CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 vki megtudná nekem mondani hogy előre ködfényszóró ?? új lökhárító is kell hozzá amiben megvan a helye, beszerelés? mi hogy van ? Köszönöm! :)
FPepe Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 vki megtudná nekem mondani hogy előre ködfényszóró ?? új lökhárító is kell hozzá amiben megvan a helye, beszerelés? mi hogy van ? Köszönöm! :) Elvileg a lökhárítón belül megvan a helye a ködlámpának, csak ki kell vágni. Meg persze bekábelezni. Más. Valakinek nem maradt esetleg a nagy optikai tuningok közben egy pár GL felirata, ami az első sárvédőkre való? Olyan, amin még ép a krómfesték is.
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 vki megtudná nekem mondani hogy előre ködfényszóró ?? új lökhárító is kell hozzá amiben megvan a helye, beszerelés? mi hogy van ? Köszönöm! :) Elméletileg a kocsi orrán ott van a felfogatásnak a helye, a lökös meg ki van könnyitve hátulról, meg kell nézni.
CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Elvileg a lökhárítón belül megvan a helye a ködlámpának, csak ki kell vágni. Meg persze bekábelezni. Más. Valakinek nem maradt esetleg a nagy optikai tuningok közben egy pár GL felirata, ami az első sárvédőkre való? Olyan, amin még ép a krómfesték is. nekem most gyári fekete tehát nem színezett van benne akkor elvielg a helye abban is megvan?? csak a fényszórót kell megvenni és keresni vkit aki kivágja v az sem olyan egyszerű? :) és aki beszereli?
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 nekem most gyári fekete tehát nem színezett van benne akkor elvielg a helye abban is megvan?? csak a fényszórót kell megvenni és keresni vkit aki kivágja v az sem olyan egyszerű? :) és aki beszereli? Kivágja, és beszereli? Kivágod, és beszereled! ;) De úgy rémlik kissebbet kell vágni mint a könnyítés, mert valaki írta, hogy túl nagy rés lett mellette. :D
CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Kivágja, és beszereli? Kivágod, és beszereled! :P De úgy rémlik kissebbet kell vágni mint a könnyítés, mert valaki írta, hogy túl nagy rés lett mellette. :) :D ;) ezt én jó hírnek veszem akk ezek szerint csak a lámpát kell megvenni(meg van erősítve?)..am milyen a helye a lökhárítóba? ;)
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 :) :D ezt én jó hírnek veszem akk ezek szerint csak a lámpát kell megvenni..am milyen a helye a lökhárítóba? ;) Hát olyan ködlámpa alakú. Nézz mögéjje , meglátod, ha ki van könnyítva a helye.
Dáwid Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Elvileg a lökhárítón belül megvan a helye a ködlámpának, csak ki kell vágni. Meg persze bekábelezni. Más. Valakinek nem maradt esetleg a nagy optikai tuningok közben egy pár GL felirata, ami az első sárvédőkre való? Olyan, amin még ép a krómfesték is. Krómfesték nélküli van. :) Vagy szintén króm nélküli, viszont pirosnak piros GT? :D ;)
dita Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Más: itt az ideje kockásítani a nyárra:Klikk ide! ;) Látom bírod a csajt vagy csak öregszel? ;) Ő is az. :) Mondjuk nem pont a Te hozzászólásodat mutatja :D , de azon az oldalon van.
Dáwid Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Látom bírod a csajt vagy csak öregszel? ;) Ő is az. :) Fránya memóriakiesés ;) :D Lehet hogy emlékezetet is cserélt fékbetéttel együtt :P
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Látom bírod a csajt vagy csak öregszel? ;) Ő is az. :) Nézd el nekem, őssze vagyok zavarodva a kocsi nélkül. :D meg aztán magamat akarom rávenni némi mozgásra, de kifogás mindíg van. Most éppen a kocsi miatt vagyok depressziós. :P Pedig nekem nem is tetszenek az ilyen vékony csajok, de ő valahogy megfog. ;)
CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Hát olyan ködlámpa alakú. Nézz mögéjje , meglátod, ha ki van könnyítva a helye. most nézegetem neten őket astra F be ír H1 és H3 at is meik jó? amúgy 1db 7500-8000 Ft között mozog azt hittem legalább párban ennyi :)
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 most nézegetem neten őket astra F be ír H1 és H3 at is meik jó? amúgy 1db 7500-8000 Ft között mozog azt hittem legalább párban ennyi :) Meg kell nézni bontóban. Itt azt írják H1. Klikk ide!
Breki Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 most nézegetem neten őket astra F be ír H1 és H3 at is meik jó? amúgy 1db 7500-8000 Ft között mozog azt hittem legalább párban ennyi :D Ködlámpa H1 jobb,VALEO tipusú (nem GSi) TYC 6214 ( 15% ) Nézz körül itt :) A lökösben belül van egy körvonalrajz (nincs kikönnyítve) azon belül kell kivágni kb. 5-6mm ráhagyással. Utána a lámpát beillesztve igazítani a kivágáson. Én körbefurkáltam 5-ös fúróval, majd sniccerrel kivágtam a maradékot.
CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Nézz körül itt :) A lökösben belül van egy körvonalrajz (nincs kikönnyítve) azon belül kell kivágni kb. 5-6mm ráhagyással. Utána a lámpát beillesztve igazítani a kivágáson. Én körbefurkáltam 5-ös fúróval, majd sniccerrel kivágtam a maradékot. én megmondom őszintén azt hittem nehezebb művelet és a H3 az miben különbözik? jó a H1 is csak kérdem :D ;) http://www.lucid.hu/index.php?categoryID=1300&offset=24
Breki Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 én megmondom őszintén azt hittem nehezebb művelet és a H3 az miben különbözik? jó a H1 is csak kérdem :D ;) http://www.lucid.hu/index.php?categoryID=1300&offset=24 Azt hiszem a H3-as projektoros, de nem vagyok benne biztos :)
CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Azt hiszem a H3-as projectoros, de nem vagyok benne biztos :) Milyen??? ;) ;) :D
invictus Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Azt hiszem a H3-as projectoros, de nem vagyok benne biztos :) Igen, a projektoros, régebbi ködösbe H3 való, míg az újabb típusba már H1 kell. :D
Dark_Errant Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 most nézegetem neten őket astra F be ír H1 és H3 at is meik jó? amúgy 1db 7500-8000 Ft között mozog azt hittem legalább párban ennyi :) Én meg ma cseréltem, és az enyémben H4 volt, van
Dark_Errant Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 jut eszembe, lassan rakok fotót, rég láttátok az autóm És lett rajta változtatva pár dolog...
invictus Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Én meg ma cseréltem, és az enyémben H4 volt, van Ködösről van szó. :)
Dark_Errant Elküldve Április1, 2010 Elküldve Április1, 2010 Ködösről van szó. :) sorry, picit fáradt vagyok :D nem figyeltem
Recommended Posts