daykiller Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Jó tudni. Nehogy valaki a lámpánál kiszedje mert azt hiszi lopja az autódat ;) Volt már rá példa, hogy felhívtak. :) :D "Te, nem lopták el az autódat?" ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Jó tudni. Nehogy valaki a lámpánál kiszedje mert azt hiszi lopja az autódat :) Daykiller kocsija a piros lámpánál, 4 irányból 8 MOTE club-os közelít, körbeveszik az autót... Képzeljétek el a sofőr fejét :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuri1985 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ah, most nagyon felhúztam magam a rezgésen... Ha az nem lenne, olyan gyönyörűen szólna a mély :'( Üdv a topic-ban mindnekinek! Lehet hogy hülyeség de valami hangelnyelő habot, szivacsot rá-alárakni a műanyagnak. Első gondolatra ez jutott eszembe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Üdv a topic-ban mindnekinek! Lehet hogy hülyeség de valami hangelnyelő habot, szivacsot rá-alárakni a műanyagnak. Első gondolatra ez jutott eszembe :) A rezgést kell "el nyeletni" nem a hangot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Daykiller kocsija a piros lámpánál, 4 irányból 8 MOTE club-os közelít, körbeveszik az autót... Képzeljétek el a sofőr fejét :) :D Onnantól kezdve csak suzukit kér kölcsön ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Onnantól kezdve csak suzukit kér kölcsön :) Az meg a "ti autotok" azt viheti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Az meg a "ti autotok" azt viheti :D Ilyenkor szokott megjelenni a Kalapos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ilyenkor szokott megjelenni a Kalapos :D Már csak árulni jár ide. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Már csak árulni jár ide. :D Jah... a mocsok konkurencia... Ő is tükröt árult a múltkor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Van fogalmad arról mekkora is az a horog? :D Nem ujjnyi vastag gircsókhoz találták ki :P arról nem is beszélve, hogy csak a potykák miatt durvítottam a pecán, attól kissebbeket szoktam kötni.. ;) Na ha azt betenném akkor vagy be vagy ki nem tenném a lábam többet a portájukra/ról.. :) Jó persze csak poén volt, egyszer horgásztam, akkor is hamarabb volt az újjamba a horog, mint a halban. ;) És hol található ez a nem drága hely? Gyarmaton a falu közepén. Van egy a végén is, de az állítólag drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Az Auto-Component Kft honlapja bejön valakinek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Az Auto-Component Kft honlapja bejön valakinek ? Arra gondolsz, hogy tetszik e, vagy arra hogy a böngésző betölti e? Mert betölti, de a többit nem néztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Arra gondolsz, hogy tetszik e, vagy arra hogy a böngésző betölti e? Mert betölti, de a többit nem néztem Hogy betölti-e. Nekem ezt írja: # A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva. # Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát. # Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés. Közben a kis ablakban meg ezt a Nod32: Objektum: www.autocomponent.t-online.hu/ Kártevő:js/download.trojen.agent (vagy valami ilyesmi) trójai Szóval nekem a Nod32 blokkolja az oldalt trójai támadás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Hogy betölti-e. Nekem ezt írja: # A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva. # Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát. # Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés. Közben a kis ablakban meg ezt a Nod32: Objektum: www.autocomponent.t-online.hu/ Kártevő:js/download.trojen.agent (vagy valami ilyesmi) trójai Szóval nekem a Nod32 blokkolja az oldalt trójai támadás miatt. kijelöl: Auto-Component Kft , másol, google, beilleszt, enter vagy http://www.autocomponent.eu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 kijelöl: Auto-Component Kft , másol, google, beilleszt, enter vagy http://www.autocomponent.eu/ A .eu végű az bejön. Csak a "tré onlájnos" nem. Csak kíváncsi voltam hogy a Nod32 riaszt tévesen, vagy tényleg trójais. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Sziasztok! Na meg volt a "nagy" vizsga, amennyire féltem olyan laza volt, csont nélkül vette az akadályt a vas Nz-Se fel sem tűnt a "szakiknak" (ezt csak Novvy miatt emeltem ki)! Azért a bal szerencse annyi volt, hogy amikor indultam még világított a jobb lámpám, a vizsgán persze kiégett az izzó :) Tatabánya NKH 16290:- Huf volt a vége + 6000:- Huf az új, de nem kötelező forgalmi a törvényváltozás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Sziasztok! Na meg volt a "nagy" vizsga, amennyire féltem olyan laza volt, csont nélkül vette az akadályt a vas Nz-Se fel sem tűnt a "szakiknak" (ezt csak Novvy miatt emeltem ki)! Azért a bal szerencse annyi volt, hogy amikor indultam még világított a jobb lámpám, a vizsgán persze kiégett az izzó :) Tatabánya NKH 16290:- Huf volt a vége + 6000:- Huf az új, de nem kötelező forgalmi a törvényváltozás miatt. Neked legalább kinyitották a mht-t? Mert nekem anno bele se néztek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Neked legalább kinyitották a mht-t? Mert nekem anno bele se néztek. :D Ribinek kinyitották. (az első vizsgán amikor hozzánk került) Kíváncsiak voltak hogy honnan a p.csából tud ennyi olaj kijönni ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 A rezgést kell "el nyeletni" nem a hangot ;) Egészen biztos, hogy nem maga a hangszóró ment tönkre!? - csak mert annak a bele is tud zörögni, annak is amolyan tompa, fémes hangja van. Unokatesómék kocsijában van ilyen..és amikor hátul ülök és bekapcsolja a rádiót...brrr :D ;) Na, de ő le se sz.rja, neki jó úgy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Sziasztok! Na meg volt a "nagy" vizsga, amennyire féltem olyan laza volt, csont nélkül vette az akadályt a vas Nz-Se fel sem tűnt a "szakiknak" (ezt csak Novvy miatt emeltem ki)! Azért a bal szerencse annyi volt, hogy amikor indultam még világított a jobb lámpám, a vizsgán persze kiégett az izzó :) Tatabánya NKH 16290:- Huf volt a vége + 6000:- Huf az új, de nem kötelező forgalmi a törvényváltozás miatt. Miért is kellett új forgalmi? Milyen törvény miatt? Beirattad a 4-es környezetvédelmi besorolást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Egészen biztos, hogy nem maga a hangszóró ment tönkre!? - csak mert annak a bele is tud zörögni, annak is amolyan tompa, fémes hangja van. Unokatesómék kocsijában van ilyen..és amikor hátul ülök és bekapcsolja a rádiót...brrr ;) ;) Na, de ő le se sz.rja, neki jó úgy. :D Ki is lett cserélve, meg a régi is jó. Kiszedtük megnéztük. Szerintem a műanyag takaró elem zizeg valahol, de 5 ajtóst belülről annyit láttam amennyire belenéztem Novyéba Debrecenben, oszt kész. Nem ismerem azt a részt, de szerintem ott van a "zizegőshujekocsog" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Na utána kérdeztem, még 2-3 hónap és talán lezárul a 2 hónnappal ezelőtt kezdődött kárbejelentési mizériám....aztán fizet a mabisz...remélem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Na utána kérdeztem, még 2-3 hónap és talán lezárul a 2 hónnappal ezelőtt kezdődött kárbejelentési mizériám....aztán fizet a mabisz...remélem :) Jól eltették! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Jól eltették! :) Na ja...csak én lehetek ilyen "szerencsés" hogy egy olyan tör össze, akinek a biztosítása nincs meg... mindegy, műszakim még odébb van (ősszel), igy van időm megcsináltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Kézhez kaptam a 6100 forintos lambda szondát. Remélem jó lesz, maga a szonda jól néz ki, a dobozon rajta vannak a szokásos GM feliratok, és MADE IN JAPAN. Semmi extra. Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts