hening Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Helyzetjelentés: Lényegében vasárnap este aludtam utoljára, de ennek köszönhetően sikerült ma reggel leadni a járműterv házimat. :) Révbe ért a diplomamunkám. Jövő 7en beköttetem, aztán ágyő. Közben meg a sebészeten/traumán gyakorlatozok. Csak így tovább fiúk. :D
invictus Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Révbe ért a diplomamunkám. Jövő 7en beköttetem, aztán ágyő. Közben meg a sebészeten/traumán gyakorlatozok. Gratulálok! Bár már én is ott tartanék. Mondjuk ha jól sejtem akkor a nyári szünetig már úgyis csak 3-at kell aludni. :) :D ;) Csak így tovább fiúk. :P A legszomorúbb az, hogy Eszter itt lakik 2 emelettel alattam, és az elmúlt 3 napban összesen max. 20 percet voltam vele. ;)
spzoli Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Gratulálok! Bár már én is ott tartanék. Mondjuk ha jól sejtem akkor a nyári szünetig már úgyis csak 3-at kell aludni. :) :D ;) A legszomorúbb az, hogy Eszter itt lakik 2 emelettel alattam, és az elmúlt 3 napban összesen max. 20 percet voltam vele. ;) Ha már tavaszi szünet úgysincs :P
dita Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 A legszomorúbb az, hogy Eszter itt lakik 2 emelettel alattam, és az elmúlt 3 napban összesen max. 20 percet voltam vele. :D Szerintem megérti. :) Volt, meg lesz ez másképp is. ;)
Dáwid Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Gratulálok! Bár már én is ott tartanék. Mondjuk ha jól sejtem akkor a nyári szünetig már úgyis csak 3-at kell aludni. :) :D ;) A legszomorúbb az, hogy Eszter itt lakik 2 emelettel alattam, és az elmúlt 3 napban összesen max. 20 percet voltam vele. ;) pár nap múlva meglocsolhatod :P nemúúúg...mééégondolszhülyeségrehogylegyenpirosatojásoddikkmá'n...
Alex0403 Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Oké, ezer köszönet. Aztán hogy beszerelni mikor fogjuk tudni, még nem tudom. :D Kicsit lemaradtam, mit fogtok beszerelni? :)
invictus Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Kicsit lemaradtam, mit fogtok beszerelni? :) Kis manókat az ajtóba, akik füttyentésre nyitják az ablakot. :D ;) ;)
Alex0403 Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Kis manókat az ajtóba, akik füttyentésre nyitják az ablakot. :) :D ;) ;) :P ;) ;)
Stefan Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Kis manókat az ajtóba, akik füttyentésre nyitják az ablakot. :) :D ;) A motortérbe is lehet rakni párat ;)
Dáwid Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 A motortérbe is lehet rakni párat ;) http://www.vat19.com/blog/hamster%20pink%20car.JPG Ez komoly. Az én hörimnek bezzeg nem volt ilyenje. Majd a következőnek csinálok egy F caravant :P Amúgy ez hány lóerőnek számít? :D 0,02 ? ;) Eladó 93' 1.6 3 ajtós fehér F Astra. Németből behozott, papírokkal! Tel.: 0670/276-9100 bazz... Lalee... mikor megláttam az "eladó F" topic végén a Te nevedet azthittem már a Gizit tetted föl... Még az egyhat-on is átfutottam úgy hogy észre se vettem. Csak a 3-ajtóból jöttem rá hogy ez nemaz :) hozod itt rám a szívrohamot teeee... ;)
hening Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Győr vagy környékén valaki tud valami bontót? Csak 4-et. :)
Hjoe Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Csak 4-et. :) És hol...? :D Barátom itt van és mondta hogy nézzünk körül valami Opel cuccok után.
Tiv. Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Nekem így sikerült kizárni magam egyszer. Csak a csomagtartót nyitottam ki, a központizár rajta maradt. Csomagokat beraktam, kínlódtam vele kicsit, mert sehogy sem fért el rendesen. Közben (mint utóbb kiderült) leraktam a kulcsot és rázártam az ajtót. ;) Nem kellett volna. De amikor lemerült az akksim a generátor miatt, akkor is hozzáfértem a csomagtartóban lévő szerszámokhoz. Megesküdni nem mernék, hogy az enyém gyári, viszont egyetértek Brekekével, én sem hiszem, hogy feszítővas kéne a csomagtartóhoz, ha meghibásodik a központizár. :) Erről jut eszembe, a múltkor írtam, hogy a vezetőoldali ajtón visszanyit mielött kihúznám a kulcsot. Egyszer csak "meggyógyult". :P :D Végre nemcsak elromlik valami. ;) Tuti hogy gyári, mondtam már. ;)
mr. bb Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 sziasztok x20xev motor vezérműjeladója nincs valakinek vagy hogy mennyibe kerülhet választ köszönöm
Thor Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 sziasztok x20xev motor vezérműjeladója nincs valakinek vagy hogy mennyibe kerülhet választ köszönöm Érdemes lenne a Csergőéket megkérdezned. Bárdiban láttam 15500ért, ha jól emlékszem. Tavaly Ebayről rendelve azt hiszem 8-9000Ft volt (posta nélkül).
Dáwid Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Debreceniek! Valakinek valami ötlet hogy DarkErrant kolléga hol tud szerezni egy faceliftes jobbos fénycórót? :) (az "én bontóm" már kilőve) egyéb megoldást keresünk :D
zotya975 Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Kis manókat az ajtóba, akik füttyentésre nyitják az ablakot. ;) ;) :P Kinaiak? Egy ninc sok ojcó! ;) Csak 4-et. :) Na és olyat hányat tudsz amelyikben hagytál Opel alkatrészt? :lol: És hol...? ;) Barátom itt van és mondta hogy nézzünk körül valami Opel cuccok után. Pölö Gyarmaton is van 2 . Elindulsz Győrből a 83-ason, beérsz a faluba, a közepén is van egy , itt egy tök normális öregúr van, meg a falu végén is van, itt még nem voltam. Elsétáltam a szerelő felé, nincs ott a kocsi, vagy most van műszakin, vagy a 20éves hűha lánya furikázik vele. :D
hening Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 És hol...? :) Barátom itt van és mondta hogy nézzünk körül valami Opel cuccok után. 1 Győrben, 2 Gyarmaton, 1 Öttevényben. Azonkívül van még olyan "bolt" ahol nem bontanak, de van bontott cucc.
zotya975 Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Felhívtam a szerelőt, azt mondta, hogy már szétszedtem a fékeket, és nem talált semmi hibát. Ezért kár volt szétszedni megmondtam volna én is. De már van elképzelése, kérdem aztán mi? Hááát, összecseréli a két oldalon a betéteket, és akkor talán jó lesz. ;) Talán...ha nem akkor biztos van még pár trükkje. :D Na hát 3 nap alatt itt tartunk. Vajon miért nem fordultam én eddíg soha szerelőhöz? :) Most meg azt hittem a szerelő azért szerelő, mert megnézi a kocsit, és tudja mi a baja. Erre kiderül, csak abban jobb nálam, hogy több az ideje. ;)
epk947 Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Idén eddig még csak benzinre költöttem. :) De a noname hátsó dobom már nagyon morgolódik 4,5 év és 90 ezer km után. :D
beligrom Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Felhívtam a szerelőt, azt mondta, hogy már szétszedtem a fékeket, és nem talált semmi hibát. Ezért kár volt szétszedni megmondtam volna én is. De már van elképzelése, kérdem aztán mi? Hááát, összecseréli a két oldalon a betéteket, és akkor talán jó lesz. ;) Talán...ha nem akkor biztos van még pár trükkje. :D Na hát 3 nap alatt itt tartunk. Vajon miért nem fordultam én eddíg soha szerelőhöz? :) Most meg azt hittem a szerelő azért szerelő, mert megnézi a kocsit, és tudja mi a baja. Erre kiderül, csak abban jobb nálam, hogy több az ideje. :P én is igy éreztem amikor nekiállt az ember belőni a lámpákat, és elkezte csavargatni az indextartó csavart ;)
zotya975 Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Idén eddig még csak benzinre költöttem. :) De a noname hátsó dobom már nagyon morgolódik 4,5 év és 90 ezer km után. :D Végülis eddíg nekem sincs sok pénzeme ez a fék mizéria, inkább méreg, meg idegeskedés.
zotya975 Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 én is igy éreztem amikor nekiállt az ember belőni a lámpákat, és elkezte csavargatni az indextartó csavart ;) Az nem ő volt , hanem a vizsgabázison a szakember. :) De én voltam hülye, meg kellett volna neki mutatni hol van az állító csavar. :D
beligrom Elküldve Március31, 2010 Elküldve Március31, 2010 Az nem ő volt , hanem a vizsgabázison a szakember. :) De én voltam hülye, meg kellett neki mutatni hol van az állító csavar. :D azt olvastam, de nekem is nekiállt csavargatni a szerelő bácsi ;)
Recommended Posts