spzoli Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Hát ugye az első 3 mérésnél, még egyoldalra húztaka fékek, csak most a viszgabázison fogott keresztben. Amúgy miért nem vettem egyből főfékhengert? Biztos aranyból van. :) Tényleg csak az új alkatrészek felelnek meg? 5e ftért sztem utánad dobják a 22est....
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Hát ugye az első 3 mérésnél, még egyoldalra húztaka fékek, csak most a viszgabázison fogott keresztben. Amúgy miért nem vettem egyből főfékhengert? Biztos aranyból van. :D Bazz... hát ez tényleg nagyon drága. Így már érthető, de mi van ha a szerelő is ezzel kezdi? Igaz eladhatod a hegesztőt abból futja és már úgy is megcsináltad a padlólemezt :)
daykiller Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Nem mentél ma fél 9 környékén az Agip kutnál? Hm. Este nyolc után, olyan negyed kilenc körül voltam a kocsival, de csak a Széchenyi utcán haladtam végig a tésidombról. Haveromnál volt a kocsi, szerintem Ő járt arra, mert Fűzfőn volt vele.
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Tényleg csak az új alkatrészek felelnek meg? 5e ftért sztem utánad dobják a 22est.... Igaz, de ennyi erőből fel is lehet újjítani, a bontott honna tudjam, hogy jobb-e az enyémnél? Bazz... hát ez tényleg nagyon drága. Így már érthető, de mi van ha a szerelő is ezzel kezdi? Igaz eladhatod a hegesztőt abból futja és már úgy is megcsináltad a padlólemezt :D Nna voltam a szerelőnél, elsorolt egy csomó hibalehetőséget, az mind volt már cserélve/javítva. A főfékhengerre azt mondta nem játszik bele, nézegette az eredményeket, azt mondta levegő lehet még a rendszerben, 6-után menjek vissze légtelenítőnk mégegyszer. Elsőre azt mondta a csúszka, vagy a betétek szorulnak mondtam neki azok a részek szinte fel lettek polírozva, annyira kitakarítottam őket. Hát majd meglátjuk. :) Megpróbálom rádumálni, hogy vigye el ő műszakira, mert holnap már Szlovákiában dolgozunk, nem tudok mégegy szabit kérni.
daykiller Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Igaz, de ennyi erőből fel is lehet újjítani, a bontott honna tudjam, hogy jobb-e az enyémnél? Nna voltam a szerelőnél, elsorolt egy csomó hibalehetőséget, az mind volt már cserélve/javítva. A főfékhengerre azt mondta nem játszik bele, nézegette az eredményeket, azt mondta levegő lehet még a rendszerben, 6-után menjek vissze légtelenítőnk mégegyszer. Elsőre azt mondta a csúszka, vagy a betétek szorulnak mondtam neki azok a részek szinte fel lettek polírozva, annyira kitakarítottam őket. Hát majd meglátjuk. :lol: Megpróbálom rádumálni, hogy vigye el ő műszakira, mert holnap már Szlovákiában dolgozunk, nem tudok mégegy szabit kérni. :) :D ;) ;) :P ;) ;)
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 :) :D ;) ;) :P ;) ;) Min csodálkozol? Adva van egy gyakorlatilag új fékrendszer, nincs benne 2-3 ezer kilóméter, szétszedve, kitakarítva, légtelenítve, és nem jó. Az én tudományom eddíg terjed, hiába szedem szétt még 100X-is nem tudok mit csinálni vele. Ez az ürge a céges kocsit szokta javítani, ismerem is, a szemközti utcában lakik. Ha valamit nem tudok megcsinálni, hát nem tudom, hiába erőlködök. Ez van. :lol: :lol:
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Lehet csak nem jól légtelenítesz? Vagy asszony nem jó nyomta a pedált vagy felengedte mielőtt lezártad volna a légtelenítőcsavart?
davidka2 Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Opel astra F kombim van a hátsó ablakokat gyárilag nem lehet teljesen lehúzni fönt marad belőle 15-20 cm meg lehet azt valahogy oldani hogy teljesen le lehessen húzni? Csinált már valaki ilyet?
beligrom Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 ma 250km kis 1,2es b corsával, nemérzem a lábaim :)
daykiller Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Opel astra F kombim van a hátsó ablakokat gyárilag nem lehet teljesen lehúzni fönt marad belőle 15-20 cm meg lehet azt valahogy oldani hogy teljesen le lehessen húzni? Csinált már valaki ilyet? Gíárilag ilyen, el kell fogadni.
davidka2 Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Gíárilag ilyen, el kell fogadni. rendben csak gondoltam hátha lehet rajta módosítani valamit :)
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Lehet csak nem jól légtelenítesz? Vagy asszony nem jó nyomta a pedált vagy felengedte mielőtt lezártad volna a légtelenítőcsavart? Nem tudom, lehet, most hagytam ott a szerelőnél. :) Inkább hagytam volna ott a bal golyóm. ;) :P Azt mondja szerinte hátul csak állítani kell a ricnin, azt rosszul lőhettem be, alül összecseréli a pofákat, meg légtelenítt mégegyszer. Holnap megnézi , meg el is viszi műszakira. Nem tudom, hogy alszok éjjel, üres a beálló, a pótkulcsot szorongatom most is. :D rendben csak gondoltam hátha lehet rajta módosítani valamit ;) Nem lehet, ha megnézed oldalról az ajtót, nincs hova menni az üvegnek, van ott egy ív a hátsó kerék miatt.
Novy Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Ettem nemrég :) Viszont hallottam hogy volt valami problémád az autóval, rángatás-döcögés, mi volt hogy? alapjárati egyenetlenség aksicsere meleg idő sok javulást hozott, fel se tünik, de szerintem a szenesedett gyujtáselosztócsere sok javulást hoz még majd :D
davidka2 Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Nem tudom, lehet, most hagytam ott a szerelőnél. :) Inkább hagytam volna ott a bal golyóm. ;) :P Azt mondja szerinte hátul csak állítani kell a ricnin, azt rosszul lőhettem be, alül összecseréli a pofákat, meg légtelenítt mégegyszer. Holnap megnézi , meg el is viszi műszakira. Nem tudom, hogy alszok éjjel, üres a beálló, a pótkulcsot szorongatom most is. :D Nem lehet, ha megnézed oldalról az ajtót, nincs hova menni az üvegnek, van ott egy ív a hátsó kerék miatt. Ez eszembe se jutott hogy nincs elég hely az üvegnek ;)
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Ez eszembe se jutott hogy nincs elég hely az üvegnek :) Szerintem csak ez lehet az oka neki.
Guest Sanci Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Nincs mit :P Nekem körbe van fóliázva teljesen. Muszáj volt felkészülnöm belőle :) Műszakira a két első üveget kicserélem. Amúgy a teljes szabályzat paragrafusokra lebontva ki van nyomtatva és mindig bent van a kesztyűtartóba. Idáig 3-szor kóstoltak meg a rendőrök a fólia miatt, mind a 3-szor megmutattam neki a papírokat....Mind a 3-szor mondták, hogy jó jó további jó utat! :D Persze egyszer úgyis belefutok egy izgága buzgómócsingba, és akkor szívok mint a torkosborz :lol: Nem a zsernyákokkal van a gond hanem úgy hívják: "NKH" :P :lol: De ez télleg erősen hajaz Rossy avatarjára :D Meg erősen gyanús hogy a hely is stimmel ;) Még a rendszám is.. ;) rendben csak gondoltam hátha lehet rajta módosítani valamit ;) Flexxel ablakmagasságig tudod vágni de csak ügyesen mert beködöl.. B) :o :P ;) ;)
spzoli Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Nem a zsernyákokkal van a gond hanem úgy hívják: "NHK" ;) :) NKH :D
Hjoe Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Szerintetek az EPC-m miért nem jeleníti meg a képeket ?
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 (edited) LOOOOL :D ;) Nem tudom megnézni. :) Már megtudom. Ködös nincs? ;) Módosítva Március29, 2010 : zotya975
spzoli Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Szerintetek az EPC-m miért nem jeleníti meg a képeket ? Mert nem raktad fel a képmegjelenítőt.
Guest Sanci Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 LOOOOL ;) ;) Miket nem tudsz te, erdélyi barátom..! :P ;) Nem tudom megnézni. :) Már megtudom. Ködös nincs? ;) Köd volt? :D :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Miket nem tudsz te, erdélyi barátom..! :D ;) Köd volt? :) ;) :P Amúgy is szerintem a második képen utólagos mókolt xenon van, ami teljességgel szabálytalan! ;) ;)
Laleekirály Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Ma délután ezzel találkoztam a városban! Pont akkor ment a forgatás én meg épp gyorsítottam, mikor villogtak, hogy nem kéne! 40-el elgurultam mellette! :)
Reeckatee Elküldve Március29, 2010 Elküldve Március29, 2010 Ma délután ezzel találkoztam a városban! Pont akkor ment a forgatás én meg épp gyorsítottam, mikor villogtak, hogy nem kéne! 40-el elgurultam mellette! :) Néztem is hogy annyira ismerős az a nagy fehér Ikarus :D ;)
Recommended Posts