spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Annyi az egész, hogy kiveszed a kezdőpöcköt, és megnézed honnan indul a mutató. A többi ugye meg olyan tengelyen van, hogy csak egyféleképpen lehet feltenni. Miután szétszedtem megint, rájöttem.A saabé kerek likú, ugyh felejtős a projekt. Vagyis van eladó mutatóm, ha akar vele valaki játszadozni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Miután szétszedtem megint, rájöttem.A saabé kerek likú, ugyh felejtős a projekt. Vagyis van eladó mutatóm, ha akar vele valaki játszadozni. :) Mönnyié adod? :D Meg szúrhatnál egy képet róluk hogy "mikezek" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Mönnyié adod? :) Meg szúrhatnál egy képet róluk hogy "mikezek" :) Mindig csak a szúúúúrás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Miután szétszedtem megint, rájöttem.A saabé kerek likú, ugyh felejtős a projekt. Vagyis van eladó mutatóm, ha akar vele valaki játszadozni. :) A mienk is kerek likú. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 A mienk is kerek likú. :) Kussojjá' mááá' Há' eebacod a bizniszt :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 A mienk is kerek likú. :) Akkor az enyém olyan különleges hogy nem kerek, hanem kicsit nagyobb mint egy félkör? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Kussojjá' mááá' Há' eebacod a bizniszt :) :D :D De most, hogy jobban megnézem mintha sarkai lennének. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Akkor az enyém olyan különleges hogy nem kerek, hanem kicsit nagyobb mint egy félkör? :) http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61509.jpg Nem is néz ki rosszul. Mennyire szeretnél megszabadulni tőlük? :D De most, hogy jobban megnézem mintha sarkai lennének. :) :D Ugye hogy ugye? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Nem is néz ki rosszul. Mennyire szeretnél megszabadulni tőlük? :) Ugye hogy ugye? :D :) Majd megálmodom még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Még adós vagyok a lambda-szondás képekkel, megígértem, hogy felteszem, de itt Bp-en maradt a fényképező adatkábele. Tehát a 6100Ft-os szonda doboza, valamint a régi darab a fotókon. Ma volt az új szondával az első rendes utam ahogy jöttem fel Bp-re, és elmondhatom, abszolút pozitív a véleményem, az autó rugalmasabb, kellemesebben megy, érezhetően jobb mint annak előtte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 (edited) Majd megálmodom még. :D Csak aztán nehogy rémálmod legyen! :D Még adós vagyok a lambda-szondás képekkel, megígértem, hogy felteszem, de itt Bp-en maradt a fényképező adatkábele. Tehát a 6100Ft-os szonda doboza, valamint a régi darab a fotókon. Ma volt az új szondával az első rendes utam ahogy jöttem fel Bp-re, és elmondhatom, abszolút pozitív a véleményem, az autó rugalmasabb, kellemesebben megy, érezhetően jobb mint annak előtte. http://img7.tar.hu/invictus/img/74120123.jpg http://img7.tar.hu/invictus/img/74120122.jpg Hmmm...6100-volt a gyári szonda? Ki lehet ezt mérni, hogy jól működik-e? :) Még 9. :) Módosítva Április6, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 A mienk is kerek likú. :) naugye am jo ez az oldal 2345 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 naugye am jo ez az oldal 2345 :) Gyorsan offoljunk össze még 10ezret és akkor 12345 lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Yep. gyááá... már megint beszósz.... :D Majd amikor raknád be a Saab lámpákat szólok hogy ne felejtsd el :) :) Már merci van benne egy ideje. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Már merci van benne egy ideje. :D Mivvaaan? :) Nah szú... linkelj egy képet az autódról, mert már meg se ismerném ha jönne szembe. :) Nah jó... azé' de. Elég feltűnő hogy 4 vonatkerék szorult be alá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Mivvaaan? :) Nah szú... linkelj egy képet az autódról, mert már meg se ismerném ha jönne szembe. :) Nah jó... azé' de. Elég feltűnő hogy 4 vonatkerék szorult be alá :D Ugyan má...végülis csak 10hónapja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Ugyan má...végülis csak 10hónapja :) Akkoriban nagyon el voltam foglalva azzal hogy tegyek valami olyan zajforrást az autó elülső részébe ami nem csak füstöt, hanem mozgási energiát is tud kicsikarni magából :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 :D :) :) Úristen Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Akkoriban nagyon el voltam foglalva azzal hogy tegyek valami olyan zajforrást az autó elülső részébe ami nem csak füstöt, hanem mozgási energiát is tud kicsikarni magából :) ...és mégis csak ennyi sikerült :D :D :) :D Úristen Láttuk Hajni képét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 ...és mégis csak ennyi sikerült :) Láttuk Hajni képét. Nekem elég hogy csak 5 lityit eszik. Okot lásd második idézés :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Nekem elég hogy csak 5 lityit eszik. Okot lásd második idézés :D :) Enyém meg hétfelet, még sincs taktak hangja, nem kormol, és a maga módján megy is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Enyém meg hétfelet, még sincs taktak hangja, nem kormol, és a maga módján megy is. :) Enyémnek meg van taktak hangja, kormol is ha bántom, viszont az enyém és neszójjábe :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Enyémnek meg van taktak hangja, kormol is ha bántom, viszont az enyém és neszójjábe :D :) Eszemben sincs, megyek aludni. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Gyorsan offoljunk össze még 10ezret és akkor 12345 lesz :lol: Én nem offolok, tartamas beszélgetést folytatok a cartársakkal. ;) Még 5. ;) Mivvaaan? :) Nah szú... linkelj egy képet az autódról, mert már meg se ismerném ha jönne szembe. :D Nah jó... azé' de. Elég feltűnő hogy 4 vonatkerék szorult be alá :D Nézegetik a rendőrök: nézd már milyen szép kocsi! De hgy a túróba ugrott le a sinről?! :D :D ;) :D :D Úristen Uncsi! ;) Nekem is lesz, csak lenne már mire kirakni. Kedd reggel odavittem a szerelő elé ahogy kérte, este még ugyanúgy állt ott az utcán. Ha penteken áll neki, miért nem akkorra kérte!? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Én nem offolok, tartamas beszélgetést folytatok a cartársakkal. :D Még 5. :lol: Nézegetik a rendőrök: nézd már milyen szép kocsi! De hgy a túróba ugrott le a sinről?! :) :D Uncsi! :D Nekem is lesz, csak lenne már mire kirakni. Kedd reggel odavittem a szerelő elé ahogy kérte, este még ugyanúgy állt ott az utcán. Ha penteken áll neki, miért nem akkorra kérte!? :) Mert így kérhet érte tárolási költséget is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts