hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Helyzetjelentés: Lényegében vasárnap este aludtam utoljára, de ennek köszönhetően sikerült ma reggel leadni a járműterv házimat. :) Révbe ért a diplomamunkám. Jövő 7en beköttetem, aztán ágyő. Közben meg a sebészeten/traumán gyakorlatozok. Csak így tovább fiúk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Révbe ért a diplomamunkám. Jövő 7en beköttetem, aztán ágyő. Közben meg a sebészeten/traumán gyakorlatozok. Gratulálok! Bár már én is ott tartanék. Mondjuk ha jól sejtem akkor a nyári szünetig már úgyis csak 3-at kell aludni. :) :D ;) Csak így tovább fiúk. :P A legszomorúbb az, hogy Eszter itt lakik 2 emelettel alattam, és az elmúlt 3 napban összesen max. 20 percet voltam vele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Gratulálok! Bár már én is ott tartanék. Mondjuk ha jól sejtem akkor a nyári szünetig már úgyis csak 3-at kell aludni. :) :D ;) A legszomorúbb az, hogy Eszter itt lakik 2 emelettel alattam, és az elmúlt 3 napban összesen max. 20 percet voltam vele. ;) Ha már tavaszi szünet úgysincs :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 A legszomorúbb az, hogy Eszter itt lakik 2 emelettel alattam, és az elmúlt 3 napban összesen max. 20 percet voltam vele. :D Szerintem megérti. :) Volt, meg lesz ez másképp is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Gratulálok! Bár már én is ott tartanék. Mondjuk ha jól sejtem akkor a nyári szünetig már úgyis csak 3-at kell aludni. :) :D ;) A legszomorúbb az, hogy Eszter itt lakik 2 emelettel alattam, és az elmúlt 3 napban összesen max. 20 percet voltam vele. ;) pár nap múlva meglocsolhatod :P nemúúúg...mééégondolszhülyeségrehogylegyenpirosatojásoddikkmá'n... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Oké, ezer köszönet. Aztán hogy beszerelni mikor fogjuk tudni, még nem tudom. :D Kicsit lemaradtam, mit fogtok beszerelni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Kicsit lemaradtam, mit fogtok beszerelni? :) Kis manókat az ajtóba, akik füttyentésre nyitják az ablakot. :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Kis manókat az ajtóba, akik füttyentésre nyitják az ablakot. :) :D ;) ;) :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Kis manókat az ajtóba, akik füttyentésre nyitják az ablakot. :) :D ;) A motortérbe is lehet rakni párat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 A motortérbe is lehet rakni párat ;) http://www.vat19.com/blog/hamster%20pink%20car.JPG Ez komoly. Az én hörimnek bezzeg nem volt ilyenje. Majd a következőnek csinálok egy F caravant :P Amúgy ez hány lóerőnek számít? :D 0,02 ? ;) Eladó 93' 1.6 3 ajtós fehér F Astra. Németből behozott, papírokkal! Tel.: 0670/276-9100 bazz... Lalee... mikor megláttam az "eladó F" topic végén a Te nevedet azthittem már a Gizit tetted föl... Még az egyhat-on is átfutottam úgy hogy észre se vettem. Csak a 3-ajtóból jöttem rá hogy ez nemaz :) hozod itt rám a szívrohamot teeee... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Győr vagy környékén valaki tud valami bontót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Győr vagy környékén valaki tud valami bontót? Csak 4-et. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Csak 4-et. :) És hol...? :D Barátom itt van és mondta hogy nézzünk körül valami Opel cuccok után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Nekem így sikerült kizárni magam egyszer. Csak a csomagtartót nyitottam ki, a központizár rajta maradt. Csomagokat beraktam, kínlódtam vele kicsit, mert sehogy sem fért el rendesen. Közben (mint utóbb kiderült) leraktam a kulcsot és rázártam az ajtót. ;) Nem kellett volna. De amikor lemerült az akksim a generátor miatt, akkor is hozzáfértem a csomagtartóban lévő szerszámokhoz. Megesküdni nem mernék, hogy az enyém gyári, viszont egyetértek Brekekével, én sem hiszem, hogy feszítővas kéne a csomagtartóhoz, ha meghibásodik a központizár. :) Erről jut eszembe, a múltkor írtam, hogy a vezetőoldali ajtón visszanyit mielött kihúznám a kulcsot. Egyszer csak "meggyógyult". :P :D Végre nemcsak elromlik valami. ;) Tuti hogy gyári, mondtam már. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 sziasztok x20xev motor vezérműjeladója nincs valakinek vagy hogy mennyibe kerülhet választ köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 sziasztok x20xev motor vezérműjeladója nincs valakinek vagy hogy mennyibe kerülhet választ köszönöm Érdemes lenne a Csergőéket megkérdezned. Bárdiban láttam 15500ért, ha jól emlékszem. Tavaly Ebayről rendelve azt hiszem 8-9000Ft volt (posta nélkül). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Debreceniek! Valakinek valami ötlet hogy DarkErrant kolléga hol tud szerezni egy faceliftes jobbos fénycórót? :) (az "én bontóm" már kilőve) egyéb megoldást keresünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Kis manókat az ajtóba, akik füttyentésre nyitják az ablakot. ;) ;) :P Kinaiak? Egy ninc sok ojcó! ;) Csak 4-et. :) Na és olyat hányat tudsz amelyikben hagytál Opel alkatrészt? :lol: És hol...? ;) Barátom itt van és mondta hogy nézzünk körül valami Opel cuccok után. Pölö Gyarmaton is van 2 . Elindulsz Győrből a 83-ason, beérsz a faluba, a közepén is van egy , itt egy tök normális öregúr van, meg a falu végén is van, itt még nem voltam. Elsétáltam a szerelő felé, nincs ott a kocsi, vagy most van műszakin, vagy a 20éves hűha lánya furikázik vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 És hol...? :) Barátom itt van és mondta hogy nézzünk körül valami Opel cuccok után. 1 Győrben, 2 Gyarmaton, 1 Öttevényben. Azonkívül van még olyan "bolt" ahol nem bontanak, de van bontott cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Felhívtam a szerelőt, azt mondta, hogy már szétszedtem a fékeket, és nem talált semmi hibát. Ezért kár volt szétszedni megmondtam volna én is. De már van elképzelése, kérdem aztán mi? Hááát, összecseréli a két oldalon a betéteket, és akkor talán jó lesz. ;) Talán...ha nem akkor biztos van még pár trükkje. :D Na hát 3 nap alatt itt tartunk. Vajon miért nem fordultam én eddíg soha szerelőhöz? :) Most meg azt hittem a szerelő azért szerelő, mert megnézi a kocsit, és tudja mi a baja. Erre kiderül, csak abban jobb nálam, hogy több az ideje. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Idén eddig még csak benzinre költöttem. :) De a noname hátsó dobom már nagyon morgolódik 4,5 év és 90 ezer km után. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Felhívtam a szerelőt, azt mondta, hogy már szétszedtem a fékeket, és nem talált semmi hibát. Ezért kár volt szétszedni megmondtam volna én is. De már van elképzelése, kérdem aztán mi? Hááát, összecseréli a két oldalon a betéteket, és akkor talán jó lesz. ;) Talán...ha nem akkor biztos van még pár trükkje. :D Na hát 3 nap alatt itt tartunk. Vajon miért nem fordultam én eddíg soha szerelőhöz? :) Most meg azt hittem a szerelő azért szerelő, mert megnézi a kocsit, és tudja mi a baja. Erre kiderül, csak abban jobb nálam, hogy több az ideje. :P én is igy éreztem amikor nekiállt az ember belőni a lámpákat, és elkezte csavargatni az indextartó csavart ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Idén eddig még csak benzinre költöttem. :) De a noname hátsó dobom már nagyon morgolódik 4,5 év és 90 ezer km után. :D Végülis eddíg nekem sincs sok pénzeme ez a fék mizéria, inkább méreg, meg idegeskedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 én is igy éreztem amikor nekiállt az ember belőni a lámpákat, és elkezte csavargatni az indextartó csavart ;) Az nem ő volt , hanem a vizsgabázison a szakember. :) De én voltam hülye, meg kellett volna neki mutatni hol van az állító csavar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Az nem ő volt , hanem a vizsgabázison a szakember. :) De én voltam hülye, meg kellett neki mutatni hol van az állító csavar. :D azt olvastam, de nekem is nekiállt csavargatni a szerelő bácsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts