Alex0403 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Amúgy ha teljesen fekszik a mutató hány km-t lehet még menni vele szerintetek?-ugye azt nem kell mondani hogy ez a mutató egy katasztrófa ;) sztem :) Hát papírforma szerint még 100Km-lehet megtenni, ha a benzin lámpa "kigyullad" :D Vagy őőő most ezt nem is tudom pontosan....Még soha nem próbáltam ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Hát papírforma szerint még 100Km-lehet megtenni, ha a benzin lámpa "kigyullad" :) Vagy őőő most ezt nem is tudom pontosan....Még soha nem próbáltam ki ;) Ha legközelebb kivillan elindulsz hozzám, aztán ha haza is érsz tankolás nélkül akkor bejött a papírforma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Ha legközelebb kivillan elindulsz hozzám, aztán ha haza is érsz tankolás nélkül akkor bejött a papírforma. :) Nos igen....Majd mindenképp kell mennem hozzád a tükrök miatt! De ha jól emlékszem neked is kell jönnöd hozzám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Hát papírforma szerint még 100Km-lehet megtenni, ha a benzin lámpa "kigyullad" :) Vagy őőő most ezt nem is tudom pontosan....Még soha nem próbáltam ki :D az a probléma hogy nekem nincs minek "kigyulladni" ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 az a probléma hogy nekem nincs minek "kigyulladni" :) :D Cseréld ki az égőt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Cseréld ki az égőt :D nem úgy.. az enyémben nincs is ilyen "funkció" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Hát papírforma szerint még 100Km-lehet megtenni, ha a benzin lámpa "kigyullad" :) Vagy őőő most ezt nem is tudom pontosan....Még soha nem próbáltam ki :D 82km szegénységjelzéstől számítva. Fordultam be a kútra, akkor állt le és lett karácsonyfa a műszerfal. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Dávid Tudom ajánlani a kábelkötözőt mint disztárcsarőgzítőt, vagy fogot átfurod valahol azt egy laza kis csavar :D De ha felviszed szerintem kis ivben fogsz repülni a tárcsákkal együtt :) Kötegelővel ha odafogom akkor már csúnya lesz, és akkor már nekem se fog tetszeni. Ha meg valaki el akarja vinni, egy kötözőt ő is el tud csípni. Átmenőcsavarra viszont... hogy erre eddig nem gondoltam. Dísztárcsaőrrel feltekerve. Facás lesz. ;) Igen, anyám is ezt mondta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 82km szegénységjelzéstől számítva. Fordultam be a kútra, akkor állt le és lett karácsonyfa a műszerfal. :) :D egyszer ki kellene próbálnom remélem pontos adat!..jó fogyasztás függő is de azért köszönöm ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Elmentem motormosásra, az elővizsgán azt mondták, hogy nem kell szimeringet cserélni azonnal, de legalább ne lássák, hogy centis olajsár van a kocsi alján. 1500-ért hirdették, gondoltam ennyi pénzért nem fogok a kocsi alatt fetrengeni, miközben ömlik a nyakamba a brigéciolos trutyi. Mondtam a muksónak fellülről akár el is hagyhatja, mert az tök tiszta , én is le tudtam mosni. Erre előcibáll két rámpát, hogy majd arra feláll a kocsival, és aláveret. ;) Én meg azt hittem lemegy valami aknába, és küldi magasnyomásuval ezerrel. Most nézem, közel sem tiszta a moci, csak jobb lett. Kidobott pénz volt. Ebből is látszik, ha valamit meg akars csinálni rendesen, csináld meg magad. :) Én amikor elvittem motort cserélni, akkor lemosattam a régit. (Ha már haverságból megcsinálják, legalább nem locsolom őket nyakon egy liter olajjal ha felemelik) A srác akivel telefonon beszéltem, már egy nappal a csere aztmondta hogy ki van cserélve. Egy tiszta motor van az autóban, és egy koszos a tálcán. Mondtam hogy akkor még várok egy kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Újabb tapasztalatok Picimről: 160 a vége... óra szerint. GPS szerint 145 ennél mar csak lejtőn lefelé mentem többet. Debrecen - BP 1 óra 55perc :) És ez így +25%os fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Mi az h hetente más? :) Nem sűrűn cserélgetem... http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1269118098.jpg Tegnap kanyarodtam volna rá az Etele sztrítre, amikor jött egy pezsgőszínű, GSI-pofájú caravan. Nah mondom némmá' Zoli. Aztán odaért mellém, néztem a 14-es kerekeket alatta... Nem, mégse Zoli ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Elmentem motormosásra, az elővizsgán azt mondták, hogy nem kell szimeringet cserélni azonnal, de legalább ne lássák, hogy centis olajsár van a kocsi alján. 1500-ért hirdették, gondoltam ennyi pénzért nem fogok a kocsi alatt fetrengeni, miközben ömlik a nyakamba a brigéciolos trutyi. Mondtam a muksónak fellülről akár el is hagyhatja, mert az tök tiszta , én is le tudtam mosni. Erre előcibáll két rámpát, hogy majd arra feláll a kocsival, és aláveret. :P Én meg azt hittem lemegy valami aknába, és küldi magasnyomásuval ezerrel. Most nézem, közel sem tiszta a moci, csak jobb lett. Kidobott pénz volt. Ebből is látszik, ha valamit meg akars csinálni rendesen, csináld meg magad. :D Nekem a kamionmosóban lemosták aknából 1200 Ft-ért ;) ... (Berettyóújfalu Kamionmosó) 1x átmosta, majd priccolgatott valami szert a mocira, aztán adjad neki megint ;) olyan tiszta lett a moci, hogy enni is lehetne rólla, igaz mosta vagy 15-20 percig. ;) (Sógornak a merci sprinter kiverte az olajat - mert elfelejtette visszacsavarni a betöltőnyílás kupakját ;) - konkrétan úszott a motortér olajjal... kivert vagy 4-5 L olajat 30 km-en :) . Ugyanoda elvitte ő is, és újjávarázsolták a motorteret, a régi rágyógyult olajsár is lejött, szabályosan fényes lett a motor :lol: ) Ha van a közelben kamionmosó, oda vigyétek, mert azoknak erősebb szereik vannak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Nekem kivillanik a lámpusz akkor van mutató szerintnegyed azaz 13 liter a negyed elvileg. szal a negyed és az üres között van pont féluton, akkor a bc még azt irja ki hogy attol függ hogy városban használom-e vagy városon kivül, szal azt irja ki hogy 150 ill 190 km van még hátra nagyjábolmikor azt mutatja hogy még megtehető távolság 0km akkor még egészen pontosan van benne 2 lityo :D De nem szeretem és nem is szoktam kifogyasztani mert félek hogy felveszi a dzsuvát.Bár most teszem bele az adalékot ez nagyon jó cucc.Eddig a lambda szonda érzékelte hogy nincsen Kati és túl dús keveréket diagnosztizált.Miota teszem bele sose gyuladt ki a Csekk-kontrol lámpusz. Viszont most ki irta az okos computere hogy Bremsbellag pfuu ezt nagyon nem szeretem... ;) fékbetét csere következik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Nos igen....Majd mindenképp kell mennem hozzád a tükrök miatt! De ha jól emlékszem neked is kell jönnöd hozzám :P Úgy volt vasárnap megyek, mert vontatnom kelett volna Zircen, de aztá hazavitték a beteget trélerrel. Nem vagy elfelejtve. ;) Tegnap kanyarodtam volna rá az Etele sztrítre, amikor jött egy pezsgőszínű, GSI-pofájú caravan. Nah mondom némmá' Zoli. Aztán odaért mellém, néztem a 14-es kerekeket alatta... Nem, mégse Zoli ;) :) Ennél már csak az lett volna jobb, ha odamész, és rácsapsz a kocsi tetejére, hogy szevasz B+, aztán kiszáll egy nálad is nagyobb kopasz csávó. ;) Nekem kivillanik a lámpusz akkor van mutató szerintnegyed azaz 13 liter a negyed elvileg. szal a negyed és az üres között van pont féluton, akkor a bc még azt irja ki hogy attol függ hogy városban használom-e vagy városon kivül, szal azt irja ki hogy 150 ill 190 km van még hátra nagyjábolmikor azt mutatja hogy még megtehető távolság 0km akkor még egészen pontosan van benne 2 lityo ;) De nem szeretem és nem is szoktam kifogyasztani mert félek hogy felveszi a dzsuvát.Bár most teszem bele az adalékot ez nagyon jó cucc.Eddig a lambda szonda érzékelte hogy nincsen Kati és túl dús keveréket diagnosztizált.Miota teszem bele sose gyuladt ki a Csekk-kontrol lámpusz. Viszont most ki irta az okos computere hogy Bremsbellag pfuu ezt nagyon nem szeretem... :lol: fékbetét csere következik... :D Nem tudja felszívni a dzsuvát, mert a pumpa mindíg a tank aljáról sziv, ha lenne benne trutyi már rég felszívta volna. No meg ott vannak a szűrők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Úgy volt vasárnap megyek, mert vontatnom kelett volna Zircen, de aztá hazavitték a beteget trélerrel. Nem vagy elfelejtve. ;) Ennél már csak az lett volna jobb, ha odamész, és rácsapsz a kocsi tetejére, hogy szevasz B+, aztán kiszáll egy nálad is nagyobb kopasz csávó. :D Nem tudja felszívni a dzsuvát, mert a pumpa mindíg a tank aljáról sziv, ha lenne benne trutyi már rég felszívta volna. No meg ott vannak a szűrők. Kopasz biztos nem :) Mondom azthittem hogy Zoli, ő meg elég messze van a kopasztól ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 RTL most! Vectra A 2.0 Turbo, Insignia OPC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Elmentem motormosásra, az elővizsgán azt mondták, hogy nem kell szimeringet cserélni azonnal, de legalább ne lássák, hogy centis olajsár van a kocsi alján. 1500-ért hirdették, gondoltam ennyi pénzért nem fogok a kocsi alatt fetrengeni, miközben ömlik a nyakamba a brigéciolos trutyi. Mondtam a muksónak fellülről akár el is hagyhatja, mert az tök tiszta , én is le tudtam mosni. Erre előcibáll két rámpát, hogy majd arra feláll a kocsival, és aláveret. :D Én meg azt hittem lemegy valami aknába, és küldi magasnyomásuval ezerrel. Most nézem, közel sem tiszta a moci, csak jobb lett. Kidobott pénz volt. Ebből is látszik, ha valamit meg akars csinálni rendesen, csináld meg magad. :) 1500-ért mit reméltél? Nálunk a szomszéd faluban (Tárnokon) tisztességes mosóban motortér 3000, alváz 3000 Ft. Szóval egy teljes pucc 6000 forint + az alvázvédelem hibáinak kijavítása (karbantartás) 1-2 ezer. Azután enni lehet a motorról.... Ezt minden évben legalább egyszer megcsináltatom. Másképp már szétdőlt volna alólam a 18 éves masina.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 1500-ért mit reméltél? Nálunk a szomszéd faluban (Tárnokon) tisztességes mosóban motortér 3000, alváz 3000 Ft. Szóval egy teljes pucc 6000 forint + az alvázvédelem hibáinak kijavítása (karbantartás) 1-2 ezer. Azután enni lehet a motorról.... Ezt minden évben legalább egyszer megcsináltatom. Másképp már szétdőlt volna alólam a 18 éves masina.... Jó régen jártál erre...visszaolvastál? :D Hát igazából azt reméltem, ha motormosást hirdetnek akor lemossák a motort. De amikor láttam, hogy nem aknából csak rámpán csinálja már láttam hogy sokat nem várhatok tőle. :) Magasnyomásúm nincs, a sima slagnak meg nincs akkora nyomása, hiába brigéciolozom előtte, rá van már égve a trutyi. Könnyen elérhető helyekkel nincs baj, a motor fellülről, allulról azt le tudom mosni én is, de pölö a féltengelyek környéke, vagy a hátsó motortartó bak körül elég trutyis még. Pölö itt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 http://auto.indavideo.hu/video/Tulelotanfolyam_Toyotakhoz/ Nah végre, valahol azt látom amit gondoltam az egészről... :) ;) :D a vége a legjobb ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 ....nem aknából csak rámpán csinálja már láttam hogy sokat nem várhatok tőle. B) Magasnyomásúm nincs, a sima slagnak meg nincs akkora nyomása, hiába brigéciolozom előtte, rá van már égve a trutyi. Könnyen elérhető helyekkel nincs baj, a motor fellülről, allulról azt le tudom mosni én is, de pölö a féltengelyek környéke, vagy a hátsó motortartó bak körül elég trutyis még. Pölö itt: http://kep.psharing.com/332303.jpg Te Zotya, hogy meg ne harapjalak! ;) Nekem ez a kettő volt a megoldás a "régi hibákra": + Szépen beletöltöttem a brigéciolt a clines flakonba és mereven mélyre nyúltam ;) (csak, hogy egy kicsit /verzen vezessen le a dolgokat ;) :P ) aztán jó adag sziszegés, 5 perc várakozás, mosás, majd megint... egyszóval 3x megcsináltam ezt (igaz elcsesztem 3 flakon lónyálat) és valósággal megújult az egész blokk váltóstól ;) nem értem miért kell sterimob egy alsó mosáshoz :) sima 3/4-edes slagom van egy amolyan spáros szórópisztollyal és ennyi :P :P Ezért viszem télivel műszakira! :o De nagy poén volt tavaly júliusban ;) unokanővérem G Astráját az én télijeimmel vittük el ;) :lol: volt is pislogás ;) "nem járt vele és nem volt ideje még lecseréltetni a nyárira" :lol: :D ;) Jah, szanaszét voltak repedve a nyárijai.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Az új vezérműszíj és a régi - burkolat tárlatát tárom most a Tisztelt Közönség szeme elé! http://pics.coldline.hu/pics/23875-20100327-PDBHGL.jpg http://pics.coldline.hu/pics/23876-20100327-gkOezh.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Az új vezérműszíj és a régi - burkolat tárlatát tárom most a Tisztelt Közönség szeme elé! http://pics.coldline.hu/pics/23875-20100327-PDBHGL.jpg http://pics.coldline.hu/pics/23876-20100327-gkOezh.jpg Szerintem tedd be eladó topicba. Tiszta gyári állapotú :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Szerintem tedd be eladó topicba. Tiszta gyári állapotú :D ne is mond! 16K huf volt az új... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 ne is mond! 16K huf volt az új... ;) ;) Meg se merem említeni mennyibe fájna az enyémhez :D rágondolni is rossz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts