővet, vagy venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Holnap többet tudok. Lehet lesz maszek meló szombaton, ha nem, akkor reggel bemegyek Győrbe kábelért, és jöhetsz is. Amúgy meg: nyányányányányányá!! Mim van nekem böbööööö! Csak még nincs mire felrakni, a szerelő még csak most sajtolta össze a lengőkart, azt mondta reggelre bejelentette vizsgára. :) Na ez nem szép dolog :) Én már november óta várom ezeket a cuccokat..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Na ez nem szép dolog :) Én már november óta várom ezeket a cuccokat..... :D :) Hopsz, én meg márciusban léptem be, és nem is vártam ilyen hamar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts