Tiv. Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 mostmár nekem is bontakozik ki az utastér... ma pl tetőablak csumára elhuzva és mind a 2 ablak letekerve .... ... ülés eldönt agregátr uümmög Rolika alszik... ...a mai műszak is eltelt.. ;) Ez elég ciki. ;) :P Amúgy meg tudsz élni. :) :D
CoolAdam Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Teljesen elhúztam tetőablakot. :D Nagyon király. :) nekem olyan nincs de tökéletes az ablak is ;) ;) az is király
daykiller Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Remélem nyáron már jó lesz a klíma.... :) ;) :D
spzoli Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Klíma :) Day megelőzött...am ma pont próbálgattam a klímát, meg se mukkant.. :D
CoolAdam Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Remélem nyáron már jó lesz a klíma.... :) ;) ;) klííma....jó is lenne ha lenne ez csak álom marad :P ;) :D
daykiller Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Klíma ;) Day megelőzött...am ma pont próbálgattam a klímát, meg se mukkant.. :P Télen havi egyszer megjárattad 15 percre? :D Enyém ebbe halt bele, hogy nem volt. ;) Előző tulajt úgy szeretem. :) Pedig milyen jó nekünk. Egyesek szerint retarder, de szerintünk meg kényelem. Nem alázunk előzéseknél, de nem izzadunk és lobog a hajunk. ;) ;) :lol:
zotya975 Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Télen havi egyszer megjárattad 15 percre? :D Enyém ebbe halt bele, hogy nem volt. ;) Előző tulajt úgy szeretem. :) Pedig milyen jó nekünk. Egyesek szerint retarder, de szerintünk meg kényelem. Nem alázunk előzéseknél, de nem izzadunk és lobog a hajunk. ;) :P ;) És ha semmi gond nincs a kocsin, akkor van egy tartalék hibaforrás. :lol: ;)
CoolAdam Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Télen havi egyszer megjárattad 15 percre? :D Enyém ebbe halt bele, hogy nem volt. ;) Előző tulajt úgy szeretem. :) Pedig milyen jó nekünk. Egyesek szerint retarder, de szerintünk meg kényelem. Nem alázunk előzéseknél, de nem izzadunk és lobog a hajunk. ;) :P ;) gyönyörű volt daykiller ;) :lol: :lol: retarder, nem alázunk :D
daykiller Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 És ha semmi gond nincs a kocsin, akkor van egy tartalék hibaforrás. ;) :) De nem cserélem ki a féltengelyt, mert a fékdob üti a kasztnit. Azaz nem csinálok felesleges hibát. :D
spzoli Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Télen havi egyszer megjárattad 15 percre? ;) Enyém ebbe halt bele, hogy nem volt. ;) Előző tulajt úgy szeretem. :) Pedig milyen jó nekünk. Egyesek szerint retarder, de szerintünk meg kényelem. Nem alázunk előzéseknél, de nem izzadunk és lobog a hajunk. :P ;) :lol: Mert van mi lobogjon ;) Szia Karcsi :lol: ;) -3fok alatt be se kapcsol elvileg :D Remélem csak az utólagos kapcsoló halt el, mert tényleg olyan mint előtte volt. Megnéztem a szelepeket, bubizott mind2, ugyh csere. :D
m_petya Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 14ezerért szerintetek komplett szervó megéri megvenni?
Reeckatee Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 14ezerért szerintetek komplett szervó megéri megvenni? Szerintem korekt.
daykiller Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Mert van mi lobogjon :P Szia Karcsi ;) :lol: -3fok alatt be se kapcsol elvileg ;) Remélem csak az utólagos kapcsoló halt el, mert tényleg olyan mint előtte volt. Megnéztem a szelepeket, bubizott mind2, ugyh csere. :) Az remek. Tudom, hogy nem kapcsol be, de voltak melegebb napok is. :D Hja télleg, neked van egy külön kapcsolód is. ;) Lehet nincs elég nyomás már, szelepcseréhez meg le kell engedni mindet sajnos. ;)
spzoli Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Az remek. Tudom, hogy nem kapcsol be, de voltak melegebb napok is. :D Hja télleg, neked van egy külön kapcsolód is. ;) Lehet nincs elég nyomás már, szelepcseréhez meg le kell engedni mindet sajnos. ;) Az nem érdekes, mert ahol töltötték, ott le tudja fejteni a gép. Csak ugye jussak el odáig, hogy nekiálljak. :)
Dáwid Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Én meg még a villanyablak projektet is elnaphónapoltam... :) nincs zseton :D Viszont legalább már 800 km óta nem kellett tankolni ;) ;)
daykiller Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Az nem érdekes, mert ahol töltötték, ott le tudja fejteni a gép. Csak ugye jussak el odáig, hogy nekiálljak. :) Hja, felénk is ilyen a cucc. Nyomáspróbáz, megkér, hogy indítsd be az autót és a klímát, ellenőriz, hatásfokot számol satöbbi. ;) Csak sajnos kisebb szivárgást nem vett észre. A reklamálásomnál észlelte a gép, hogy szivárog a rendszer, mert akkor 1bar nyomás esett 1 perc alatt. ;) :D
daykiller Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Olajteknőn hol lehet a gyári GM száma? Mer nagyon úgy tűnik, hogy klímás gépsasokhoz másfajta az olajteknő is. EPC szerint. :) Tehát a sima C16NZ olajteknőm lehet nem jó az alu helyett.
Dáwid Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Ma jöttem rá hogy miből ismerni fel hogy jön a nyár. Ma volt az első alkalom idén hogy egy hosszan kivillanó női láb jobban húzta a tekintetemet mint a másik sávban elhúzó Impreza :D :) Húúúdejólnézettkiazacsaj és mégcsak nem is fizetős volt, a 11. kerületben akart átmenni az úton.
Hjoe Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 klííma....jó is lenne ha lenne ez csak álom marad ;) ;) :) Pár fillérért utólagosan is beépíthető.... :D Ha nyerek a lottón tuti beleteszem....
daykiller Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Pár fillérért utólagosan is beépíthető.... :D Ha nyerek a lottón tuti beleteszem.... Állítólag nagy szívás. Meg ha már belekerül, illik felújítani a kompresszort, ami megint 50 ropi. :) Persze, ha gyári használtat rakatsz bele. Ha új diavia klímát, azt nem tudom.
Breki Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Teljesen elhúztam tetőablakot. :D Nagyon király. :) Én is elhúztam.....aztán meg becsuktam ;) Bocs Invi, de nem bírtam kihagyni ;)
Dáwid Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Pár fillérért utólagosan is beépíthető.... ;) Ha nyerek a lottón tuti beleteszem.... Kérdés kinek mi a fillér, de lottó-nyeremény nélkül én nem állnék neki ;) :D Én is elhúztam.....aztán meg becsuktam :P Bocs Invi, de nem bírtam kihagyni ;) Baba ;) :)
invictus Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Én is elhúztam.....aztán meg becsuktam :D Bocs Invi, de nem bírtam kihagyni ;) Ezt már egyszer megbeszéltük. :) ;)
Dark_Errant Elküldve Március24, 2010 Elküldve Március24, 2010 Most se 90-el mentél ;) Félre értettél. Akkor csak el köszöntem klííma....jó is lenne ha lenne ez csak álom marad ;) :P :) Sokan használunk 80/2 es légkondit., Az is tök jól működik. Ma jöttem rá hogy miből ismerni fel hogy jön a nyár. Ma volt az első alkalom idén hogy egy hosszan kivillanó női láb jobban húzta a tekintetemet mint a másik sávban elhúzó Impreza ;) :D Húúúdejólnézettkiazacsaj és mégcsak nem is fizetős volt, a 11. kerületben akart átmenni az úton. lol
Recommended Posts