Dark_Errant Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Srácok! Ilyen kellemes időben mitől nőhet meg a fogyasztás? Bp Debrecen: mutato szerint három negyed-en áll a tank ugyan azzal a sebességgel jöttem vissza, és mire Pestre érek mutató szerint már csak negyed tank maradt...( 35L-t tankoltam )
spzoli Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Srácok! Ilyen kellemes időben mitől nőhet meg a fogyasztás? Bp Debrecen: mutato szerint három negyed-en áll a tank ugyan azzal a sebességgel jöttem vissza, és mire Pestre érek mutató szerint már csak negyed tank maradt...( 35L-t tankoltam ) Mert a mutató nem direkten ua mutatja mint ami történik.
beligrom Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Ez a sprintmonitor.de... nem is kellett volna regelnem. mindenki 60e-t költ benzinre egy hónapba???
spzoli Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Ez a sprintmonitor.de... nem is kellett volna regelnem. mindenki 60e-t költ benzinre egy hónapba??? Nekem még nincs is 2010es bejegyzésem. :D Csak a teli tankot írom be. :)
beligrom Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Nekem még nincs is 2010es bejegyzésem. :D Csak a teli tankot írom be. :) én nem szoktam teli tankolni ;)
spzoli Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 én nem szoktam teli tankolni :) Mostanában én sem...
zotya975 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Ez a sprintmonitor.de... nem is kellett volna regelnem. mindenki 60e-t költ benzinre egy hónapba??? Nem, 30-at benzinre, 20-at meg etanolra. :)
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi köszöntőt. Aranyosak vagytok :) :D Apropó... Kiporszívóztam az öregem G Astráját, és az ülés alatt találtam valami kütyüt amit nem tudok hova tenni ;) ;) Ez mi????
Reeckatee Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi köszöntőt. Aranyosak vagytok :) :D Apropó... Kiporszívóztam az öregem G Astráját, és az ülés alatt találtam valami kütyüt amit nem tudok hova tenni ;) ;) Ez mi???? Űlésfűtés? :P
Tiv. Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Nincs benne ülésfűtés :) De be van kábelezve. ;) Üléscsere, kapcsolók, és kész. :D
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 De be van kábelezve. :D Üléscsere, kapcsolók, és kész. :) Aha...Értem! Ezer köszi ;)
Reeckatee Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Nincs benne ülésfűtés :) Igen. Pont azért nem csatlakozik sehova. :D
Breki Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Nem pont az autóhoz, de úgy alakult, hogy vennem kell egy nyomatékkulcsot. A kiszemelt darab 28-210 Nm-ig használható. Kérdésem, jó lesz ez az autóhoz is? Vagy van olyan csavar amit kisebb erővel kell precízen meghúzni?
zotya975 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Nem pont az autóhoz, de úgy alakult, hogy vennem kell egy nyomatékkulcsot. A kiszemelt darab 28-210 Nm-ig használható. Kérdésem, jó lesz ez az autóhoz is? Vagy van olyan csavar amit kisebb erővel kell precízen meghúzni? Hát a HF-csavar pont 25Nm, ha jól emlékszem, legalábbis nekem.
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Nem pont az autóhoz, de úgy alakult, hogy vennem kell egy nyomatékkulcsot. A kiszemelt darab 28-210 Nm-ig használható. Kérdésem, jó lesz ez az autóhoz is? Vagy van olyan csavar amit kisebb erővel kell precízen meghúzni? A kerékcsavart 150Nm-el kell meghúzni, úgyhogy jó lesz :)
zotya975 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 A kerékcsavart 150Nm-el kell meghúzni, úgyhogy jó lesz :D Nyomatékkulcs...., egyszer még apuval voltunk szerelőnél a Trabival, öreg szaki volt, leszólta az új dolgokat, neki bent van a kezében a nyomaték, húzta meg a kerékcsavart, figyelj öcsi megrázom a kezem, és meghúzom ahogy kell. A kulcs leugrott a csavarról, és szépen odabacta a kézfejét. Rázogatta is rendesen, de üvölteni nem mert, oda a tekintély. :)
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Nyomatékkulcs...., egyszer még apuval voltunk szerelőnél a Trabival, öreg szaki volt, leszólta az új dolgokat, neki bent van a kezében a nyomaték, húzta meg a kerékcsavart, figyelj öcsi megrázom a kezem, és meghúzom ahogy kell. A kulcs leugrott a csavarról, és szépen odabacta a kézfejét. Rázogatta is rendesen, de üvölteni nem mert, oda a tekintély. :) :D ;) Drága kenyér.... ;) :P
Breki Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Hát a HF-csavar pont 25Nm, ha jól emlékszem, legalábbis nekem. A kerékcsavart 150Nm-el kell meghúzni, úgyhogy jó lesz :D Igen, a szerelési kézikönyvet nézegetve, van néhány hely ahol sok a 28 Nm, de általában megfelel a tartomány, úgyhogy jó lesz ;) Legfeljebb nem állok neki HF-et húzogatni. Köszi a válaszokat. :)
brezsó Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Igen, a szerelési kézikönyvet nézegetve, van néhány hely ahol sok a 28 Nm, de általában megfelel a tartomány, úgyhogy jó lesz ;) Legfeljebb nem állok neki HF-et húzogatni. Köszi a válaszokat. :) Egyébként, adott esetben olyan sokat számit(ana) az a +3Nm? :D ;)
Breki Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Egyébként, adott esetben olyan sokat számit(ana) az a +3Nm? :) :D Autónál hogy van nem tudom, de ami miatt kell a kulcs, ott 3Nm már számít. Ha annyival több megszorul, ha kevesebb meglazul. 250.000 Huf csak a csapágy. Ha gari időn belül tönkremegy zsebből finanszírozhatom a cserét. Inkább 8000 egy kulcsra....pláne ha másra is jó ;)
zotya975 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Egyébként, adott esetben olyan sokat számit(ana) az a +3Nm? :D ;) Én is pont ezen gondolkodtam....mert ugye 25Nm meg asszem 3X60fok, vagy talán 2X90? De ha pölö egyik csavar kicsit rozsdás volt, nálam is, akkor előfordul hogy emiatt kattan le a kulcs nem? Vagy hülyeség? :)
brezsó Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Autónál hogy van nem tudom, de ami miatt kell a kulcs, ott 3Nm már számít. Ha annyival több megszorul, ha kevesebb meglazul. 250.000 Huf csak a csapágy. Ha gari időn belül tönkremegy zsebből finanszírozhatom a cserét. Inkább 8000 egy kulcsra....pláne ha másra is jó :D Hol van annyiért? :) Nekem/apámnak is jól jönne.
Breki Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Hol van annyiért? :) Nekem/apámnak is jól jönne. Pl. itt
zotya975 Elküldve Április3, 2010 Elküldve Április3, 2010 Pl. itt Ez jó, nekem is kell majd venni, kell a HF-lehúzásához. :)
Recommended Posts