Dáwid Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ha felesben van bekeverve akkor miben változik a menetteljesitmény??Mert valamiben biztos hogy megmutatkozik...Gyengébb lessz?Vagy többet eszik belőle?Nem rángatódzik? http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=4700 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Zotya most bevitt az erdőbe. :P Az "önjelölt autószerelő mester" feletti kép az avatar. Vezérlőpult - Személyes adatok - avatar beállítások. :) Nofene... Csak a zasszonya ne olvassa a fórumot... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Zotya most bevitt az erdőbe. ;) Az "önjelölt autószerelő mester" feletti kép az avatar. Vezérlőpult - Személyes adatok - avatar beállítások. :) Pedig még nem kék a Zotya feje. A füle mintha alakulna :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=4700 :) Jah hmm OFF??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ha felesben van bekeverve akkor miben változik a menetteljesitmény??Mert valamiben biztos hogy megmutatkozik...Gyengébb lessz?Vagy többet eszik belőle?Nem rángatódzik? Bocsesz... :) Szerk., válasz a Tuningban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Jah hmm OFF??? Itt is szoktunk beszélni róla, csak érdemi információt onnan könnyebb kiszedni azért linkeltem :D Ott direkt ezzel foglalkoznak, és a legtöbb feltehető kérdést már feltették ott :) (és válaszoltak is rá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Alacsony fordulaton kicsit jobban húz és a benzinszag is cefrésre vált :) kb. ennyi. Tegnap cseréltem üa.szűrőt a múltheti újbóli feles teletank után, azóta enm használtam a gépet (asszony hajtja, én meg buszozok :D ) hát nem tom nekem ha az szony hajtaná szerintem 1 doboz szedukszen/nap kellene 1 láda sörrel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nofene... Csak a zasszonya ne olvassa a fórumot... :) :D ;) A múltkor azt mondta rajta vagyok a leendő feleségjelöltek listáján. ;) Jóó, nem előkelő helyen, de rajta. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Itt is szoktunk beszélni róla, csak érdemi információt onnan könnyebb kiszedni azért linkeltem ;) Ott direkt ezzel foglalkoznak, és a legtöbb feltehető kérdést már feltették ott ;) (és válaszoltak is rá) :D :) thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 A múltkor azt mondta rajta vagyok a leendő feleségjelöltek listáján. :) Jóó, nem előkelő helyen, de rajta. :D Azért Shakira elé tett. Ez nagy dolog ám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 A múltkor azt mondta rajta vagyok a leendő feleségjelöltek listáján. ;) Jóó, nem előkelő helyen, de rajta. ;) EEz nem semmi... :P :) És még volt pof...öö arca ezt mondani? A KOCSOG :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ha felesben van bekeverve akkor miben változik a menetteljesitmény??Mert valamiben biztos hogy megmutatkozik...Gyengébb lessz?Vagy többet eszik belőle?Nem rángatódzik? Észrevételeim alapján alul nyomatékosabb lesz a motor, és felesben használva alig észlelhető a többletfogyasztás. (Halkan megjegyzem, tavaly a pályanapon felesben volt benne és 5,6l/100km-t fogyasztott átlagosan, pedig a gokart pályán nem kíméltem a gépsast sem. :) Az autópályás száguldásról és a kecskeméti konvojról ne is beszéljünk.) Valamint szép tiszta lesz mindig a szívó oldal, befecskendező rész. Csak a szűrőt érdemes cserélni az első 1000km után, mert kiszedi a trutyit a tankból is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Észrevételeim alapján alul nyomatékosabb lesz a motor, és felesben használva alig észlelhető a többletfogyasztás. (Halkan megjegyzem, tavaly a pályanapon felesben volt benne és 5,6l/100km-t fogyasztott átlagosan, pedig a gokart pályán nem kíméltem a gépsast sem. :) Az autópályás száguldásról és a kecskeméti konvojról ne is beszéljünk.) Valamint szép tiszta lesz mindig a szívó oldal, befecskendező rész. Csak a szűrőt érdemes cserélni az első 1000km után, mert kiszedi a trutyit a tankból is. :D 5,6?? Nekem az városban 50 kilométer... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 5,6?? Nekem az városban 50 kilométer... :D Na ez nálam 100km volt, de én nem is akarom az autó alá gyűrni az aszfaltot. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Na ez nálam 100km volt, de én nem is akarom az autó alá gyűrni az aszfaltot. :D ;) Én se akarom.... mégis mindíg teszi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Én se akarom.... mégis mindíg teszi... :D Ezzel is sikerül, ha akarom és Ő is akarja. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ezzel is sikerül, ha akarom és Ő is akarja. :D ;) Tudom volt nekem 1.6-osom bár az C16NZ volt, de milyen jó is volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Tudom volt nekem 1.6-osom bár az C16NZ volt, de milyen jó is volt... :) Ez is ugyanaz, csak más a neve. Meg euró kettes, meg kopogásszenzoros már, de amúgy tökugyanaz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ezzel is sikerül, ha akarom és Ő is akarja. :) ;) Nekem akkor sem sikerül, ha ő is szeretné, és én is. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ez is ugyanaz, csak más a neve. Meg euró kettes, meg kopogásszenzoros már, de amúgy tökugyanaz. :) Jah akkor tök ugyanaz... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nekem akkor sem sikerül, ha ő is szeretné, és én is. :) :D Azért ahogy láttuk, a szándék megvolt az asztfaltfeltépésre ;) Igaz csak kapargatta mint Zotya a kasztnit, de fogást nem talált rajta ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Sajna nekem sem tép most azaz tépni tépi csak mivel hogy nincsen kézifékem igy gyorsul is... :) nem csak pörög és pörög... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Sajna nekem sem tép most azaz tépni tépi csak mivel hogy nincsen kézifékem igy gyorsul is... :) nem csak pörög és pörög... :D Nah elmentem aludni jo8cakkát all. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Zotya most bevitt az erdőbe. ;) Az "önjelölt autószerelő mester" feletti kép az avatar. Vezérlőpult - Személyes adatok - avatar beállítások. :) Téged drága, mikor? :D Csak emlékeznék rá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ezen se segít a hülyeség elleni elektronika :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts