m_petya Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Uraim! Ma a sok bontogatás közepette kimértem a gyertyakábeleim. 1 henger: 4,93 Kohm 2 henger: 3,83 Kohm 3 henger: 2,90 Kohm 4 henger: 1,95 Kohm gondolom ezek az értékek bőven megfelelnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Félre értettél. Akkor csak el köszöntem Sokan használunk 80/2 es légkondit., Az is tök jól működik. lol Azért voltál gyanúsan gyors :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Azért voltál gyanúsan gyors :D :) Multkor 2-2.5 óra volt az út. mutató szerint 140 végig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Uraim! Ma a sok bontogatás közepette kimértem a gyertyakábeleim. 1 henger: 4,93 Kohm 2 henger: 3,83 Kohm 3 henger: 2,90 Kohm 4 henger: 1,95 Kohm gondolom ezek az értékek bőven megfelelnek :D Szerintem nem annyira, de majd a nagyok megmondják a tutit. Van egy bizonyos érték ami alatt kuka a kábel sajna ha jól emlékszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 De nem cserélem ki a féltengelyt, mert a fékdob üti a kasztnit. Azaz nem csinálok felesleges hibát. ;) Az kérlekszépen nem felesleges hibagyártás volt, hanem óvatosság, és előrelátás. ;) Na jó, elqrtam, nem kicsit, nagyon. :) Én is elhúztam.....aztán meg becsuktam ;) Bocs Invi, de nem bírtam kihagyni :P Nagyon király! ;) Szerintem nem annyira, de majd a nagyok megmondják a tutit. Van egy bizonyos érték ami alatt kuka a kábel sajna ha jól emlékszem :D Úgy tudom 3-20Kohm-ig jó, de általában nem csökkeni szokott az érték, hanem nőni. Nekem már olyan 19-es volt a legszarabbik. Ezek mos 3-5 körüliek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 De nem cserélem ki a féltengelyt, mert a fékdob üti a kasztnit. Azaz nem csinálok felesleges hibát. :P Kipufogó. :) :lol: Mert van mi lobogjon ;) Szia Karcsi ;) ;) ... Bongyi, nekem is lenne, csak "beretválom". Mert nem csípem, mikor lobog. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Kipufogó. :) :P Bongyi, nekem is lenne, csak "beretválom". Mert nem csípem, mikor lobog. ;) :D Tudod, hogy csak viccőtem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Tudod, hogy csak viccőtem. :D Tudom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Kipufogó. :) ;) Bongyi, nekem is lenne, csak "beretválom". Mert nem csípem, mikor lobog. :P :D Hja igen. Fáradt voltam. ;) Most meg egy máv irodában tengünk lengünk. Itt vannak a pénznyelő igazgatók. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Hja igen. Fáradt voltam. ;) Most meg egy máv irodában tengünk lengünk. Itt vannak a pénznyelő igazgatók. :) :D Na, megint itt. Ki kellett már ganyézzam kicsit a tárolómat, mert nem fértem a nyári kerekekhez. Össze is jött vagy egy doboznyi, meg egy szatyornyi szemét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Na, megint itt. Ki kellett már ganyézzam kicsit a tárolómat, mert nem fértem a nyári kerekekhez. Össze is jött vagy egy doboznyi, meg egy szatyornyi szemét. És van valami használható? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Rég volt HŰHA. A csajom. :) :D Vagyis nem bánnám. ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 És van valami használható? :) ...hát van még egy komplett belső, ami az enyémből jött ki. Bár annak a bal 1-ese már csak ülés, a patron nem jó benne. A többi viszont még egészen használható. Találtam 2 db 236-os hűtött féktárcsát, meg 2 db olyat ami már csak súlynak való. Az ment is ki a szemétbe. Akkor vannak még zárak, hátsó ablakemelők, mechanikus, még mielőtt vki másra gondol. Különböző műanyag alkatrészek, stb. Jah, és most már én is a nyárin gurulok. A téliek, meg eltakarítva, bezsákolva pihennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 ...hát van még egy komplett belső, ami az enyémből jött ki. Bár annak a bal 1-ese már csak ülés, a patron nem jó benne. A többi viszont még egészen használható. Találtam 2 db 236-os hűtött féktárcsát, meg 2 db olyat ami már csak súlynak való. Az ment is ki a szemétbe. Akkor vannak még zárak, hátsó ablakemelők, mechanikus, még mielőtt vki másra gondol. Különböző műanyag alkatrészek, stb. Jah, és most már én is a nyárin gurulok. http://img6.tar.hu/hening/img/73663120.jpg http://img6.tar.hu/hening/img/73663119.jpg A téliek, meg eltakarítva, bezsákolva pihennek. http://img6.tar.hu/hening/img/73663121.jpg Gondolkodom merjem-e cserélni már nyáriakra, mindenki azt mondja várjak még. Ma felpróbáltam az új papucsokat...nem bírok tovább várni még az abroncsokat kell megvennem és akkor megvan minden. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Gondolkodom merjem-e cserélni már nyáriakra, mindenki azt mondja várjak még. Ma felpróbáltam az új papucsokat...nem bírok tovább várni még az abroncsokat kell megvennem és akkor megvan minden. :D én már vagy 3 hete azzal járok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Hejj rá érünk arra méég.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 én már vagy 3 hete azzal járok :) Amióta meg vettem az autót azota azzal járok. Ja, meg találtam a zörgés okát! a Hangszóróknál. A membrán és a műanyga közt volt egy vmi szövet féle. az volt fel gyűrödve, és ért hozzá hangszóróhoz. "kib*szott lego" h kollégát idézzem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Gurul a guriga :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Jók a dísztácsáid! A vaterán majdnem vettem 1 szettet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Jók a dísztácsáid! A vaterán majdnem vettem 1 szettet. F.sok is hogy leszedik :D :) Mióta föltettem (1 órája) kb. 5percenként nézek ki az ablakon hogy megvannak -e még. A jobb oldaliak még megvannak ;) a másik felét nem látom Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 F.sok is hogy leszedik :D :) Mióta föltettem (1 órája) kb. 5percenként nézek ki az ablakon hogy megvannak -e még. A jobb oldaliak még megvannak ;) a másik felét nem látom Fényképről látod a bal oldaliakat is. ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Fényképről látod a bal oldaliakat is. :P :) :D Ne idegesíts mert így is hót para vagyok... az lesz a vége hogy lemegyek, leszedem, és felhozom őket ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Hejj rá érünk arra méég.... :P Peeersze, had kopjon a téli a 18-fokos asztfalton. ;) Futottam egy kört feleslegesen, először elmentem a hatvanihoz kiméretni a fékeket, de már bezártak, aztán beugrottam a Baumaxba. Fél colos krovára passzoló 10-es imbusz fejért a féknyereghez. Nem volt, elmetem a Bricóba, közben bementem volna a Suzuki szalonba féket nézetni, de megszünt. :) Imbuszfej nem volt a Bricóba sem, vissza a Praktikerbe, közben felszedtem az asszonyt a tecsónál, imbuszfej nincs a Praktikerbe sem, vissza a Bricoba, akkor veszek sima imbuszkulcsot, az is jó. Nézegettem a szerszámokat, hív a főnököm/szomszédom, hogy holnap nem kell Bécsbe mennem, ha akarom szabin lehetek (nyekeregtem neki , hogy nem készül el a kocsi a műszakira). ha szabi, akkor tudok venni szaküzletben rendes imbuszfejet, nem kell a sima kulcs, ezért vettem 3 csomag dísztökmagot, és hazajöttem. ;) Le volt zárva a hátsó kijárat a Bricónál, akkor vettem észre amikor odaértem, rüki+padló, majd teljesen alászed. Volt egy kis drift hátrafele, elől még a téli gumik vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Peeersze, had kopjon a téli a 18-fokos asztfalton. :P Futottam egy kört feleslegesen, először elmentem a hatvanihoz kiméretni a fékeket, de már bezártak, aztán beugrottam a Baumaxba. Fél colos krovára passzoló 10-es imbusz fejért a féknyereghez. Nem volt, elmetem a Bricóba, közben bementem volna a Suzuki szalonba féket nézetni, de megszünt. :) Imbuszfej nem volt a Bricóba sem, vissza a Praktikerbe, közben felszedtem az asszonyt a tecsónál, imbuszfej nincs a Praktikerbe sem, vissza a Bricoba, akkor veszek sima imbuszkulcsot, az is jó. Nézegettem a szerszámokat, hív a főnököm/szomszédom, hogy holnap nem kell Bécsbe mennem, ha akarom szabin lehetek (nyekeregtem neki , hogy nem készül el a kocsi a műszakira). ha szabi, akkor tudok venni szaküzletben rendes imbuszfejet, nem kell a sima kulcs, ezért vettem 3 csomag dísztökmagot, és hazajöttem. ;) Le volt zárva a hátsó kijárat a Bricónál, akkor vettem észre amikor odaértem, rüki+padló, majd teljesen alászed. Volt egy kis drift hátrafele, elől még a téli gumik vannak. :D Azért úgy mókásabb lett volna, ha lábbal hajtod. ;) No meg végülis van csere féltengely is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Azért úgy mókásabb lett volna, ha lábbal hajtod. :D No meg végülis van csere féltengely is ;) Azért rendesen meglepődtem, mert a kasztnizástól féltem, de az végülis csak két fél nap volt. Na jó maradta rajta rozsda, de azt most nem kell megcsinálni. A fékre meg álmomban sem gondoltam volna, hogy gond lesz vele. Mindegy holnap elugrok kulcsért, ránézek az első munkahengerekre, elmegyek fékróbára, ha jó lesz akkor motormosásra, és gó a vizsgabázisra. Ha nem lesz jó a fékem nem tom mit csinálok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts