m_petya Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nah akkor Dáwidot leszámítva senki sem ellenzi? Amúgy én is néztem hülyén, mert a lambdának szerintem köze nincs a hátsó dobhoz. Ennyi erővel akár egy sportdobtól is ehetne egy kútnyi anyagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nemhinném, mert az a középdob meg a katalizátor előtt van nem? jah, csak háccsó... jóvan sztornó... (a fiestán lelőttem a komplett kipuft középdobtól hátra, és ott ez előjött :) ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Tudtuk eddig is, hogy puding vagy. Van elképzelésed merre van a lambda? :) Nem beszójjá... rossz tapasztalat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nah akkor Dáwidot leszámítva senki sem ellenzi? Amúgy én is néztem hülyén, mert a lambdának szerintem köze nincs a hátsó dobhoz. Ennyi erővel akár egy sportdobtól is ehetne egy kútnyi anyagot. Nem ellenzem én, csak a fejedet féltem :) (meg a hangszóróidat amivel megpróbálod majd elnyomni a hangot :) ) És igen Zoli, floodolok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nah akkor Dáwidot leszámítva senki sem ellenzi? Amúgy én is néztem hülyén, mert a lambdának szerintem köze nincs a hátsó dobhoz. Ennyi erővel akár egy sportdobtól is ehetne egy kútnyi anyagot. +1 mellette. Mehetsz vele. De azért vidd el ha megvan, hogy azt tudd mondani a reklamállóknak, hogy pont most esett le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Estét. Szerintetek be merjek vállalni egy kb 200 kmes utat hátsó kipuffdob nélkül? Azon felül hogy sportos hangja van csinálna valamit a motorral? Semmi gond. Több mint egy hónapig jártam igy. Még csak hangosabb sem lett az autó tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Semmi gond. Több mint egy hónapig jártam igy. Még csak hangosabb sem lett az autó tőle. Nekem sajnos hangosabb eléggé. Szerintem a középdob is szét lehet hullva már. Ki tudja, majd lassacskán ráférne egy kipuffrendszercsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Tudtuk eddig is, hogy puding vagy. Van elképzelésed merre van a lambda? :) :) Nah akkor Dáwidot leszámítva senki sem ellenzi? Amúgy én is néztem hülyén, mert a lambdának szerintem köze nincs a hátsó dobhoz. Ennyi erővel akár egy sportdobtól is ehetne egy kútnyi anyagot. Semmi gond. Több mint egy hónapig jártam igy. Még csak hangosabb sem lett az autó tőle. én benzinessel jártam pár napig, és nem vettem észre jelentős hangerő növekedést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Semmi gond. Több mint egy hónapig jártam igy. Még csak hangosabb sem lett az autó tőle. Csak ugye a dízel kipuff rendeszérben nincs akkora nyomás,mint egy benzinesében,ami hangerőben sokat jelent. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Csak ugye a dízel kipuff rendeszérben nincs akkora nyomás,mint egy benzinesében,ami hangerőben sokat jelent. :) Szóval azon felül, hogy hangos lesz más baj nem lehet belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Csak ugye a dízel kipuff rendeszérben nincs akkora nyomás,mint egy benzinesében,ami hangerőben sokat jelent. :D (ez lehet még egy jó pont a dízeleknek a benyával szemben ? :) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Csak ugye a dízel kipuff rendeszérben nincs akkora nyomás,mint egy benzinesében,ami hangerőben sokat jelent. :) 1.6 szívódé W középdob után elvált a cső, olyan hangja lett, hogy csak lestünk... inkább a turbó miatt nincs olyan hangja Tivének, de nekem se lett nagy hangja,a dobommal sokkal nagyobb hangja van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 1.6 szívódé W középdob után elvált a cső, olyan hangja lett, hogy csak lestünk... inkább a turbó miatt nincs olyan hangja Tivének, de nekem se lett nagy hangja,a dobommal sokkal nagyobb hangja van :) Amikor motort kerestünk volt 3 amiből választottunk. Mind3 autóban, beindíthatóan, de csak 2 volt komplett autó, az egyiket már bontották, és kipuf már nem volt rajta katalizátortól hátra. Annak azé volt hangja, bár sokkal hangosabbat vártam amikor mondták hogy nincs rajta. Viszont úgy pörgött gázadásra hogy csak pislogtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nekem sajnos hangosabb eléggé. Szerintem a középdob is szét lehet hullva már. Ki tudja, majd lassacskán ráférne egy kipuffrendszercsere. Hol akarsz majd cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 ilyen vót (jó, itt már kicsit simogattam különböző sz.rokkal :) ) És most ilyen. (itt zsibbadt el a kezem :D ) Majd holnap folytatom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Amikor motort kerestünk volt 3 amiből választottunk. Mind3 autóban, beindíthatóan, de csak 2 volt komplett autó, az egyiket már bontották, és kipuf már nem volt rajta katalizátortól hátra. Annak azé volt hangja, bár sokkal hangosabbat vártam amikor mondták hogy nincs rajta. Viszont úgy pörgött gázadásra hogy csak pislogtam :) de az nem is td volt hanem csak szívó nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 de az nem is td volt hanem csak szívó nem? Hát szívni szívott eleget mert légszűrő se vót rajta :) :) (amúgy igen, 17DR volt az is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Hol akarsz majd cserélni? Hmmm.....kocsi alatt? :) :D http://pics.coldline.hu/pics/27231-20100405-i9MvYJ.jpg ilyen vót (jó, itt már kicsit simogattam különböző sz.rokkal :) ) És most ilyen. (itt zsibbadt el a kezem :D ) http://pics.coldline.hu/pics/27232-20100405-OPuyui.jpg Majd holnap folytatom :D Most én is is tudnák dicsekedni az aranyláncommal, csak ha annyira felnagyítom, hogy látszik is már kockásodik a kép. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Jó reggelt midenkinek! Meg tudná nekem mondani valaki hogy a hátsó rendszámtáblát hogyan kell leszedni?? :) :) Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Jó reggelt midenkinek! Meg tudná nekem mondani valaki hogy a hátsó rendszámtáblát hogyan kell leszedni?? :D :) Köszönöm! Ha keretben van, akkor nyisd ki a keretet. Ha 2 csavarral van elegánsan bekűdve, akkor tekerd ki a csavarokat, ha oda van ragasztva, akkor... őőő... vigyázz a fényezésre miközben megpróbálod letépni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Reggelt! Nemtom ungarischeben mi folyik de itt még mariska néninek is xenonja van, LEDekkel és angel eyesokkal övezve. Én mint korszak alkotó eldöntöttem, hogy változtatok a trenden és citromsárga izzókat teszek a ködfényszórókba. Kb. erre számítok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Reggelt! Nemtom ungarischeben mi folyik de itt még mariska néninek is xenonja van, LEDekkel és angel eyesokkal övezve. Én mint korszak alkotó eldöntöttem, hogy változtatok a trenden és citromsárga izzókat teszek a ködfényszórókba. Kb. erre számítok. :D A csomagolását majd küldd el nekem :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Reggelt! Nemtom ungarischeben mi folyik de itt még mariska néninek is xenonja van, LEDekkel és angel eyesokkal övezve. Én mint korszak alkotó eldöntöttem, hogy változtatok a trenden és citromsárga izzókat teszek a ködfényszórókba. Kb. erre számítok. :) Milyen fajta izzókat tennél bele? Én nem igazán találok sárgát sehol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Milyen fajta izzókat tennél bele? Én nem igazán találok sárgát sehol. :) Kapásból ezekre gondoltam..ha nem válik be akkor 3000K xenon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Kapásból ezekre gondoltam..ha nem válik be akkor 3000K xenon :) Ilyet már én is terveztem venni, igaz d2s-t. Usa ebayon találtam, de elég drága volt 2db izzó.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts