Tiv. Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 mostmár nekem is bontakozik ki az utastér... ma pl tetőablak csumára elhuzva és mind a 2 ablak letekerve .... ... ülés eldönt agregátr uümmög Rolika alszik... ...a mai műszak is eltelt.. ;) Ez elég ciki. ;) :P Amúgy meg tudsz élni. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Teljesen elhúztam tetőablakot. :D Nagyon király. :) nekem olyan nincs de tökéletes az ablak is ;) ;) az is király Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Remélem nyáron már jó lesz a klíma.... :) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Klíma :) Day megelőzött...am ma pont próbálgattam a klímát, meg se mukkant.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Remélem nyáron már jó lesz a klíma.... :) ;) ;) klííma....jó is lenne ha lenne ez csak álom marad :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Klíma ;) Day megelőzött...am ma pont próbálgattam a klímát, meg se mukkant.. :P Télen havi egyszer megjárattad 15 percre? :D Enyém ebbe halt bele, hogy nem volt. ;) Előző tulajt úgy szeretem. :) Pedig milyen jó nekünk. Egyesek szerint retarder, de szerintünk meg kényelem. Nem alázunk előzéseknél, de nem izzadunk és lobog a hajunk. ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Télen havi egyszer megjárattad 15 percre? :D Enyém ebbe halt bele, hogy nem volt. ;) Előző tulajt úgy szeretem. :) Pedig milyen jó nekünk. Egyesek szerint retarder, de szerintünk meg kényelem. Nem alázunk előzéseknél, de nem izzadunk és lobog a hajunk. ;) :P ;) És ha semmi gond nincs a kocsin, akkor van egy tartalék hibaforrás. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Télen havi egyszer megjárattad 15 percre? :D Enyém ebbe halt bele, hogy nem volt. ;) Előző tulajt úgy szeretem. :) Pedig milyen jó nekünk. Egyesek szerint retarder, de szerintünk meg kényelem. Nem alázunk előzéseknél, de nem izzadunk és lobog a hajunk. ;) :P ;) gyönyörű volt daykiller ;) :lol: :lol: retarder, nem alázunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 És ha semmi gond nincs a kocsin, akkor van egy tartalék hibaforrás. ;) :) De nem cserélem ki a féltengelyt, mert a fékdob üti a kasztnit. Azaz nem csinálok felesleges hibát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Télen havi egyszer megjárattad 15 percre? ;) Enyém ebbe halt bele, hogy nem volt. ;) Előző tulajt úgy szeretem. :) Pedig milyen jó nekünk. Egyesek szerint retarder, de szerintünk meg kényelem. Nem alázunk előzéseknél, de nem izzadunk és lobog a hajunk. :P ;) :lol: Mert van mi lobogjon ;) Szia Karcsi :lol: ;) -3fok alatt be se kapcsol elvileg :D Remélem csak az utólagos kapcsoló halt el, mert tényleg olyan mint előtte volt. Megnéztem a szelepeket, bubizott mind2, ugyh csere. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 14ezerért szerintetek komplett szervó megéri megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 14ezerért szerintetek komplett szervó megéri megvenni? Szerintem korekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Mert van mi lobogjon :P Szia Karcsi ;) :lol: -3fok alatt be se kapcsol elvileg ;) Remélem csak az utólagos kapcsoló halt el, mert tényleg olyan mint előtte volt. Megnéztem a szelepeket, bubizott mind2, ugyh csere. :) Az remek. Tudom, hogy nem kapcsol be, de voltak melegebb napok is. :D Hja télleg, neked van egy külön kapcsolód is. ;) Lehet nincs elég nyomás már, szelepcseréhez meg le kell engedni mindet sajnos. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Az remek. Tudom, hogy nem kapcsol be, de voltak melegebb napok is. :D Hja télleg, neked van egy külön kapcsolód is. ;) Lehet nincs elég nyomás már, szelepcseréhez meg le kell engedni mindet sajnos. ;) Az nem érdekes, mert ahol töltötték, ott le tudja fejteni a gép. Csak ugye jussak el odáig, hogy nekiálljak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Én meg még a villanyablak projektet is elnaphónapoltam... :) nincs zseton :D Viszont legalább már 800 km óta nem kellett tankolni ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Az nem érdekes, mert ahol töltötték, ott le tudja fejteni a gép. Csak ugye jussak el odáig, hogy nekiálljak. :) Hja, felénk is ilyen a cucc. Nyomáspróbáz, megkér, hogy indítsd be az autót és a klímát, ellenőriz, hatásfokot számol satöbbi. ;) Csak sajnos kisebb szivárgást nem vett észre. A reklamálásomnál észlelte a gép, hogy szivárog a rendszer, mert akkor 1bar nyomás esett 1 perc alatt. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 minek légkondi, hűt a menetszél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Olajteknőn hol lehet a gyári GM száma? Mer nagyon úgy tűnik, hogy klímás gépsasokhoz másfajta az olajteknő is. EPC szerint. :) Tehát a sima C16NZ olajteknőm lehet nem jó az alu helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Ma jöttem rá hogy miből ismerni fel hogy jön a nyár. Ma volt az első alkalom idén hogy egy hosszan kivillanó női láb jobban húzta a tekintetemet mint a másik sávban elhúzó Impreza :D :) Húúúdejólnézettkiazacsaj és mégcsak nem is fizetős volt, a 11. kerületben akart átmenni az úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 klííma....jó is lenne ha lenne ez csak álom marad ;) ;) :) Pár fillérért utólagosan is beépíthető.... :D Ha nyerek a lottón tuti beleteszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Pár fillérért utólagosan is beépíthető.... :D Ha nyerek a lottón tuti beleteszem.... Állítólag nagy szívás. Meg ha már belekerül, illik felújítani a kompresszort, ami megint 50 ropi. :) Persze, ha gyári használtat rakatsz bele. Ha új diavia klímát, azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Teljesen elhúztam tetőablakot. :D Nagyon király. :) Én is elhúztam.....aztán meg becsuktam ;) Bocs Invi, de nem bírtam kihagyni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Pár fillérért utólagosan is beépíthető.... ;) Ha nyerek a lottón tuti beleteszem.... Kérdés kinek mi a fillér, de lottó-nyeremény nélkül én nem állnék neki ;) :D Én is elhúztam.....aztán meg becsuktam :P Bocs Invi, de nem bírtam kihagyni ;) Baba ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Én is elhúztam.....aztán meg becsuktam :D Bocs Invi, de nem bírtam kihagyni ;) Ezt már egyszer megbeszéltük. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Most se 90-el mentél ;) Félre értettél. Akkor csak el köszöntem klííma....jó is lenne ha lenne ez csak álom marad ;) :P :) Sokan használunk 80/2 es légkondit., Az is tök jól működik. Ma jöttem rá hogy miből ismerni fel hogy jön a nyár. Ma volt az első alkalom idén hogy egy hosszan kivillanó női láb jobban húzta a tekintetemet mint a másik sávban elhúzó Impreza ;) :D Húúúdejólnézettkiazacsaj és mégcsak nem is fizetős volt, a 11. kerületben akart átmenni az úton. lol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts