FPepe Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Jó persze használattól is függ, ha jeget karistolok vele, azt biztos nem szereti egyik sem. :D Én télen is használtam az autót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Csumiiii skacok :) Boldog nyuszit mindenkinek. Hazaértem :D Ha esetleg hiányoztam volna (de ha nem akkor is) Leteszteltem a drágát tökig pakolva, 4 személlyel (2 nagy személlyel, + csajok :D ) Autóút (Eger Szilvásvárad E.szalók közötti ingázás, kanyargós út) qrva jó, GT3-ak fognak mint a ragasztó, utak simák, nagyon baba volt. Hazafelé az M3-on már láttam érdekeseket, egy Román Focus előttem olyanokat bűvészkedett hogy már azt se bántam volna ha leteszi magát az árokba, csak minél messzebb legyen tőlem. Ha előttem volt akkor fékezgetett! Autópályán 140-nél! :D Mondom ez hülye... megvártam amíg egy Audi levillogta a külső sávba, hogy majd jól elmegyek mellette. Ahha persze, audi 160-al otthagyja, én mögöttem 140-el jövök, ez a szerencsecsomag 120-al visszaáll a belsőbe elém. Megjegyzem a külső sáv is gyorsabban haladt mint ő :lol: Mindegy, jött egy kis sík rész, megnéztem hol a vége 4 személlyel. 163-ig volt szívem adni neki. Amúgy füstöm nincs, olajat megnéztem és semmi változás (3500 km-nél vagyok) Pályázás után ugrik mint a franc. Márhogy magához képest :D kis vadállat lett :) Jah, és egy észrevétel: Többet nem megyek ezüst ékszerekkel termálvízbe :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 ............... Jah, és egy észrevétel: Többet nem megyek ezüst ékszerekkel termálvízbe :) :) Szódabikarbóna, és fogkrém....jól bedörzsölni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Szódabikarbóna, és fogkrém....jól bedörzsölni :D Köszi. Eddig ultradermmel volt egy próbálkozásom (ez vót a kocsiba :) ) itthon volt szappan, volt mosogatószer, de ezek még kimaradtak :) Majd holnap nekiugrok. Ma már úgysem látszik hogy fekete :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Köszi. Eddig ultradermmel volt egy próbálkozásom (ez vót a kocsiba :) ) itthon volt szappan, volt mosogatószer, de ezek még kimaradtak :) Majd holnap nekiugrok. Ma már úgysem látszik hogy fekete :D :D Fémszálas karbon geccc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Köszi. Eddig ultradermmel volt egy próbálkozásom (ez vót a kocsiba :) ) itthon volt szappan, volt mosogatószer, de ezek még kimaradtak :) Majd holnap nekiugrok. Ma már úgysem látszik hogy fekete :D :D béna :D am elég szodabikarbóna is, de már ez ilyen lesz, magátol is fog feketedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Drága tesvírem!!! Nem tudtad hogy csak olyan ékszerrel lehet termálvízbe kapálózni, ami aranybú van??? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Drága tesvírem!!! Nem tudtad hogy csak olyan ékszerrel lehet termálvízbe kapálózni, ami aranybú van??? :) :D Vittem én be aranyat is :D AranyÁszokat :D meg 2 üveg pezsgőt, meg egy Kalinkát, meg amíg odamentünk elszürcsöltem egy Unicumot. ( a sok tudatlan nem szereti úgyhogy feláldoztam magam :D ;) :lol: ) Fémszálas karbon geccc :) Ez nekem is eszembe jutott, de asszony nem értékelte hogy ilyen jól szórakozok azon a Flip-flop (ha innen nézem akkor kékes, ha onnan akkor fekete) karkötőn amit ő ezüstnek vett ajándékba nekem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Jah, és egy észrevétel: Többet nem megyek ezüst ékszerekkel termálvízbe :) :) Mid van testékszer? Hol? :D :D Mellbimbóban Opel jel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Hazafelé az M3-on már láttam érdekeseket, egy Román Focus előttem olyanokat bűvészkedett hogy már azt se bántam volna ha leteszi magát az árokba, csak minél messzebb legyen tőlem. Ha előttem volt akkor fékezgetett! Autópályán 140-nél! :) Mondom ez hülye... megvártam amíg egy Audi levillogta a külső sávba, hogy majd jól elmegyek mellette. Ahha persze, audi 160-al otthagyja, én mögöttem 140-el jövök, ez a szerencsecsomag 120-al visszaáll a belsőbe elém. Megjegyzem a külső sáv is gyorsabban haladt mint ő :D Csörr az autópálya rendőrségnek és szépen kiszedték volna közbiztonság veszélyeztetése miatt :D Mid van testékszer? Hol? :) :D Mellbimbóban Opel jel? :D Óó, tee..! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Csumiiii skacok :) 4 személlyel. 163-ig Ez mutató szerinti vagy GPS-es adat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nah én megindulok a tojásszerző körútra, aki még él ilyen hóbortokkal annak jó gyűjtögetést, a többieknek meg jó piálást, a lányoknak meg jó fürdést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nah én megindulok a tojásszerző körútra Én inkább pecázni megyek.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Ez mutató szerinti vagy GPS-es adat? GPS :) Ha nem onnan mondom akkor elé-teszem hogy óra szerinti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nem is mondtad, hogy le akarod cserélni :) Nem akarom feltétlenül lecserélni, de ha valaki értelmes pénzt ad érte, akkor lehet róla szó. Esetleg aki bc-t akar: http://www.vatera.hu/astra_f_gsi_kijelzo_167361861.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Tegnapi nap carstylingos csodája. User kérdez: vki tudna nekem segíteni abba,hogy mér van az ha a kocsim kb 5-10 percet áll egy helybe járó motorral fel melegszik a víz és be kapcsol a ventillátor!Mi lehet ennek az oka?? Pesten vettem leginkább észre mikor dugóba keveredek Másik user válaszol és megoldja a rejtélyt. hengerfejes :) :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nem akarom feltétlenül lecserélni, de ha valaki értelmes pénzt ad érte, akkor lehet róla szó. Esetleg aki bc-t akar: http://www.vatera.hu/astra_f_gsi_kijelzo_167361861.html Akarnám, de se szerszámom, se tudásom beüzemelni, úgy hogy frankón működjön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Akarnám, de se szerszámom, se tudásom beüzemelni, úgy hogy frankón működjön :) Milyen szerszám kell hozzá a csillagcsavarhúzón, egy késen, egy öngyújtón és egy torx kulcson kívül? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Milyen szerszám kell hozzá a csillagcsavarhúzón, egy késen, egy öngyújtón és egy torx kulcson kívül? :) Ja akkor a szerszám megvan hozzá....a tudás még sincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Ja akkor a szerszám megvan hozzá....a tudás még sincs :) Day GYIK leírása alapján bárki megcsinálja. Tökjó írás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Ja akkor a szerszám megvan hozzá....a tudás még sincs :) Nem nagy tudás kell a beszereléséhez. (ezzel nem minősíteni akarlak) De feltétlen szükséges hozzá a kábelek és csatlakozók meg a bajusz kapcs. Onnan meg már egyszerű. Én nekem semmi 5letem meg jártasságom nincs ilyen villamosságos dolgokban de egy délután egymagam belőttem a GYIK alapján meg kapcsolási rajz alapján. Nem vészes. De egy 5ösé csak a kijelző az sztem drága:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Én inkább pecázni megyek.. :D :) Ja, pont ideális az időjárás hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nem nagy tudás kell a beszereléséhez. (ezzel nem minősíteni akarlak) De feltétlen szükséges hozzá a kábelek és csatlakozók meg a bajusz kapcs. Onnan meg már egyszerű. Én nekem semmi 5letem meg jártasságom nincs ilyen villamosságos dolgokban de egy délután egymagam belőttem a GYIK alapján meg kapcsolási rajz alapján. Nem vészes. De egy 5ösé csak a kijelző az sztem drága:S 3000-4000-ért mennek a sima kijelzők, láttam már 10ezerért is..úgyhogy szerintem nem drága :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 3000-4000-ért mennek a sima kijelzők, láttam már 10ezerért is..úgyhogy szerintem nem drága :) Mihez képest nem drága:D Én mondjuk 10ezerért vettem komplett műszer fal alatti kábelkorbács légzsák kábel, chek kontrol, volt valami másik doboz is simens felirattal az nem tudom mi:D és akkor a bc kijelző, bajuszkapcsoló, és a hűtőfolyadék jeladója. Kábelkorbácson rajta volt még bizti tábla biztositékkal mindennel. Szval én nem adnék érte 5ezret:D Nem beszélve arról hogy külön még vadássz hozzá kapcsolót:S meg csatlakozókat:S De ha még is beszerelnéd akkor nekem pont szedanhoz való bajuszkapcsolóm van:D szval nekem azt le kell cserélnem:P Ha érdekel akkor majd szólj:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Mihez képest nem drága:D Én mondjuk 10ezerért vettem komplett műszer fal alatti kábelkorbács légzsák kábel, chek kontrol, volt valami másik doboz is simens felirattal az nem tudom mi:D és akkor a bc kijelző, bajuszkapcsoló, és a hűtőfolyadék jeladója. Kábelkorbácson rajta volt még bizti tábla biztositékkal mindennel. Szval én nem adnék érte 5ezret:D Nem beszélve arról hogy külön még vadássz hozzá kapcsolót:S meg csatlakozókat:S De ha még is beszerelnéd akkor nekem pont szedanhoz való bajuszkapcsolóm van:D szval nekem azt le kell cserélnem:P Ha érdekel akkor majd szólj:D Ez szerencsés vétel volt, éppen ezért mondom, hogy az 5 ropi nem drága érte. A régi egysorosomat is 4-ért vitték el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts