Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

vki megtudná nekem mondani hogy előre ködfényszóró ?? új lökhárító is kell hozzá amiben megvan a helye, beszerelés? mi hogy van ?

Köszönöm! :)

Elvileg a lökhárítón belül megvan a helye a ködlámpának, csak ki kell vágni. Meg persze bekábelezni.

Más. Valakinek nem maradt esetleg a nagy optikai tuningok közben egy pár GL felirata, ami az első sárvédőkre való? Olyan, amin még ép a krómfesték is.

Megosztás:

Elvileg a lökhárítón belül megvan a helye a ködlámpának, csak ki kell vágni. Meg persze bekábelezni.

Más. Valakinek nem maradt esetleg a nagy optikai tuningok közben egy pár GL felirata, ami az első sárvédőkre való? Olyan, amin még ép a krómfesték is.

nekem most gyári fekete tehát nem színezett van benne akkor elvielg a helye abban is megvan?? csak a fényszórót kell megvenni és keresni vkit aki kivágja v az sem olyan egyszerű? :) és aki beszereli?

Megosztás:

nekem most gyári fekete tehát nem színezett van benne akkor elvielg a helye abban is megvan?? csak a fényszórót kell megvenni és keresni vkit aki kivágja v az sem olyan egyszerű? :) és aki beszereli?

Kivágja, és beszereli? Kivágod, és beszereled! ;) De úgy rémlik kissebbet kell vágni mint a könnyítés, mert valaki írta, hogy túl nagy rés lett mellette. :D

Megosztás:

Kivágja, és beszereli? Kivágod, és beszereled! :P De úgy rémlik kissebbet kell vágni mint a könnyítés, mert valaki írta, hogy túl nagy rés lett mellette. :)

:D ;) ezt én jó hírnek veszem akk ezek szerint csak a lámpát kell megvenni(meg van erősítve?)..am milyen a helye a lökhárítóba? ;)

Megosztás:

Krómfesték nélküli van. :) Vagy szintén króm nélküli, viszont pirosnak piros GT? :D 25361-20100401-ccwTsp.jpg ;)

Megosztás:

most nézegetem neten őket astra F be ír H1 és H3 at is meik jó? amúgy 1db 7500-8000 Ft között mozog azt hittem legalább párban ennyi :D

Ködlámpa H1 jobb,VALEO tipusú (nem GSi) TYC 6214 ( 15% )

Nézz körül itt :)

A lökösben belül van egy körvonalrajz (nincs kikönnyítve) azon belül kell kivágni kb. 5-6mm ráhagyással.

Utána a lámpát beillesztve igazítani a kivágáson.

Én körbefurkáltam 5-ös fúróval, majd sniccerrel kivágtam a maradékot.

Megosztás:

Nézz körül itt :)

A lökösben belül van egy körvonalrajz (nincs kikönnyítve) azon belül kell kivágni kb. 5-6mm ráhagyással.

Utána a lámpát beillesztve igazítani a kivágáson.

Én körbefurkáltam 5-ös fúróval, majd sniccerrel kivágtam a maradékot.

én megmondom őszintén azt hittem nehezebb művelet és a H3 az miben különbözik? jó a H1 is csak kérdem :D ;)

http://www.lucid.hu/index.php?categoryID=1300&offset=24

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.