daykiller Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Azért úgy mókásabb lett volna, ha lábbal hajtod. :) No meg végülis van csere féltengely is :D Lassan már tényleg nem volt hülyeség, hogy megvette. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Lassan már tényleg nem volt hülyeség, hogy megvette. :) Nem idegesítem vele magam, mert egyrészt sok nálam okosabb ember mondta, hogy féltengely gond, tehát nem csak én vagyok a hülye, meg igaz, hogy kidobott 5 ezer forint, de mennyi mindent megcsináltam már a kocsit, egyszer én is hibázhatok. Aztán meg ha elvittem volna szervízbe ki tudja milyen hibalistám, meg számlám lett volna egy egyszerű párszáz forintos gumibakból. Odamész, kopog a jobb eleje, lehet kicserélték volna a fél futóművet, vagy csak papiron. ;) Aztán meg ki tudja, egyszer tényleg elromlik, és akkor laza mozdulattal leveszem a polcról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Nem idegesítem vele magam, mert egyrészt sok nálam okosabb ember mondta, hogy féltengely gond, tehát nem csak én vagyok a hülye, meg igaz, hogy kidobott 5 ezer forint, de mennyi mindent megcsináltam már a kocsit, egyszer én is hibázhatok. Aztán meg ha elvittem volna szervízbe ki tudja milyen hibalistám, meg számlám lett volna egy egyszerű párszáz forintos gumibakból. Odamész, kopog a jobb eleje, lehet kicserélték volna a fél futóművet, vagy csak papiron. ;) Aztán meg ki tudja, egyszer tényleg elromlik, és akkor laza mozdulattal leveszem a polcról. :D Én is ezért tartom meg a CAR300-at, bár nem arról híresek, hogy elromlanak. :) De amúgy meg az a lényeg, hogy van tartalékod. ;) Mondjuk autószerelőmmel csináljuk meg együtt a dolgokat, mert én úgyse értek hozzá Ő igen, de segíteni segítek. Bár a műszakira felkészítést egyedül végeztem, az Ő udvarán, mert ott legalább van szerszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Én is ezért tartom meg a CAR300-at, bár nem arról híresek, hogy elromlanak. :P De amúgy meg az a lényeg, hogy van tartalékod. ;) Mondjuk autószerelőmmel csináljuk meg együtt a dolgokat, mert én úgyse értek hozzá Ő igen, de segíteni segítek. Bár a műszakira felkészítést egyedül végeztem, az Ő udvarán, mert ott legalább van szerszám. Hát eddíg rajtam kívül csak a Karcsi nyúlt hozzá. Na jó, ez nem igaz, mert eddíg 3 szervíz próbálta beállítani a fényszoró magasságot, de eddíg még senkinek sem sikerült. ;) Az első, letekerte, a második fel, most a vizsgabázison meg felemásan letekertek, közben kiszedték a bal indexem. :) ;) Ritka jószág lehet ez az F astra, hogy senki nem ért hozzá. ;) Szakemberek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Dávid Tudom ajánlani a kábelkötözőt mint disztárcsarőgzítőt, vagy fogot átfurod valahol azt egy laza kis csavar :D De ha felviszed szerintem kis ivben fogsz repülni a tárcsákkal együtt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Dávid Tudom ajánlani a kábelkötözőt mint disztárcsarőgzítőt, vagy fogot átfurod valahol azt egy laza kis csavar ;) De ha felviszed szerintem kis ivben fogsz repülni a tárcsákkal együtt :) :D ;) by Zotya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 :) :D by Zotya. Ideje lesz levédeni az ötleteimet. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Fent vannak a szandálok. :) Bridgestone Turanza ER300 Próba... Itt már a helyén van...majdnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Fent vannak a szandálok. :) Bridgestone Turanza ER300 Próba... Itt már a helyén van...majdnem. Ez már nem is szandál, ez már majdnem papucs! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Ideje lesz levédeni az ötleteimet. ;) ;) Milyen ötlet? Kiscserkész becs szó hogy egy mukkot nem olvastam vissza és saját fejből irtam :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Sziasztok! Na úgy fest itt van a donor: http://pics.coldline.hu/pics/23215-20100324-zdby8K.jpg http://pics.coldline.hu/pics/23216-20100324-qjU1jP.jpg :) vééégre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Milyen ötlet? Kiscserkész becs szó hogy egy mukkot nem olvastam vissza és saját fejből irtam ;) :) Addíg jó neked, amig nem tudod miről van szó. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Milyen ötlet? Kiscserkész becs szó hogy egy mukkot nem olvastam vissza és saját fejből irtam :D :) Késő bánat, majd pénzért megveheted a licenszet. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Hát eddíg rajtam kívül csak a Karcsi nyúlt hozzá. Na jó, ez nem igaz, mert eddíg 3 szervíz próbálta beállítani a fényszoró magasságot, de eddíg még senkinek sem sikerült. ;) Az első, letekerte, a második fel, most a vizsgabázison meg felemásan letekertek, közben kiszedték a bal indexem. :) ;) Ritka jószág lehet ez az F astra, hogy senki nem ért hozzá. ;) http://kep.psharing.com/331989.jpg Szakemberek. :D Én is kinlódtam a lámpa beálitásal...Autovillamosági szerviz ipse beálitja kicsi kocsi elétol azt ######a 3 km-az autoval és ugyan igy ki esett az indexem csak a madzagok fogták... :P Jó akkor hozzáértő... Suzuki szervizben beálitották ugyszint 2000ft. és semmit sem változtattak rajta... Jó akkor majd most ;) Ki a váodból elhagyyott kis utszakasz fák meg bokrok utszélen teker teker... kész azóta simán jó... ill. 20 fok meleg *** könyü kasztni téli gumi.... hmmmm nincs is annál szebb mint mikor ugy indoulsz hogy a gumi füst átcsap a mocitetőn... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Ne idegesíts mert így is hót para vagyok... az lesz a vége hogy lemegyek, leszedem, és felhozom őket ;) :) Ja, aztán odarakod az ágy lábaihoz és a szekrénybe bújva lesekedsz, ki mer hozzányúlni- aki csak a közelébe is megy, előugrasz, ráveted magad 'oszt jól elvered... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Jah, és most már én is a nyárin gurulok. http://img6.tar.hu/hening/img/73663120.jpg http://img6.tar.hu/hening/img/73663119.jpg Nem is keresek tovább kupakokat :) ;) :D ;) ;) Én is ezért tartom meg a CAR300-at, bár nem arról híresek, hogy elromlanak. ;) De képesek rá :lol: én csak azért cseréltem le mert a potmétere haldoklott és még csak kapni se lehet(ett) hozzá.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nem is keresek tovább kupakokat :) ;) ;) ;) :P ... Ne is álmodj róla. :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Ne is álmodj róla. :P :) ;) Nem is :D jönnek az újak ;) Csak nem tudom mikor érnek ide.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nem is :) jönnek az újak ;) Csak nem tudom mikor érnek ide.. ;) Remélem nem 13as vagy 14es..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Remélem nem 13as vagy 14es..... :) 16 mint az enyém :D Kép 1 Kép 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 16 mint az enyém :) Kép 1 Kép 2 Nem is rossz, ilyen ballonos gumival. ;) Bár ültetés azért ráférne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 16 mint az enyém ;) Kép 1 Kép 2 Ilyen kinézetű dísztárcsákat láttam a tecsóban a multkor. Olyan szépen megvoltak csinálva esküszöm vettem volna de csak 13-asban volt :D :) Máshol még nem láttam ilyet 14esben ami nekem kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nem is rossz, ilyen ballonos gumival. ;) Bár ültetés azért ráférne. :) Nem ültetünk semerre sem. Hatalmasak a járdaszegélyek s fos utak mindefelé....marad így egyelőre. :D Tetszik a ballonos gumi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nem ültetünk semerre sem. Hatalmasak a járdaszegélyek s fos utak mindefelé....marad így egyelőre. :D Tetszik a ballonos gumi? ;) Nem ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nem ;) :) Még szerencse... :D Mutizzál már egy friss képet a tiedről...hetente van más malomkerék rajta...nem bítom követni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts