daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Még vannak kis nehézségek az oldal kezelésével kapcsolatban nem tom az auto tipusát beállitani meg hogy a fórum ne a legelső hozzászolással kezdődjön hanem az utcsoval. Opel Asta 2,0 16V GSI 150 lovas machina imádom csak sajna ki kell kasztnizni mostmár. Ne a topic nevére kattints, hanem a legnagyobb számra ami utána van. ;) Akkor az utolsó oldalt adja oda :) Az autó típusát meg aláírásba kiteheted, és akkor egyszerűbben tudnak segítni is a népek, mert egyből látszik hogy milyen a gép :D Szerintem meg célszerűbb a topic neve előtt lévő kis kék bizergára kattintani és automatikusan az első nem olvasott hsz-hez ugrik az adott topicban. ;) :P Rossy. Múltkor akkor te mentél előttem a Kossuth utcán felfele. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Nagy dolog, egy csavart nem teker be, mit kell ebből nagy ügyet csinálni?! ;) Most jöttem a bontóból, kiflexeltem máásfél óra alatt a taposóélemezt, elég nehezen ment, mert csak két korongott vittem, és azt megette nagyon hamar. De azért kiszedtem. 5 ezer forint volt, ebből 2 a taposó, a maradék 3 meg a polc a kesztyűtartó alá, a fűtés cső hozzá, egy AC-relé aljzattal együtt, egy gázpedál gumi, egy lámpamagaság állító tekerő. Több pénz nem volt nálam. ;) Az volt a baj, hogy amiből kivettem a magaságállítót, orrtörörtt volt, szét voltak törva még a motorok is a lámpába. :) Karcsi, Day, ülésfűtés kapcsoló nem volt. Délelőtt vettem az Unixban kézifékkötelet, de az a kis stift-szerűség, amivel beakasztod a dob alatt nem volt benne. Azt mondta a csóka, hogy a fékrögzítő szettben szokottt lenn, csak nem látom az összefüggést. Akinek elszakad a kéziféke minek vegyen fékrögzítő-szettet? :D jól bevásároltál :P Fűtés csőről jut eszembe.... Télen amikor ugye jobban párásodott...az miért volt hogy pont a vezető előtt nem fújta le a párát??? Ott is kéne jönni a levegőnek ha úgy állítom, nem? vagy olyan van hogy lent a cső le van csúszva? Megtudom nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Szerintem meg célszerűbb a topic neve előtt lévő kis kék bizergára kattintani és automatikusan az első nem olvasott hsz-hez ugrik az adott topicban. :P ;) Rossy. Múltkor akkor te mentél előttem a Kossuth utcán felfele. ;) :lol: Végülis csak 2 éve nem jöttem rá erre :D ;) ;) Mindegy. A belső világítás kapcsolója is csak fél év alatt lett meg, kicsit lassú a felfogásom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Végülis csak 2 éve nem jöttem rá erre ;) ;) :P Mindegy. A belső világítás kapcsolója is csak fél év alatt lett meg, kicsit lassú a felfogásom :D ;) ;) :lol: Én akkor jöttem rá, mikor nem jelenítette meg a kockát és kiírta a nevét. :lol: :D Vazze mindjárt meglesz az 5000. hsz-m. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 jól bevásároltál :D Fűtés csőről jut eszembe.... Télen amikor ugye jobban párásodott...az miért volt hogy pont a vezető előtt nem fújta le a párát??? Ott is kéne jönni a levegőnek ha úgy állítom, nem? vagy olyan van hogy lent a cső le van csúszva? Megtudom nézni? A szélvédő előtti szellőzőkhöz alulról szokott menni egy cső, ami előferdül hogy lecsúszik. Ha jól rémlik Pepének is le volt csúszva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Végülis csak 2 éve nem jöttem rá erre ;) ;) :P Mindegy. A belső világítás kapcsolója is csak fél év alatt lett meg, kicsit lassú a felfogásom :D ;) ;) :lol: erről eszembejut mint a rém rendes családba amikor Al talált 1 kapcsolót és nem tudta hogy mit kapcsol vele..Már a falat is kibontották hogy megnézze de semmi..a végén amikor már feladta és ott nyomkodta közbe mondta hogy ez minek lehet a kapcsolója..a kutya házában a világítást kapcsolgatta vele :lol: A szélvédő előtti szellőzőkhöz alulról szokott menni egy cső, ami előferdül hogy lecsúszik. Ha jól rémlik Pepének is le volt csúszva :) sztem nekem is le van...munka után megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 :) :D ;) erről eszembejut mint a rém rendes családba amikor Al talált 1 kapcsolót és nem tudta hogy mit kapcsol vele..Már a falat is kibontották hogy megnézze de semmi..a végén amikor már feladta és ott nyomkodta közbe mondta hogy ez minek lehet a kapcsolója..a kutya házában a világítást kapcsolgatta vele ;) Jah, a villanyászok :P két ujja között ívet húzott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 :D ;) ;) Én akkor jöttem rá, mikor nem jelenítette meg a kockát és kiírta a nevét. ;) :lol: Vazze mindjárt meglesz az 5000. hsz-m. :) 5000? Amatőr! ;) :D Jah, a villanyászok :P két ujja között ívet húzott :lol: Klikk ide! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Végülis csak 2 éve nem jöttem rá erre :D ;) ;) Mindegy. A belső világítás kapcsolója is csak fél év alatt lett meg, kicsit lassú a felfogásom :) ez a kék bizgentyű nekem is csak most jött le :P a belsőlámpa kapcsolót meg hagyjuk is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 5000? Amatőr! ;) :P Klikk ide! :) Offmester!!!! ;) ez a kék bizgentyű nekem is csak most jött le ;) a belsőlámpa kapcsolót meg hagyjuk is... ;) Időben szóltam, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Offmester!!!! ;) Időben szóltam, nem? :) Most őszintén, te mióta tudod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 jól bevásároltál ;) Fűtés csőről jut eszembe.... Télen amikor ugye jobban párásodott...az miért volt hogy pont a vezető előtt nem fújta le a párát??? Ott is kéne jönni a levegőnek ha úgy állítom, nem? vagy olyan van hogy lent a cső le van csúszva? Megtudom nézni? A szélvédő előtti szellőzőkhöz alulról szokott menni egy cső, ami előferdül hogy lecsúszik. Ha jól rémlik Pepének is le volt csúszva :) Jaja, nekem is volt vele gondom. Valamiért a fűtésbox felől jövő cső, meg a szélvédő alatti fúvóka csöve nem ér össze. Van köztük vagy fél centi. Nem tudom, hogy a műszerfal, vagy a fűtésbox nincs-e a helyén, de ez van. Úgy oldottam meg, hogy egy széles, és jól tapadó ragasztószalaggal betekertem azt a részt :D Sufni, de azóta jól műxik. A műszeregység kiszedése után lehet hozzáférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 ;) :P ;) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Most őszintén, te mióta tudod? :) Elég korán rájöttem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Elég korán rájöttem. ;) Én egy másik megoldást találtam :) Laciiiii!!! Meddig dolgozol még? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Nem kell megvárni Karcsit. Javasolhatom ezt én is ;) :D Köszönöm! :) Máris azon gondolkodom, mivel viszonozhatnám ezt. Például nagyon szépen tudok autótmosni. :P;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Köszönöm! :) Máris azon gondolkodom, mivel viszonozhatnám ezt. Például nagyon szépen tudok autótmosni. ;);) Van egy széép, kijavított fronttal rendelkező koszkupacom ha érdekel ;) Nem mostam le tegnap mégsem :D És ma sem fogom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 nekem 7 hónappal késöbb esett le hogy hátul is van fuvóka ami spricceli az ablakot :) :D daykiller HSX-120? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Én egy másik megoldást találtam :D Laciiiii!!! Meddig dolgozol még? :P ;) Nyugalom van Dávid komám, 4re már megbeszéltük a csávóval a találkát ;) nemsokára indulok is nekem 7 hónappal késöbb esett le hogy hátul is van fuvóka ami spricceli az ablakot ;) :lol: daykiller HSX-120? Tudtommal nem... :) nyah indulok Dávid ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Nyugalom van Dávid komám, 4re már megbeszéltük a csávóval a találkát ;) nemsokára indulok is Tudtommal nem... :) nyah indulok Dávid :P Kösziiii :D (nem vagyok ám türelmetlen, csak nem bírom ki addig ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Nyugalom van Dávid komám, 4re már megbeszéltük a csávóval a találkát ;) nemsokára indulok is Tudtommal nem... :) nyah indulok Dávid ;) ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 ??? :D Úgy rémlik "i"-vel kezdődik, de teljes RSZ-t nem szoktunk kitenni :) (Zotyán kívül ;) ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Nah Dáwid! Jók a gumik/felnik,szép állapotba vannak és 2007es. Nagyon zsír állapotba vannak. De úgyis felhívlak inkább... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 nekem 7 hónappal késöbb esett le hogy hátul is van fuvóka ami spricceli az ablakot ;) ;) daykiller HSX-120? Nem! Az a szomszédomé!! :D (asszem :)) IYP-57* :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atiss Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Sziasztok! Tud nekem valaki abban segíteni, hogy ha csontra lemerült az akksi a kocsiban, a rádió úgy maradt, és mivel még a rádió még kinyitott kijelzővel van + még be van kötve a kondenzátor is az erősítőhöz, most le kell húznom az akksiról a sarut, vagy rákapcsolhatom-e a töltőt így is hogy "bekapcsolva" van a fejegység meg a kondi???nem lesz baja a fejegység + kondinak a töltéstől ha rajta hagyom az aksin?? Válaszotokat köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts