daykiller Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Hmm! Látom kicsit beindult a téma! :) Srácok amúgy nagyon szépen köszönöm nektek a segítségeteket, nagyon korrekt egy csapat vagytok! Bocs a sok h*lye kérdésemért, de még nagyon kezdő vagyok (s annak is érzem magam) a "szakmában" s úgy vagyok vele hogy inkább mindent megkérdezek! Szóval előre is elnézést a sok kérdésemért!:D Kérdezni szabad és nem büntetendő. ;) Valamint mindenki elkezdte valahol. ;)
daykiller Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Lehet hogy nem is klímás, csak valamiért komplett műszerfalat kellet cserélni, és csak ilyen volt :) :D Nem egészen, mert ahhoz kábelköteget is cserélni kell, ha klímás gombos fűtéskonzolt akar. ;)
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Hmm! Látom kicsit beindult a téma! :) Srácok amúgy nagyon szépen köszönöm nektek a segítségeteket, nagyon korrekt egy csapat vagytok! Bocs a sok h*lye kérdésemért, de még nagyon kezdő vagyok (s annak is érzem magam) a "szakmában" s úgy vagyok vele hogy inkább mindent megkérdezek! Szóval előre is elnézést a sok kérdésemért!:D Nincs mit! Mindannyian voltunk kezdők, úgyhogy nyugodtan kérdezősködj...az anyuci hasába senki nem tanulja meg ;)
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Nem egészen, mert ahhoz kábelköteget is cserélni kell, ha klímás gombos fűtéskonzolt akar. :) Tudom. Csak gondoltam megrázom a humorfát :D
daykiller Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Nincs mit! Mindannyian voltunk kezdők, úgyhogy nyugodtan kérdezősködj...az anyuci hasába senki nem tanulja meg :D Kivéve a goa'uldok, mert ők genetikai memóriával rendelkeznek. Na de ez nem ide tartozik! :)
FPepe Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.4_se-3740722 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ra_1.6i-3728296 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.4_se-3695994 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._gl_1.6-3728457 Nagyjából ilyesmik lesznek neked jók szerintem, ezekhez hasonlókat nézegess. A második és a negyedik sztem a legjobb. A második külsőre, a negyedik a klíma miatt.
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Kivéve a goa'uldok, mert ők genetikai memóriával rendelkeznek. Na de ez nem ide tartozik! ;) Mi??? :) :D
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Csillagkapu. ;) :) Jaaaa :D Más téma: Képzeljétek! A bunkó szomszéd fel akar jelenteni, mert hangos a kipuffogóm b@sza meg...nem gondoltam volna hogy ilyen koncert füle van, meg aztán szegény rönyóm hangosabb volt, az nem volt baj????
Guest gorbi Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Az utolsó az, bár a felszereltségi listán nincs, a műszerfalas képen látszik. :) A motortérben sem látni nyomát klímának.
dita Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Volt klímás a listában? Mert én nem láttam. :D Szerk: baccki! tényleg klímás, vagyis a gomb ottvan. De akkor miért GL? Miért nem említi? ;) Az enyém is GL és klímás. Bár azt meg nem mondom, hogy gyári-e. :)
dita Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Jaaaa :) Más téma: Képzeljétek! A bunkó szomszéd fel akar jelenteni, mert hangos a kipuffogóm b@sza meg...nem gondoltam volna hogy ilyen koncert füle van, meg aztán szegény rönyóm hangosabb volt, az nem volt baj???? Legyél aranyos, vedd le a középső- és a hátsódobot pár napra és indulj el hajnali 4-kor dolgozni. :D
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Legyél aranyos, vedd le a középső- és a hátsódobot pár napra és indulj el hajnali 4-kor dolgozni. :) :D ;)
Reeckatee Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 KELLEMETES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!!
hening Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 A motortérben sem látni nyomát klímának. ...hát ez az. :) :D
zotya975 Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Legyél aranyos, vedd le a középső- és a hátsódobot pár napra és indulj el hajnali 4-kor dolgozni. :D Az asszonynak van egy kismocija, természetesen én tartom karban és egyszer felhívott a melóhelyéről, hogy indulna haza, de tök lapos a hátsókerék. Gondoltam úgyis régi szar gumi, nem kár érte, mondtam neki nyugodtan gyere haza lapos kerékkel. 10perc mulva megint csörög hogy lerázkódott a kipuff a mociról. Na jó mondom told el a tecsóig, zárd le, és gyere el busszal. Vasárnap reggel mentem haza melóból, leszálltam a tecsónál, beindítottam a mocit, és kipuf nélkül hazjöttem vele. :) Ki korán kel.....az nem alussza ki magát! ;)
daykiller Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 A motortérben sem látni nyomát klímának. Ilyen szögből nem is fog látszódni. A csövek lejjebb vannak. Ha vannak. Az enyém is GL és klímás. Bár azt meg nem mondom, hogy gyári-e. :) Mondjuk a GL az csak felszereltségi szint és a klíma csak kérhető volt, nem volt benne egyik felszereltségi listában sem.
zotya975 Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Ilyen szögből nem is fog látszódni. A csövek lejjebb vannak. Ha vannak. Mondjuk a GL az csak felszereltségi szint és a klíma csak kérhető volt, nem volt benne egyik felszereltségi listában sem. Így van, az enyém GL, és nem klímás.
beligrom Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 warwolf! A gond az hogy én benzines autóban gondolkodom.. De azért köszi a tippet! énis igy voltam vele, de lehet már dizelt vennék :)
ady19 Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 énis igy voltam vele, de lehet már dizelt vennék :) Miért gondolod így?? (Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!)
beligrom Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Miért gondolod így?? (Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!) mert a gatyámat is benzinre költöm :)
Dark_Errant Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 mert a gatyámat is benzinre költöm :) rakj bele E85öt :D
ady19 Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Szerintetek ezzel az autóval mi lehet a bibi??? Mert hogy ez jóval olcsóbb mint amiket ti mutattatok nekem??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...muszaki-3729187
FPepe Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Szerintetek ezzel az autóval mi lehet a bibi??? Mert hogy ez jóval olcsóbb mint amiket ti mutattatok nekem??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...muszaki-3729187 Sztem semmi gond vele. A jobb elején vmi színeltérés látszik, mintha a jobb első ajtó sötétebb lenne kicsit, de ez még lehet a fénykép hibája is. Csak ez a legkisebb 1.4-es, az előzőek 1.6-osak voltak és fiatalabbak. 4 elektromos ablak van benne.
Recommended Posts