CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 vki megtudná nekem mondani hogy előre ködfényszóró ?? új lökhárító is kell hozzá amiben megvan a helye, beszerelés? mi hogy van ? Köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Koma kicsit agresszív? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 vki megtudná nekem mondani hogy előre ködfényszóró ?? új lökhárító is kell hozzá amiben megvan a helye, beszerelés? mi hogy van ? Köszönöm! :) Elvileg a lökhárítón belül megvan a helye a ködlámpának, csak ki kell vágni. Meg persze bekábelezni. Más. Valakinek nem maradt esetleg a nagy optikai tuningok közben egy pár GL felirata, ami az első sárvédőkre való? Olyan, amin még ép a krómfesték is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 vki megtudná nekem mondani hogy előre ködfényszóró ?? új lökhárító is kell hozzá amiben megvan a helye, beszerelés? mi hogy van ? Köszönöm! :) Elméletileg a kocsi orrán ott van a felfogatásnak a helye, a lökös meg ki van könnyitve hátulról, meg kell nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Koma kicsit agresszív? :) Az igen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Elvileg a lökhárítón belül megvan a helye a ködlámpának, csak ki kell vágni. Meg persze bekábelezni. Más. Valakinek nem maradt esetleg a nagy optikai tuningok közben egy pár GL felirata, ami az első sárvédőkre való? Olyan, amin még ép a krómfesték is. nekem most gyári fekete tehát nem színezett van benne akkor elvielg a helye abban is megvan?? csak a fényszórót kell megvenni és keresni vkit aki kivágja v az sem olyan egyszerű? :) és aki beszereli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 nekem most gyári fekete tehát nem színezett van benne akkor elvielg a helye abban is megvan?? csak a fényszórót kell megvenni és keresni vkit aki kivágja v az sem olyan egyszerű? :) és aki beszereli? Kivágja, és beszereli? Kivágod, és beszereled! ;) De úgy rémlik kissebbet kell vágni mint a könnyítés, mert valaki írta, hogy túl nagy rés lett mellette. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Kivágja, és beszereli? Kivágod, és beszereled! :P De úgy rémlik kissebbet kell vágni mint a könnyítés, mert valaki írta, hogy túl nagy rés lett mellette. :) :D ;) ezt én jó hírnek veszem akk ezek szerint csak a lámpát kell megvenni(meg van erősítve?)..am milyen a helye a lökhárítóba? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 :) :D ezt én jó hírnek veszem akk ezek szerint csak a lámpát kell megvenni..am milyen a helye a lökhárítóba? ;) Hát olyan ködlámpa alakú. Nézz mögéjje , meglátod, ha ki van könnyítva a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Elvileg a lökhárítón belül megvan a helye a ködlámpának, csak ki kell vágni. Meg persze bekábelezni. Más. Valakinek nem maradt esetleg a nagy optikai tuningok közben egy pár GL felirata, ami az első sárvédőkre való? Olyan, amin még ép a krómfesték is. Krómfesték nélküli van. :) Vagy szintén króm nélküli, viszont pirosnak piros GT? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Más: itt az ideje kockásítani a nyárra:Klikk ide! ;) Látom bírod a csajt vagy csak öregszel? ;) Ő is az. :) Mondjuk nem pont a Te hozzászólásodat mutatja :D , de azon az oldalon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Látom bírod a csajt vagy csak öregszel? ;) Ő is az. :) Fránya memóriakiesés ;) :D Lehet hogy emlékezetet is cserélt fékbetéttel együtt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Látom bírod a csajt vagy csak öregszel? ;) Ő is az. :) Nézd el nekem, őssze vagyok zavarodva a kocsi nélkül. :D meg aztán magamat akarom rávenni némi mozgásra, de kifogás mindíg van. Most éppen a kocsi miatt vagyok depressziós. :P Pedig nekem nem is tetszenek az ilyen vékony csajok, de ő valahogy megfog. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Hát olyan ködlámpa alakú. Nézz mögéjje , meglátod, ha ki van könnyítva a helye. most nézegetem neten őket astra F be ír H1 és H3 at is meik jó? amúgy 1db 7500-8000 Ft között mozog azt hittem legalább párban ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 most nézegetem neten őket astra F be ír H1 és H3 at is meik jó? amúgy 1db 7500-8000 Ft között mozog azt hittem legalább párban ennyi :) Meg kell nézni bontóban. Itt azt írják H1. Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 most nézegetem neten őket astra F be ír H1 és H3 at is meik jó? amúgy 1db 7500-8000 Ft között mozog azt hittem legalább párban ennyi :D Ködlámpa H1 jobb,VALEO tipusú (nem GSi) TYC 6214 ( 15% ) Nézz körül itt :) A lökösben belül van egy körvonalrajz (nincs kikönnyítve) azon belül kell kivágni kb. 5-6mm ráhagyással. Utána a lámpát beillesztve igazítani a kivágáson. Én körbefurkáltam 5-ös fúróval, majd sniccerrel kivágtam a maradékot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Nézz körül itt :) A lökösben belül van egy körvonalrajz (nincs kikönnyítve) azon belül kell kivágni kb. 5-6mm ráhagyással. Utána a lámpát beillesztve igazítani a kivágáson. Én körbefurkáltam 5-ös fúróval, majd sniccerrel kivágtam a maradékot. én megmondom őszintén azt hittem nehezebb művelet és a H3 az miben különbözik? jó a H1 is csak kérdem :D ;) http://www.lucid.hu/index.php?categoryID=1300&offset=24 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 én megmondom őszintén azt hittem nehezebb művelet és a H3 az miben különbözik? jó a H1 is csak kérdem :D ;) http://www.lucid.hu/index.php?categoryID=1300&offset=24 Azt hiszem a H3-as projektoros, de nem vagyok benne biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Azt hiszem a H3-as projectoros, de nem vagyok benne biztos :) Milyen??? ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Azt hiszem a H3-as projectoros, de nem vagyok benne biztos :) Igen, a projektoros, régebbi ködösbe H3 való, míg az újabb típusba már H1 kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 most nézegetem neten őket astra F be ír H1 és H3 at is meik jó? amúgy 1db 7500-8000 Ft között mozog azt hittem legalább párban ennyi :) Én meg ma cseréltem, és az enyémben H4 volt, van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 jut eszembe, lassan rakok fotót, rég láttátok az autóm És lett rajta változtatva pár dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Én meg ma cseréltem, és az enyémben H4 volt, van Ködösről van szó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Milyen??? :D ;) :) Projektoros!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Ködösről van szó. :) sorry, picit fáradt vagyok :D nem figyeltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts