zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 A következő beruházás egy állítható intervallumos ablaktörlő kapcsoló lesz (vectra?) nem kicsit idegesítő amikor a szakasztörléssel, lócitromot sem látok, a lassú sebességgel meg ott berreg az orrom előtt . :) Ez az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 A következő beruházás egy állítható intervallumos ablaktörlő kapcsoló lesz (vectra?) nem kicsit idegesítő amikor a szakasztörléssel, lócitromot sem látok, a lassú sebességgel meg ott berreg az orrom előtt . :) Ez az? Neked ilyen kell. B Omega Caravanból, relét ne feledd hozzá. http://www.vatera.hu/opel_omega_b_kombi_ab..._165857198.html Ez pont jó, mert nem BC-s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 A következő beruházás egy állítható intervallumos ablaktörlő kapcsoló lesz (vectra?) nem kicsit idegesítő amikor a szakasztörléssel, lócitromot sem látok, a lassú sebességgel meg ott berreg az orrom előtt . :) Ez az? Intervallumos kapcsoló omegába van B omega? Amugy nekem is az hiányzik most már mivel sedanos bc-s karom van igy BELE KÉNYSZERÍTETT az oemga karba:D Amit linkeltél az nem az:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Neked ilyen kell. B Omega Caravanból, relét ne feledd hozzá. http://img7.tar.hu/invictus/img/39280603.jpg Ja-ja kösz. :) Olyan is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Most olyat játszunk, hogy kinek van különlegesebb bajuszkapcsolója? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Most olyat játszunk, hogy kinek van különlegesebb bajuszkapcsolója? :) http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61508.jpg Ez milyen kocsiból származik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Ez milyen kocsiból származik? Saab :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Saab :) Na jó, és bele is tudod tenni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Na jó, és bele is tudod tenni? :) Enyémbe biztos nem kerül bele. Ádám elviszi egy haveromnak, akinek van a caliban tempomat, aztán kipróbálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Tegnapi nap carstylingos csodája. User kérdez: Másik user válaszol és megoldja a rejtélyt. :) :) :D :D :D :lol: :D :D Szagemberek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Enyémbe biztos nem kerül bele. Ádám elviszi egy haveromnak, akinek van a caliban tempomat, aztán kipróbálja. Ez amúgy a taníthatós időintervallumos ablaktörlőnek a kapcsolója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Egyébként meg nem feltétlenül szükséges, hogy mindenképp omega caravanból való legyen a kapcsoló. A sedanos is jó és ki buherálással jó lesz caravanba is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 :) :D :D Szagemberek. Ez amúgy a taníthatós időintervallumos ablaktörlőnek a kapcsolója? Egyébként meg nem feltétlenül szükséges, hogy mindenképp omega caravanból való legyen a kapcsoló. A sedanos is jó és ki buherálással jó lesz caravanba is. :) Floodmaster900 megérkezett :D Am jól látod, hogy ez egy tempomatos indexkar. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Floodmaster900 megérkezett :D Am jól látod, hogy ez egy tempomatos indexkar. :D Most mondjam azt, hogy többen mindig ezt csinálják és nem tudják kezelni az idéz gombot? :D :lol: Jahogy indexkar. :) :D Reggel van még. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Milyen szerszám kell hozzá a csillagcsavarhúzón, egy késen, egy öngyújtón és egy torx kulcson kívül? :) azért egy forrasztó nem árt még hozzá :) Day GYIK leírása alapján bárki megcsinálja. Tökjó írás. :D csak még az nem teljes és én még mindig diny mester árait tartom legjobbnak: kijelző cc tartály csatik bajuszkar 11ért postával. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Pakolásztam a pincében, és találtam egy napelemes kerti lámpát, meg egy fél elemlámpát, összeraktam a kettőt, tök jó, csak most nem tudom mit kezdjek vele :) : Végülis ha kiteszem az ablakba töltődik, aztán ha gondolok egyet akkor tudok a paplan alatt könyvet olvasni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Tegnapi nap carstylingos csodája. User kérdez: Másik user válaszol és megoldja a rejtélyt. :) :) :D :D :D Juuuuuuuuuj. LOOOL :lol: :D :D Szolj már neki, hogy ezesetben nem csak hengerfejet kell cserélni, hanem féltengely, lökös, fényszórók meg ami van fölös nálad a gariban adjad el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Na jó, és bele is tudod tenni? :D Már hogy a p.csába ne tudná? :) Egy caravanba vagy 700 db-ot is be lehet tenni ebből, egy darabbal miért lenne gond? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Estét. Szerintetek be merjek vállalni egy kb 200 kmes utat hátsó kipuffdob nélkül? Azon felül hogy sportos hangja van csinálna valamit a motorral? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Estét. Szerintetek be merjek vállalni egy kb 200 kmes utat hátsó kipuffdob nélkül? Azon felül hogy sportos hangja van csinálna valamit a motorral? Nem lesz gond. Nekem is kellett már így közlekednem. Annyi, hogy 10 perc monoton haladás után elkezd fájni vagy a fejed vagy a gyomrod ugyanúgy ahogy egy sportdobtól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 A következő beruházás egy állítható intervallumos ablaktörlő kapcsoló lesz (vectra?) nem kicsit idegesítő amikor a szakasztörléssel, lócitromot sem látok, a lassú sebességgel meg ott berreg az orrom előtt . :) Ez az? Egy ilyet én is el tudnék viselni. Ráadásul a Tescós gumibetéttel feljavított ablaktörlőlapátok nagyon zajosak. (de legalább elég szépen törölnek egyelőre) Igazából már inkább olyan műanyagos jellegű a törlőgumi mintsem az a jó puha kaucsuk. Emiatt amikor irányváltásnál átbillen az egyik oldaláról a másikra, elég hangosan kattan. Puha gumis lapátot kell ezek szerint vennem legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Estét. Szerintetek be merjek vállalni egy kb 200 kmes utat hátsó kipuffdob nélkül? Azon felül hogy sportos hangja van csinálna valamit a motorral? őőő... szerintem nem. Bár mondjuk ha a lambda emiatt hülyeséget mér, akkor zabál majd mint atom, de ez már a "mivan ha előfordul az ami akár elképzelhető hogy lehetséges" kategória, és az is paranoiával vegyítve :D :) :) (a fejed úgyis hamarabb fájdul meg, mint hogy azon gondolkozz hogy lesz -e baja, aztán már nem fog érdekelni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nem lesz gond. Nekem is kellett már így közlekednem. Annyi, hogy 10 perc monoton haladás után elkezd fájni vagy a fejed vagy a gyomrod ugyanúgy ahogy egy sportdobtól. Szóval akkor no problem, csak minnél előbb csináltassam meg, mert azért jobb a nesztelen astra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 őőő... szerintem nem. Bár mondjuk ha a lambda emiatt hülyeséget mér, akkor zabál majd mint atom, de ez már a "mivan ha előfordul az ami akár elképzelhető hogy lehetséges" :) Nemhinném, mert az a középdob meg a katalizátor előtt van nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nem lesz gond. Nekem is kellett már így közlekednem. Annyi, hogy 10 perc monoton haladás után elkezd fájni vagy a fejed vagy a gyomrod ugyanúgy ahogy egy sportdobtól. Tudtuk eddig is, hogy puding vagy. őőő... szerintem nem. Bár mondjuk ha a lambda emiatt hülyeséget mér, akkor zabál majd mint atom, de ez már a "mivan ha előfordul az ami akár elképzelhető hogy lehetséges" :) Van elképzelésed merre van a lambda? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts