Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

ige' tieddel az is baj h aki látja h megvan csinálva az azt hiszi kapásbol hogy szétvan hajtva mert tunyingolt....(lehet jol is hiszi :D )

:smt018

Súlyos tévedés! Mindig csak "járatva" van üzemi hőmérsékletig, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor lett letiltatva húzatáskor életében, és az olaj (Castrol 10w-40) max! 10e km-ként van cserélve. Gyakran kap motortisztító adalékot, került bele Metabond C, és Cataclean is. Viszont nem tagadom, hogy nem járok lassan... :wink:

És mint már említettem rendszeres szervíz, és futóműellenőrzés.

(Múlt héten Patyi Laci vezette az autót (ült már egy pár Opelben, meg ugye versenyzik is) és azt mondta " - Jól fog járni, aki megveszi ezt az autót!" Aki nem hiszi: P.L. 06/30 922-6040 :wink:

Megosztás:

Mondom eza látszat...de ha te látsz egy tuning autot akkor te is arra gondolsz hogy a gazdija nem azért csinálta ienre hogy nagypapiskodjon vele...az meg h jol bánsz vele azt ugy is csak te tudod a vevö mindig a legrosszabbra gondol :D de amugy biztos jol bánsz vele én elhiszem....csak én nem vagyok vevö rá sajna :P

Megosztás:

Ige' ige' Gerikém!csak márakereskedésben 1xübb lett volna megoldani a maradék 400 ft hitel átvállalást !! meg nekik nem számit annyira a müszaki határideje mint egy magánszemélynek ugyanis az májusban lejár...de végül is jah ,igazad vanik keresek rá jobb vevöt...

Jogos.

viszont nekem is SOSban kellett a péjnz csak madarat kellett löni.

A kereskedésben meglátták volna tutti nem kapok 6 kilónál többet, ugyanis acél vissza alu helyett téligumával (márciust irtunk...). A sportrenccert hülye leszek fennhagyni, ezért pikk pakk gyártottunk rá 1 gyári szerűt....

A búrák oly jól lettek sötétítve hogy csak nem akartak sehogysem lejönni. ezenkivül tipikus rac!ng betegség: a kocsi ivei horpadva ahova kellemes nyári estéken felült a brigád vagy nekidölt :D és sorol6nám!

Akkor jött még bónuszba,h a westel a flottátt cserélte és hirtelen kb 200 fehér astra volt ilyen árban jobb felszereltséggel,stb....

Megosztás:

Eleve cégautót úgy kell értékelni, mint egy annyit futott versenyautót, aminek a belét kitapossák... :shock:

Ezt pl. az enyémben 180-nál sem érezni, meg a a szervízkönyv tanulsága szerint is redszeresen szervizelt autó volt.Szal ez egy erősen részrehajló dolog volt. :wink:

Megosztás:

"mint egy annyit futott versenyautót, aminek a belét kitapossák... "

A versenyautók kikérik maguknak! :D

Kérem kaccsojja ki! :D

Ok, igazad van, a versenykocsikra odafigyelnek, és jobban szervizelik.

Akkor javítok, volr cégkocsit nem szabad venni, mert jobban szét vannak gyilkolva, mint egy F1-es kocsi futam után. :P

Megosztás:

Ezt pl. az enyémben 180-nál sem érezni, meg a a szervízkönyv tanulsága szerint is redszeresen szervizelt autó volt.Szal ez egy erősen részrehajló dolog volt. :wink:

Enyém is cégautó volt, csakhogy 8 évet csak, és kizárólag én használtam, vigyáztam rá, hordtam márkaszervízbe.

De ez a ritkaság...

Megosztás:

ne haragudj Wolfi de ez hüeség.

lehet, hogy magamból, rokonokból, spanokból, kollegákból, ismerősökből, haverokból indulok ki, de a cégautó sohadesohasem a megkímélt szó szinónimájaként volt nyilvántartva....

Jó van aki nagyon vigyáz rá, erre szokták mondani,h kivétel erősíti a szabályt :wink:

Megosztás:

sziasztok,pontossan mire vagy kiváncsi?

kötelező szervizelés évente-vagy 15000km-ként.

1-szerviz tehát olajcsere,

2-szerviz:olaj-össz szűrő,hátsófék tisztítás,első ellenörzés.az

aproságokat most nemsorolom pld:világító-jelző berendezések. de ezeket ugyis minden alkalommal megkéne nézni,

4-szerviz:vezérlés plusz 2-szerviz.

váltóolaj elméletileg örökös,

fékolaj 2-évente.

ez persze nemminden motorkóduhoz igaz.

bövebbet telefonon sajna fórumozni csak ritkán van idöm.

üdv feri.

Megosztás:

lehet, hogy magamból, rokonokból, spanokból, kollegákból, ismerősökből, haverokból indulok ki, de a cégautó sohadesohasem a megkímélt szó szinónimájaként volt nyilvántartva....

Jó van aki nagyon vigyáz rá, erre szokták mondani,h kivétel erősíti a szabályt :wink:

Lehet.Akkor az enyém a kivétel idáig.Hál'istennek, az opel mint olyan gép, elég jól tűri ha csak hajtják, és nem nyírják.Amúgy semmilye sem támasztotta alá, a szétcincált cégautó benyomást.Bár lehet, hogy ebbenmközre játszott az is, hogy 125e.km-ig vezetve van a szervízkönyve.S, ey cégnek oly mind1, hogy mennyit fizet a szervizelésért, a lényeg, hogy legyen róla számla.Szóval az enyém idáig pöpec.

Megosztás:

Ezt dumálom. Lehet, hogy elhordják rendesen szervizbe, de amit kapnak, az nem piskóta. Főleg a "kulcsos" kocsik, azok pont senkié, tiporják, mint barom.

Megosztás:

Lehet.Akkor az enyém a kivétel idáig.Hál'istennek, az opel mint olyan gép, elég jól tűri ha csak hajtják, és nem nyírják.Amúgy semmilye sem támasztotta alá, a szétcincált cégautó benyomást.Bár lehet, hogy ebbenmközre játszott az is, hogy 125e.km-ig vezetve van a szervízkönyve.S, ey cégnek oly mind1, hogy mennyit fizet a szervizelésért, a lényeg, hogy legyen róla számla.Szóval az enyém idáig pöpec.

125e, meg mennyi? Haver cégénél van pár ~8 éves 1.6i F Astra, ~300ekm van bennük. Igaz, azt mondja, hogy meglepően jó állapotban vannak, de ez egy dolog.

Megosztás:

Mindenk imagából indul ki.Én azért nem gyilkoltam a kezem alatt olykor futó gépeket.Sokkal inkább ismerkedtünk.Kétségtelen, hogy a cégautó arra való, hogy az ember kipróbálja mindazt, amire az otthonit nem szeretné.( kézifék és tsai, meg a jóég tudja.)De az enyémnek 100e. km-ig egy gazdája volt, aki a Westel alkalmazásában állt.Aztán 100e.-nél a kocsit megvette egy arc, aki beletett még 38e.-t, amikor a Bank, vissza vette tőle.lelkiismeretes fickó lehetett, mert az utolsó szervízszámlán 80e. ft volt, és éppen féktárcsákat is cseréltek, amit azok állapota is alátámasztott.Szinte még mindig újak.

Szal egyezzünk ki egy X-ben. :wink: :(

Megosztás:

125e, meg mennyi? Haver cégénél van pár ~8 éves 1.6i F Astra, ~300ekm van bennük. Igaz, azt mondja, hogy meglepően jó állapotban vannak, de ez egy dolog.

Most már 164e.km.Egyébként meg nem véletlenül kerestem közel 3 hónapig, és hidd el, jópárat megnéztem, kipróbáltam.Azért egy autó kopottságát elég sok minden alátámasztja.Most hadne soroljam fel.Amúgy olyan 20-25 verdát megnéztem,+ a neten is kb. ugyanannyit felhívtam.Szerencsém volt.legalább is nekem. :wink:

Megosztás:

Most már 164e.km.Egyébként meg nem véletlenül kerestem közel 3 hónapig, és hidd el, jópárat megnéztem, kipróbáltam.Azért egy autó kopottságát elég sok minden alátámasztja.Most hadne soroljam fel.Amúgy olyan 20-25 verdát megnéztem,+ a neten is kb. ugyanannyit felhívtam.Szerencsém volt.legalább is nekem. :wink:

Ok, ok, mindenből ki lehet fogni jót. Meséltek jó Pug 307-ről is, az is fehér holló kategória. Vagy inkább egy szerdán gyártott darab. Nade ez itt off. :oops:

Megosztás:

Ok, ok, mindenből ki lehet fogni jót. Meséltek jó Pug 307-ről is, az is fehér holló kategória. Vagy inkább egy szerdán gyártott darab. Nade ez itt off. :oops:

Nem annyira off sztem, mert ez egy egyéb csevegés.Ami igaz, az igaz.1X az egyik autósújságban olvastam, hogy a fickó tanácsot kért, hogy van ennyie meg ennyie, és hogy mi lenne ha venne egy 307-est.Aztán azt tanácsoták neki, hogy ne tegye.Állítólag villanyászatilag elég problémás termékcsalád volt.

Megosztás:

Nem néha, hanem a kanyarok nagy többségében. Csak a videón nem igazán látszik... :(

Csak annál veszítek időt, ahol teljesen kilinccsel előre van belőle, a többinél

még jobban is jövök ki, ha a segge már irányban van. :lol:

Nagyon könnyű most a hátulja, győztem soxor összeszedni. :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.