Dáwid Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 http://totalcar.hu/tanacsok/gumidoktor/201...gy_lukkal_tobb/ :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 http://totalcar.hu/tanacsok/gumidoktor/201...gy_lukkal_tobb/ ;) ;) :P Ezt pofáztam már a multkor is! Egy csavart kihagysz, és kész, mit kell ebből nagy ügyet csinálni?! :D ;) Karcsi vagy bárki más: kivettem egy kocsiból a polcot a kesztyütartó alól, meg a hozzá tartozó lábfűtés csövet, mert úgy emlékeztem a régi csővel nem jó. De most ahogy nézegettem azzal is műkszik, mert mellette fújja lefele a levegőt. Hmm...? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ezt pofáztam már a multkor is! Egy csavart kihagysz, és kész, mit kell ebből nagy ügyet csinálni?! ;) ;) Karcsi vagy bárki más: kivettem egy kocsiból a polcot a kesztyütartó alól, meg a hozzá tartozó lábfűtés csövet, mert úgy emlékeztem a régi csővel nem jó. De most ahogy nézegettem azzal is műkszik, mert mellette fújja lefele a levegőt. Hmm...? :) Én is úgy emlékeztem hogy át kell csinálni a lábfűtést :D Lehet hogy ugyan azt olvastuk? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ezt pofáztam már a multkor is! Egy csavart kihagysz, és kész, mit kell ebből nagy ügyet csinálni?! :D ;) Karcsi vagy bárki más: kivettem egy kocsiból a polcot a kesztyütartó alól, meg a hozzá tartozó lábfűtés csövet, mert úgy emlékeztem a régi csővel nem jó. De most ahogy nézegettem azzal is műkszik, mert mellette fújja lefele a levegőt. Hmm...? :) Ha jól tévedek, akkor az a cső van rögzítve a polccal együtt, meg beakasztva, satöbbi, tehát kell oda. Meg így nem a sarokból fújja a levegőt, hanem teljes polcszélességben lefele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ha jól tévedek, akkor az a cső van rögzítve a polccal együtt, meg beakasztva, satöbbi, tehát kell oda. Meg így nem a sarokból fújja a levegőt, hanem teljes polcszélességben lefele. :D Jól tévedsz, mert a lábfűtés csövét részben a fűtésbox fogja, ahogy rá van tolva, részben egy műanyag patent. A polcot meg asszem 4 csavar. De felrakom, had melengesse az asszony lábikáit. Csak kár, hogy fekete. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Jól tévedsz, mert a lábfűtés csövét részben a fűtésbox fogja, ahogy rá van tolva, részben egy műanyag patent. A polcot meg asszem 4 csavar. De felrakom, had melengesse az asszony lábikáit. Csak kár, hogy fekete. :D Van olyan haverom, akinek nem cseréltük ki, mivel nem volt a hosszabbik meg.... :) De sokkal jobban fújja a hosszabbikon, oszotottabban, nem csak a sarkánál. ;) A kettő közti különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Ezt pofáztam már a multkor is! Egy csavart kihagysz, és kész, mit kell ebből nagy ügyet csinálni?! :D ;) Karcsi vagy bárki más: kivettem egy kocsiból a polcot a kesztyütartó alól, meg a hozzá tartozó lábfűtés csövet, mert úgy emlékeztem a régi csővel nem jó. De most ahogy nézegettem azzal is műkszik, mert mellette fújja lefele a levegőt. Hmm...? :) Ha jól tévedek, akkor az a cső van rögzítve a polccal együtt, meg beakasztva, satöbbi, tehát kell oda. Meg így nem a sarokból fújja a levegőt, hanem teljes polcszélességben lefele. ;) Bezony. :P Azt a 2 fehér műanyagot is elhoztad, ami tartja a csövet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Bezony. :D Azt a 2 fehér műanyagot is elhoztad, ami tartja a csövet? Nem lényeg. Majd kap átmenőcsavart :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nem lényeg. Majd kap átmenőcsavart :D Azért kérdeztem. De látom már elkéstem vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nekem is fáj a szívem egy olyan pócért :) ;) De túlságosan sóher vagyok, ahhoz hogy a vaterán 4-5ezret fizessek érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 hali all van itt valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 valaki keresett ilyet nemrég.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 hali all van itt valaki? Jelen. Hiányoztam? :) :D valaki keresett ilyet nemrég.... Laaaaciiiiii! Mondjuk ez meg egyel kisebb mint ami tervezett, de ennyiért igazán bevállalhatja a kicsiket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 ma sikeresen kizártam magam, slusszkulcs meg a helyén :) vki tud vmi jó opel bontót pesten? ma voltam párba de nemtaláltam semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 valaki keresett ilyet nemrég.... kéne kéne kéne... nem is drága... De ekkroa féktárcsákra...habár ha forditva raknám fel :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 ma sikeresen kizártam magam, slusszkulcs meg a helyén :D vki tud vmi jó opel bontót pesten? ma voltam párba de nemtaláltam semmit ;) No de mit keresel? ;) kéne kéne kéne... nem is drága... De ekkroa féktárcsákra...habár ha forditva raknám fel :P :) Sztem rossznak vágsz fel a 256os tárcsáddal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 No de mit keresel? :D mindenfélét :) újfajta légterelőt, meg első hűtőmaszkot (;)), meg vmi jo visszapillantót Sztem rossznak vágsz fel a 256os tárcsáddal ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 mindenfélét :) újfajta légterelőt, meg első hűtőmaszkot (:D), meg vmi jo visszapillantót Légterelőm sztem van, asszem kék és asszem eladható. Estére megkérdem majd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 mindenfélét :) újfajta légterelőt, meg első hűtőmaszkot (:D), meg vmi jo visszapillantót Véletlenül tudok két eladó visszapillantót ;) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=1820 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Bezony. :lol: Azt a 2 fehér műanyagot is elhoztad, ami tartja a csövet? Nem, nem is láttam olyat. Csak azt a nagy patentet láttam, meg hogy bemegy a cső a fűtésboxba. És természetesen nem hoztam el a lemezanyákat sem. ;) Nincs neked 4 darab? Nekem is fáj a szívem egy olyan pócért :) ;) De túlságosan sóher vagyok, ahhoz hogy a vaterán 4-5ezret fizessek érte ;) Kiflexeltem a lemezt, leszereltem a polcot, meg elraktam egy AC-relét aljzattal, meg a lámpamagaságálító kapcsolót. Csak ezt nem látta az öreg, mert benne volt a szerszámok közt a dobozban. Kérdem mennyi lesz? Aszongya négyezer. Mondom van még két biszbasz is ( becsület is van a világon :D ) akkor ötezer. Nem drága hely. mindenfélét :P újfajta légterelőt, meg első hűtőmaszkot (;)), meg vmi jo visszapillantót :lol: Na jó, de hogyan függ ez össze a kizárással? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nem, nem is láttam olyat. Csak azt a nagy patentet láttam, meg hogy bemegy a cső a fűtésboxba. És természetesen nem hoztam el a lemezanyákat sem. :) Nincs neked 4 darab? ... Az elég nagy hiba volt. Pedig ott volt az biztos a tűzfalon. Van, de nem adok. :D Gyere el érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nem, nem is láttam olyat. Csak azt a nagy patentet láttam, meg hogy bemegy a cső a fűtésboxba. És természetesen nem hoztam el a lemezanyákat sem. :D Nincs neked 4 darab? Kiflexeltem a lemezt, leszereltem a polcot, meg elraktam egy AC-relét aljzattal, meg a lámpamagaságálító kapcsolót. Csak ezt nem látta az öreg, mert benne volt a szerszámok közt a dobozban. Kérdem mennyi lesz? Aszongya négyezer. Mondom van még két biszbasz is ( becsület is van a világon ;) ) akkor ötezer. Nem drága hely. Na jó, de hogyan függ ez össze a kizárással? :) ugy h a bunkó fönixtuninghoz mentem be, mostanába néha megint szaraxik a kp zár és ugy csukom be h lenyomom a gombot aztán beriasztozom. most becsuktam az ajtot riasztoztam volna de bent volt a kulcs:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Nem, nem is láttam olyat. Csak azt a nagy patentet láttam, meg hogy bemegy a cső a fűtésboxba. És természetesen nem hoztam el a lemezanyákat sem. :D Nincs neked 4 darab? Kiflexeltem a lemezt, leszereltem a polcot, meg elraktam egy AC-relét aljzattal, meg a lámpamagaságálító kapcsolót. Csak ezt nem látta az öreg, mert benne volt a szerszámok közt a dobozban. Kérdem mennyi lesz? Aszongya négyezer. Mondom van még két biszbasz is ( becsület is van a világon ;) ) akkor ötezer. Nem drága hely. Na jó, de hogyan függ ez össze a kizárással? :) Hát letépte a tükröt, betörte vele a hűtőmaszkot, és ott mászott be ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 Véletlenül tudok két eladó visszapillantót :) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=1820 :D itt melyiket kéne olvasnom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március22, 2010 Megoszt Elküldve Március22, 2010 itt melyiket kéne olvasnom? Amelyikbe odaírtam hogy "Tükör eladó" ? :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts