Guest Sanci Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Nekem akkor sem sikerül, ha ő is szeretné, és én is. ;) :P Nincs valami gixer a géppel? ;) Nekem újabban még 2-ben is elég szépen tud fütyölgetni :) múltkor meg is jegyezték a debreceni cartársak ;) igaz akkor a fogyi is 6.14-re jött ki.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Nincs valami gixer a géppel? ;) Nekem újabban még 2-ben is elég szépen tud fütyölgetni :) múltkor meg is jegyezték a debreceni cartársak ;) igaz akkor a fogyi is 6.14-re jött ki.. :D Nekem is voltak kopott gumijaim ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Nekem is voltak kopott gumijaim :P ;) ;) Téli gumik száraz aszfalton 7-8 mm profillal plusz akárhány fokban? :D Hááát.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 8 as fogyimból 6.4 lett....ennyit jelent tavasznak lenni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Téli gumik száraz aszfalton 7-8 mm profillal plusz akárhány fokban? :D Hááát.. :) Akkor biztos sok hal volt a csomagtartóba és elemelte az elejét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Nem tudsz valahogy összekaparni annyit? Ha csak a mocit, meg a szervót kiárulod már visszajön az ára. Aztán kerekek, kárpit, ülések...stb. ...és Te miért nem szállsz be. Meglenne a plüss kárpitod, fekete mfal, szervó. Én meg adnék 8-at az 5 kerékért. :) Off: motort nem árulhatom, mert regadót nem akarok fizetni, vagy akkor az új tulaj fizet érte? :D ...amugy megtudnám venni, csak a tárolási hely ami kérdéses. Csak akkor kéne, ha üzembe helyeznéd. Azt meg már amúgy sem lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Szedte már ki vki az első ülést? Az "Igy csináld"-ban azt írják, hogy új csavart kell használni visszarakásnál! Vadászhatok csavart, vagy nem kell vele foglalkozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Szedte már ki vki az első ülést? Az "Igy csináld"-ban azt írják, hogy új csavart kell használni visszarakásnál! Vadászhatok csavart, vagy nem kell vele foglalkozni? Nem kell vele foglalkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 ...és Te miért nem szállsz be. Meglenne a plüss kárpitod, fekete mfal, szervó. Én meg adnék 8-at az 5 kerékért. :) Csak akkor kéne, ha üzembe helyeznéd. Azt meg már amúgy sem lehetne. Éppen ezeken gondolkodtam,ugyanebben a sorrendben...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Szedte már ki vki az első ülést? Az "Igy csináld"-ban azt írják, hogy új csavart kell használni visszarakásnál! Vadászhatok csavart, vagy nem kell vele foglalkozni? Nekem a jobb első ülést csak 3 csavar fogja, mivel a kardánbox melletti első csavarnak hiányzik a kasztniból az anya része. De még nem szállt el egy fékezésnél se :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Nekem a jobb első ülést csak 3 csavar fogja, mivel a kardánbox melletti első csavarnak hiányzik a kasztniból az anya része. De még nem szállt el egy fékezésnél se :) Az én ülésemet kell kiszedni, az utas nem érdekel :D hacsak, nem egy szőke nagy mellű egy betűs állat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Az én ülésemet kell kiszedni, az utas nem érdekel :D hacsak, nem egy szőke nagy mellű egy betűs állat. Tehát róka( ÖÖÖÖ) ;) De az nem szőke :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Tehát róka( ÖÖÖÖ) :D De az nem szőke :) a róka hol egy ( azaz 1 ) betűs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 a róka hol egy ( azaz 1 ) betűs? Ott hogy ---ŐőŐőŐ--- (kis érzékeltetésként "placcs" a vége ;) ) Meg az hogy a mérges haverok akik segítenek összetakarítani, a kabátodat használják fel hozzá... :) Ülést egy párszor szedtem ki. Egyszer a gyári szürkét kicseréltem feketére, utána a feketét kiszedtem, és bent eltakarítottam, megint visszatettem, most meg kicseréltem kagylóra ;) És azóta tudom hogy az egyik legtutibb lopás elleni okosság ha kiveszed az ülést, és a kormányt. Nincs az a barom lopós ember aki magával hord egy sámlit, meg egy kormányt ;) Nekem se fog már az egyik csavar... Csak stiftnek van :P :lol: Ha egyszer nagyleszek, majd lövök bele egy dodanyát, de igazából a többi meg van húzva, és nem érezni hogy mozogna :D így meg sose jut eszembe hogy venni kéne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 a róka hol egy ( azaz 1 ) betűs? az egy az az "Ö" csak hosszan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 az egy az az "Ö" csak hosszan :) Á dehogy. A Róka az Boa én a N - re gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ezen se segít a hülyeség elleni elektronika :) Nagyon ügyes! Hátsó lökös ugrott, gondolom az alját is szépen elintézte :D ;) De szegény...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Nekem is voltak kopott gumijaim ;) ;) :D Meg nálunk is volt ónos eső. :) Szedte már ki vki az első ülést? Az "Igy csináld"-ban azt írják, hogy új csavart kell használni visszarakásnál! Vadászhatok csavart, vagy nem kell vele foglalkozni? Ha aggódsz miatta tegyél ré csavarrögzítő pasztát, gyárilag is úgy voltak meghúzva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Meg nálunk is volt ónos eső. :D Ha aggódsz miatta tegyél ré csavarrögzítő pasztát, gyárilag is úgy voltak meghúzva. Úgy... :) Mikor először kivettem, azthittem csak autóval együtt cserélek ülést. ;) ;) Nem adta magát könnyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Úgy... :) Mikor először kivettem, azthittem csak autóval együtt cserélek ülést. :D ;) Nem adta magát könnyen. Nekem már magától jár ki. Csak arra kell vigyázzni, hogy mindegyik felén be legyen akadva a sín, mert ha úgy húzod meg a csavarokat, hogy egyik fele két rovátka között van akkor az a fele mozogni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 csak azt remelem, hogy meg van minden szerszamom hozza Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 ...és Te miért nem szállsz be. Meglenne a plüss kárpitod, fekete mfal, szervó. Én meg adnék 8-at az 5 kerékért. :) És ellakhatok nálatok a kukatárolóban? :D Mert ha még két forintot költök idén a kocsira tuti, hogy kibacnak itthonról. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Nekem már magától jár ki. Csak arra kell vigyázzni, hogy mindegyik felén be legyen akadva a sín, mert ha úgy húzod meg a csavarokat, hogy egyik fele két rovátka között van akkor az a fele mozogni fog. Ezen már túl vagyok :) Meg arra is vigyázni kell, hogy ne akkor jusson eszembe hogy az övfeszítő biztosítását nem vettem ki, amikor már rácsavaroztam a műanyag burkolatot. Meg arra is, hogy ne cseréljem fel a két első ülést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ezen már túl vagyok :) Meg arra is vigyázni kell, hogy ne akkor jusson eszembe hogy az övfeszítő biztosítását nem vettem ki, amikor már rácsavaroztam a műanyag burkolatot. Meg arra is, hogy ne cseréljem fel a két első ülést. :D Meg hogy visszatedd a fület az első csavar alá, ami a burkolatot tartja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 csak azt remelem, hogy meg van minden szerszamom hozza Délután tudok adni pár üléscsdavart, meg elregélem a hogyésmint-et :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts