gergolabs Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Megérkeztünk épségben. Ezek az utak... Ekkora sz.rt még életemben nem láttam, ráadásul csomó helyen a felfestés is 30 éves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Heelo! Nincs véletlenül vki Fehérvárról, akinek lenne egy aknája 10 percre? Benzinszűrő cserét kéne végrehajtanom csak nincs hol :) Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Heelo! Nincs véletlenül vki Fehérvárról, akinek lenne egy aknája 10 percre? Benzinszűrő cserét kéne végrehajtanom csak nincs hol :) Köszi ;) Ahoz nem kell akna. :D Már elég sokszor cseréltem akna nélkül,nem nehéz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sancinak, Alexnek, Day-nek és ha van még Sándorunk természetesen Neki is, nagyon boldog névnapot kívánok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sancinak, Alexnek, Day-nek és ha van még Sándorunk természetesen Neki is, nagyon boldog névnapot kívánok! :) Ja-ja én is én is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Heppi Sanyit mindenkinek :) (már mindenkinek akire vonatkozik, a többi meg csak maradjon csöndben és várja a meleget!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Heppi Sándordayt a Sándoroknak!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Köszönöm szépen mindenkinek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Visit My Website :) Ez mennyire lehet igaz? ;) Én is hiszek neki. Azt írja a szövegben: "10 éve hoztukbe 130000km" Így azt el is hiszem, hogy tíz éve 130ekm-el hozták be csak, hogy azóta 1km-t sem mentek vele?? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Változott a gyermek fekvése....nem a fekete felni lessz mert csak átalakító csavarokkal lehet fölszerelni mivel csak 5x112 gyártják. Ez lenne az...vélemény? Köszönöm szépen mindenkinek :) :D Névnapod alkalmából megmutatom milyen felni lessz a fekete helyett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 :) Boldog Sándor napot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sancinak, Alexnek, Day-nek és ha van még Sándorunk természetesen Neki is, nagyon boldog névnapot kívánok! :) Heppi Sanyit mindenkinek ;) (már mindenkinek akire vonatkozik, a többi meg csak maradjon csöndben és várja a meleget!) Heppi Sándordayt a Sándoroknak!!! :D Köszi. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Minden kedves Sándornak füle érjen tokáig! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 :) Boldog Sándor napot :D Minden kedves Sándornak füle érjen tokáig! ;) Kösz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Ó köszönöm, de egyenlőe megelkészem azzal is ha kicserélem a taposóemezt. Apropó taposó...tegnap felhívtam a bontós csókát, kellene egy taposó ,oké holnapra kivágjuk. Ma 3-kor rákérdeztem, most kezdik 4-re meglesz. 4-kor hívtam, már el is vitték. :D Kérdem kicsoda? Hát nem te? Hát nem. :) Egyszerre ketten kerestünk taposót, ő gyorsabban ment érte. Több nincs neki, de egy másik bontóban van, holnap megyek, ha még meglesz. Biztos jó a gép, mert kipróbáltam kicsit pajzs nélkül, aztán feljöttem a pincéből, ás szájon csókoltam a kutyát, aztán megvakartam az asszony hasát. Most már kicsit látok. ;) Pajzs nélkül okosan! Nekem a télen lehámlott a képes felem, igaz pajzsal nem fértem hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sancinak, Alexnek, Day-nek és ha van még Sándorunk természetesen Neki is, nagyon boldog névnapot kívánok! :) Alap én is csatlakozom Boldog Névnapot :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Hali. Ma nekiugrottam megnézni azt az aktivszenes bizbasz, tankszellöztetöt. Tanksapka levételkor, vákuum volt a tankban. Sikerült kivenni, de az egyik müanyag csatlakozó, amelyiken az egyik gumicsö volt, sikeresen letörtem. Az egyik vastag csöböl öntöttem ki egy kis szenet vagy mit. A kérdésem az lenne, hogy ez a cucc kell mindenképpen a rendszerbe, vagy nem baj ha egy darabig nincs benne.(nem tom mikor jutok el a csergöbe) Mennyibe kerülhet ez a szenes tartály? Ha a szenes tartály nélkül közlekedek, vajon felszivhat azokon a csöveken, amik most szabadon vannak, port. És miért van 3 ilyen gumicsö? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Boldog Sándor napot az érintetteknek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sancinak, Alexnek, Day-nek és ha van még Sándorunk természetesen Neki is, nagyon boldog névnapot kívánok! :) ...... ...... ...... Nagyon szépen köszönöm! És kívánom én is a druszáimnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Pajzs nélkül okosan! Nekem a télen lehámlott a képes felem, igaz pajzsal nem fértem hozzá. Persze tudom, egyszer már csináltam szóltak, hogy baj lesz, á mondom semmi gond. Aztán arra ébredtem éjjel, hogy valaki port szórt a szemembe. :) Ha a szenes tartály nélkül közlekedek, vajon felszivhat azokon a csöveken, amik most szabadon vannak, port. És miért van 3 ilyen gumicsö? Ha jól rémlik egy jön a tankból, egy motorból, az uccsó meg talán az a mi le van lógatva a motortérben és olyan kerek biszbasz van a végén. De ez nem tuti. Ami a motorba megy azt hajtsd vissza, és szorítsd el egy kábelkötegelővel. Akkor nem szív be semmit. Hazaértem ma a melóból, megyek nyitni a kaput, látom hogy a bal indexem lóg a kábelen:Klikk ide! ;) Eszembe jutott, hogy az előműszakin nem tudta a csávó, hgyan kell állítani a fényszóró magasságot, és össze-vissza tekert ott minden csavart. Kilazította az indexem, és utánna nem húzta meg. És ugye én vagyok az amatőr kókányoló, ő meg a szakember ugye?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sziasztok! Első ködlámpák bekötéséről van valahol leírás! Mostmár szeretném ha az ajándékba kapott GSI lökösbe nem csak díszként lennének jelen a Hellák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sziasztok! Első ködlámpák bekötéséről van valahol leírás! Mostmár szeretném ha az ajándékba kapott GSI lökösbe nem csak díszként lennének jelen a Hellák! Gyári kapcsolási rajzon ott van minden. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Sziasztok! Első ködlámpák bekötéséről van valahol leírás! Mostmár szeretném ha az ajándékba kapott GSI lökösbe nem csak díszként lennének jelen a Hellák! Ha nincs kikábelezve akkor legegyszerűbb ha elmész egy bontóba, és kiveszed a kábelköteget, kapcsolót egy ködlámpás kocsiból. Nem nagy tétel, és akkor tudni is fogod hogyan kell beszerelni a tiedbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 látom hogy a bal indexem lóg a kábelen:Klikk ide! :) Eszembe jutott, hogy az előműszakin nem tudta a csávó, hogyan kell állítani a fényszóró magasságot, és össze-vissza tekert ott minden csavart. Kilazította az indexem, és utána nem húzta meg. Ezt hívják úgy, hogy sz"khm" :D bíztad volna inkább Karcsira.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Ha nincs kikábelezve akkor legegyszerűbb ha elmész egy bontóba, és kiveszed a kábelköteget, kapcsolót egy ködlámpás kocsiból. Nem nagy tétel, és akkor tudni is fogod hogyan kell beszerelni a tiedbe. Oké. De azért kábelezzem át az egész elejét? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts