Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Invictus! Neked még a gyári helyen vannak a hangszórók? A kalaptartó melletti két műanyagon? Kellene vmi ötlet rezgés csillapításra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Invictus! Neked még a gyári helyen vannak a hangszórók? A kalaptartó melletti két műanyagon? Kellene vmi ötlet rezgés csillapításra! Hallgass fülhallgatóval zenét. ;) :) :D Amúgy meg ne üvöltesd az Opethet a kocsidban, mert kár elnyomni a zörgéssel a zenét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Hallgass fülhallgatóval zenét. :P :) :D Amúgy meg ne üvöltesd az Opethet a kocsidban, mert kár elnyomni a zörgéssel a zenét. ;) Annak semmi értelme, úgy utálom mikor csak a fülemen "érzem" a zenét... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Hallgass fülhallgatóval zenét. ;) :) :D Amúgy meg ne üvöltesd az Opethet a kocsidban, mert kár elnyomni a zörgéssel a zenét. ;) Az a baj, hogy a műanyag átveszi a mély rezgését, és vmi undorító zajt csinál. Pedig látványosan semmi nem mozog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Nincs valami gixer a géppel? ;) Nekem újabban még 2-ben is elég szépen tud fütyölgetni :) múltkor meg is jegyezték a debreceni cartársak :P igaz akkor a fogyi is 6.14-re jött ki.. :D Nincs semmi. ;) Meg tudom pörgetni ha kell, de mégsem egy GSI ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Akkor biztos sok hal volt a csomagtartóba és elemelte az elejét :lol: Jah :D még ha úgy lett volna :) de nem járok se a teckóba, se a kórába halat fogni :D max anyósomnak :P ma viszont sikerült megint jól felbosszantanom :lol: az asszony elárulta neki a tegnapi fogásomat, egyből a plafonon volt, hogy miért nem neki vittem ;) "Mennyit adott bele az engedélybe? Legalább egy kis etetőanyagot meg csontit vehetne hébehóba.." ;) erre azt mondja: "majd apósod ás neked gilisztát", "na és azt hogyan fűzöm fel egy 10-es horogra, hogy rajta is maradjon??" ;) feeder-cuccolok.. ;) Kíííísz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Jah :D még ha úgy lett volna :) de nem járok se a teckóba, se a kórába halat fogni :D max anyósomnak ;) ma viszont sikerült megint jól felbosszantanom :lol: az asszony elárulta neki a tegnapi fogásomat, egyből a plafonon volt, hogy miért nem neki vittem ;) "Mennyit adott bele az engedélybe? Legalább egy kis etetőanyagot meg csontit vehetne hébehóba.." ;) erre azt mondja: "majd apósod ás neked gilisztát", "na és azt hogyan fűzöm fel egy 10-es horogra, hogy rajta is maradjon??"" Kíííísz.. Kötsz rá csomót, vagy megmondod neki, hogy maradjon rajta. Minden horgász ilyen ügyefogyott? :P ;) Anúgy tegyél be egy doboz csontit a mama hűtőjébe a parízer, meg a holnapi rántotthusi mellé, aztán mond neki, hogy a hétvégi pontyfogáshoz kell. Az öcsém volt ngy horgász aztán mindíg el kell dugni a hűtőbe a krumpik alá a csontikat, mert anyu kibacta őket. Elmentünk nyaralni, hűtőt kipakoltuk, kihúztuk, krumpi maradhat. Volt ám meglepetés amikor hazajöttünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Az a baj, hogy a műanyag átveszi a mély rezgését, és vmi undorító zajt csinál. Pedig látványosan semmi nem mozog. jah..nekem is ez van, kalaptartóban van hangszóró valamivel le kellene rögzíteni vagy szorítani a kalaptartót az talán jó lenne de meggondolom a fülhallgatót is :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Kötsz rá csomót, vagy megmondod neki, hogy maradjon rajta. Minden horgász ilyen ügyefogyott? :D ;) Amúgy tegyél be egy doboz csontit a mama hűtőjébe a parízer, meg a holnapi rántotthusi mellé, aztán mond neki, hogy a hétvégi pontyfogáshoz kell. Van fogalmad arról mekkora is az a horog? ;) Nem ujjnyi vastag gircsókhoz találták ki ;) arról nem is beszélve, hogy csak a potykák miatt durvítottam a pecán, attól kissebbeket szoktam kötni.. :P Na ha azt betenném akkor vagy be vagy ki nem tenném a lábam többet a portájukra/ról.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Invictus! Neked még a gyári helyen vannak a hangszórók? A kalaptartó melletti két műanyagon? Kellene vmi ötlet rezgés csillapításra! Gyári helyen van igen, de nekem nem zörög. Meg kell húzni rendesen a csavart ami tartja. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 jah..nekem is ez van, kalaptartóban van hangszóró valamivel le kellene rögzíteni vagy szorítani a kalaptartót az talán jó lenne de meggondolom a fülhallgatót is :) :D Csak én nem szeretnék ki lyuggatni a kalaptartót. Am ha neked ott van akkor vmi gumi csövet húzz a tartó lábakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Gyári helyen van igen, de nekem nem zörög. Meg kell húzni rendesen a csavart ami tartja. :) :D ;) a műanyagot, vagy a hangszórót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 a műanyagot, vagy a hangszórót? De én azt nem értem, neked mi rezeg ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 daykiller a te rendszámod FF.-.. ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Én ötezret fizettem a taposóért, egy polcért lábfűtés csővel együtt, egy fényszóró magasságállitó kapcsolóért , meg egy AC-reléért foglalatostól. Szerintem nem drága hely. És hol található ez a nem drága hely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 De én azt nem értem, neked mi rezeg ott? Konkrétat nem tok mondani, de olyan hangja van mintha mintha két fém érne össze. Magas hangot lehet hallani. Ha a hangszóró nincs felcsavarva akkor meg nincs rezgés. Vagyis vagy az azt az elemet tartó anya, vagy menetes alátét, vagy vmi rezeg, vagy nem tom. De az biztos h idegesítően hülye hang jön hátulról. jav.: igazából az lenne a legjobb ha vki meghallgatná rajtam kívül is, aki jobban ismeri az autó azon felét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Az a baj, hogy a műanyag átveszi a mély rezgését, és vmi undorító zajt csinál. Pedig látványosan semmi nem mozog. Nem én mondtam de egyetértek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 daykiller a te rendszámod FF.-.. ??? IYP-5.. Van még egy IYP, de az fehér Caravan. :D Ez meg kék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 IYP-5.. Van még egy IYP, de az fehér Caravan. :D Ez meg kék. :) Ment előttem egy Kék Caraván az Agip kutnál értem mögé lekanyarodtunk a főtér fele azt a skála mögött ment fel az emeletes házakhoz azt hittem te vagy az még nyomtam is egy gázröcsöt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ment előttem egy Kék Caraván az Agip kutnál értem mögé lekanyarodtunk a főtér fele azt a skála mögött ment fel az emeletes házakhoz azt hittem te vagy az még nyomtam is egy gázröcsöt :) Azt nem biztos hallja! Mellé kell menni és be f*uckolni :D arra tuti odafigyel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Azt nem biztos hallja! Mellé kell menni és be f*uckolni :D arra tuti odafigyel ;) Néha még az sem kell. Amikor az M0-ról lekanyarodott elém egy szép kocka stiftGTI és mögém egy fehér A corsa, akkor minden jelzés nélkül fogadni mertem volna hogy Stefan van mögöttem. Azt télleg ő volt ;) (meg mondjuk megismert mert rá volt írva a hátsó szélvédőre a nevem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Azt nem biztos hallja! Mellé kell menni és be f*uckolni :) arra tuti odafigyel :D Dehogy is. Kossuthrádióra nem hajazok. ;) Amióta híján vagyok a zenelejátszóknak, azóta csak ritkán szól (üvölt mintállat) a kocsimból zene. Általában hosszú útra rakok össze valamit, hogy zörögjön valami, mondjuk nem épp úgy, ahogy a Te kocsid ominózus helyén. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ah, most nagyon felhúztam magam a rezgésen... Ha az nem lenne, olyan gyönyörűen szólna a mély :'( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ment előttem egy Kék Caraván az Agip kutnál értem mögé lekanyarodtunk a főtér fele azt a skála mögött ment fel az emeletes házakhoz azt hittem te vagy az még nyomtam is egy gázröcsöt :) Elég felismerhető az autóm, hogy én vagyok az. Az egyetlen a városban, amelyiken www.opelclub.hu felirat van elől, hátul. ;) ;) :P Ja és a rendszámkeretek is opelclubosak. ;) ;) Ha látod mozogni, dudáld le, de lehet nem én vezetem, haverom hétvégente el szokta kérni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Elég felismerhető az autóm, hogy én vagyok az. Az egyetlen a városban, amelyiken www.opelclub.hu felirat van elől, hátul. ;) ;) :P Ja és a rendszámkeretek is opelclubosak. ;) ;) Ha látod mozogni, dudáld le, de lehet nem én vezetem, haverom hétvégente el szokta kérni. :) Jó tudni. Nehogy valaki a lámpánál kiszedje mert azt hiszi lopja az autódat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts