zotya975 Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Oké. De azért kábelezzem át az egész elejét? :) Nem , elhozod az egész kábelkorbácsot egyben, otthon szépen szétbontod, és csak a ködösét húzod be a tiedbe. A többi jó lesz még, úgyse állsz meg a kiegészítők felszerelésében a ködösnél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Nem , elhozod az egész kábelkorbácsot egyben, otthon szépen szétbontod, és csak a ködösét húzod be a tiedbe. A többi jó lesz még, úgyse állsz meg a kiegészítők felszerelésében a ködösnél. :) Akkor ha kiszedek egy kábelköteget egy ködlámpás astrából, akkor abba már bele van iktatva a relé is csak össze kell majd dugnom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Akkor ha kiszedek egy kábelköteget egy ködlámpás astrából, akkor abba már bele van iktatva a relé is csak össze kell majd dugnom? Hát ha be vot szerelve a ködös, akkor gondolom működött is, tehát igen. Gondolom a kábelköteg indul mondjuk a biztitáblából, valszeg abban lesz a relé is, elmegy a kapcsolóig, meg a lökösig. Kiveszed az egészet, és átteszed a tiedbe. Egyszerűbb mint ha kapcsolási rajz alapján akarod bekábelezni, bár az sem kivitelezhetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Ahoz nem kell akna. :) Már elég sokszor cseréltem akna nélkül,nem nehéz. Hy! Jókor válaszolok, mi? Azért kellett volna akna, hogy a tiszta ruciba ne keljen aláfeküdni+ így utólag nem is tudtam volna ma cserélni-de megoldottam, mert holnap du. nem lesz semmi dolgom, így megyek itt helyben egy kamionszervízbe, aztán ott megejtem a cserét. Azért köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sancinak, Alexnek, Day-nek és ha van még Sándorunk természetesen Neki is, nagyon boldog névnapot kívánok! :) Ééén is, remélem még nem késő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/21686-20100318-NKnVaB.jpg http://pics.coldline.hu/pics/21685-20100318-xsl7Du.jpg Már egész autóformája van :) Én ma lemostam a kocsit, holnap megy fényezőhöz, aztán lassan rendben lesz végre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Már egész autóformája van ;) Én ma lemostam a kocsit, holnap megy fényezőhöz, aztán lassan rendben lesz végre. Én is lemosom holnap, meg kap két 90-es Megalightot is az új pilácsokba :) Aztán asszonynak megmagyarázom hogy miért kap az ő születésnapjára az autó egy garnitúra opel nyári kereket ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Én is lemosom holnap, meg kap két 90-es Megalightot is az új pilácsokba :) Aztán asszonynak megmagyarázom hogy miért kap az ő születésnapjára az autó egy garnitúra opel nyári kereket ;) :D Mer' az neki is jó ;) Nincs vkinek elfekvőben egy hűtőmaszkba való, jó állapotú Opel jele? Az enyémről már kicsit hámlik a krómfesték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Már egész autóformája van :) Én ma lemostam a kocsit, holnap megy fényezőhöz, aztán lassan rendben lesz végre. Mit fog rajta csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Mit fog rajta csinálni? Fényezni? :D ;) Gondolom a sárvédőt, mociháztetőt, hűtőmaszkot. Úgyrémlik ezeket cserélte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Még egyszer köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntőt! :) És persze én is boldog névnapot kívánok Köminek, Sancinak, és minden kedves druszámnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...heto_bor_ulesek Ha valakit érdekel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...heto_bor_ulesek Ha valakit érdekel :) Drága :D Múltkor találtam 10 ropiért 2 fűthető ülést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Drága ;) Múltkor találtam 10 ropiért 2 fűthető ülést. Én meg tudok egy komplett fekete belsőt 15-ért, de a kutyának se kell :) 5-ért meg nem adom, akkor már inkább leviszem magammal a strandra nyáron, azt röhögök a műanyagszékeseken... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Ádámka ma kilátogatott egy lurdy talira. Dícséretes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Ádámka ma kilátogatott egy lurdy talira. Dícséretes. :D Hiányoltam Dzsonit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Hiányoltam Dzsonit. :) Múlthéten volt, de mivel Kecsón lakik....nem mindig jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Hy! Jókor válaszolok, mi? Azért kellett volna akna, hogy a tiszta ruciba ne keljen aláfeküdni+ így utólag nem is tudtam volna ma cserélni-de megoldottam, mert holnap du. nem lesz semmi dolgom, így megyek itt helyben egy kamionszervízbe, aztán ott megejtem a cserét. Azért köszi! ;) A vasútállomáson van egy akna, direkt ilyen célra ott a másik végén, ahol van a műhelyünk, nade mindegy (87-es felsővezetéki villamosításnál ott volt az ideiglenes betáplálás és elosztórendszer az állomásnak). Én mondjuk mávos ruciba aláfeküdtem és csere. :) Jaéspersze tegnap az állomáson dekkoltunk, úgyhogy tudtunk volna meetingelni, bár azokat a nagy tornyokat másztuk, lehet késtem volna, mire leérek róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ezt hívják úgy, hogy sz"khm" :P bíztad volna inkább Karcsira.. ;) Mit az előműszakit? :D Én meg tudok egy komplett fekete belsőt 15-ért, de a kutyának se kell :) 5-ért meg nem adom, akkor már inkább leviszem magammal a strandra nyáron, azt röhögök a műanyagszékeseken... ;) Igazad van, mennyivel felemelőbb érzés ebbe beleizzadni. ;) Esetleg ha jön valaki Suzuki üléssel tudtok versenyezni is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ádámka ma kilátogatott egy lurdy talira. Dícséretes. :D Ezek szerint Te is ott voltál ha láttad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Mit az előműszakit? :) Igazad van, mennyivel felemelőbb érzés ebbe beleizzadni. :P Esetleg ha jön valaki Suzuki üléssel tudtok versenyezni is! ;) Csak ne GTI legyen, mert akkor szedhetem ki a GSI üléseket ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ezek szerint Te is ott voltál ha láttad :D Minden héten ott vagyok...bár lehet, hogy ez egyeseknek újdonság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Minden héten ott vagyok...bár lehet, hogy ez egyeseknek újdonság. :) Én is ott lennék, ha ott laknék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Én is ott lennék, ha ott laknék. :) Te most ide koncentrálj! Jóóó??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts