spzoli Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 No, megvan a téli felni is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Van a faceliftes hűtőmaszk. Annak a felső négy pöcköt amit bekell kattintani a karosszériába, az a rács adja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Van a faceliftes hűtőmaszk. Annak a felső négy pöcköt amit bekell kattintani a karosszériába, az a rács adja? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 igen és és rácsnélkül nemfog zörögni meg leesni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 és és rácsnélkül nemfog zörögni meg leesni? :) Nem mert a lámpa alatti 2fül fogja, valamint rácsukod a mht, és a gumitömítés beszorítja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nem kell, lesz saját matrinyám, beeee! ;) Nna, éppen ideje már :P szal gratulálok én is mostantól hivatalosan vagy az "Astra F topic" offkirálya.. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Ja meg a végén vettem volna észre, hogy fordítva bütyköltem vissza :P Barátnőd nincs meg? ;) De megvan, de őt láttam a hétvégén. De a Ribit már tegnap reggel óta nem ;) Illetve de. Ma voltam meglátogatni. 2x is. Vittem dobbetétet, meg a légszűrő aljába belecuppan valami műanyag köcsög, ami nekem rommá tört, csak nem tudtam azt se hogy ottvan. Csergőt fölhívtam, elmagyaráztam neki mi kéne. A'sszongya, a műanyag küglit rezonátornak hívják, és 23ezerért lenne, de most éppen nem rendelhető. :D ;) Mondtam hogy ennyiért ne is legyen rendelhető, elmentem a bontóba, hoztam 2ezeré'. Az MHT már föntvan, ami megnyekkent már ki van egyengetve/cserélve most hegeszti a homlokfalat. Jah meg műanyagosnál meg lett heffintve a légszűrőház mert az törött vót, de még javítható. Az is megvan, mostmár nagyjából "csak" össze kell legózni, és kísz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 EZT gyorsuljátok le :) lehet nyáron 1 robogóval gazdagodik a család.. Faterral tervezgetjük :D Aztán másfél év mulva az astra a nevemre kerülne, ők meg vennének maguknak szalonból valamit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 EZT gyorsuljátok le :D A Ribivel? nyelheti a kormot, úgy körbeautózom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 A Ribivel? nyelheti a kormot, úgy körbeautózom :) Elég egyszer elé kerülnöd, esélye se lesz utána :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Elég egyszer elé kerülnöd, esélye se lesz utána ;) Nem hát. ;) ááá... akartam feltenni képet a mai állapotokról de az úesbés kékfogat otthon hagytam, és így nemtudom feltenni. :D Majd este :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nem hát. ;) ááá... akartam feltenni képet a mai állapotokról de az úesbés kékfogat otthon hagytam, és így nemtudom feltenni. ;) Majd este :) Az enyém pénteken megy festőhöz, ma vittem neki színmintát (a törött hűtőmaszkot) a festékhez. Remélem, hétfőn már a régi fényében ragyog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Az enyém pénteken megy festőhöz, ma vittem neki színmintát (a törött hűtőmaszkot) a festékhez. Remélem, hétfőn már a régi fényében ragyog :) Nekem kívülre nem került új cucc. Csak bontott. (csóró vagyok fényeztetni, ez meg még olcsóbb is volt mint az új UGY cucc) Kicsit biztos elüt majd, de elviselem, jobb nincs :D Csak lenne már kész ;) Jah és Tiv. ! megnéztem, a tetőablaka kézi kurblis a bontóban lévőnek. Meglestem :P http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/03/1...den_tores_utan/ Ez már megint mi a ... ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nekem kívülre nem került új cucc. Csak bontott. (csóró vagyok fényeztetni, ez meg még olcsóbb is volt mint az új UGY cucc) Kicsit biztos elüt majd, de elviselem, jobb nincs :) Csak lenne már kész :D Jah és Tiv. ! megnéztem, a tetőablaka kézi kurblis a bontóban lévőnek. Meglestem ;) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nna, éppen ideje már :P szal gratulálok én is mostantól hivatalosan vagy az "Astra F topic" offkirálya.. :) :D ;) Köszönöm, virágot, és a lánykoszorút az öltözőbe kérem! Némá mim van:Klikk ide! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 EZT gyorsuljátok le :P lehet nyáron 1 robogóval gazdagodik a család.. Faterral tervezgetjük ;) Simán ;) csak kössem be a "ködösítőt".. Én most cseréltem első kerékcsapágyakat -agyastól :) kicsit szétomlott a cucc szétszedéskor :D de mostmár csendben van az eleje.. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Köszönöm, virágot, és a lánykoszorút az öltözőbe kérem! Azért ne vidd túlzásba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Nekem kívülre nem került új cucc. Csak bontott. (csóró vagyok fényeztetni, ez meg még olcsóbb is volt mint az új UGY cucc) Kicsit biztos elüt majd, de elviselem, jobb nincs :) Csak lenne már kész ;) Jah és Tiv. ! megnéztem, a tetőablaka kézi kurblis a bontóban lévőnek. Meglestem :P http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/03/1...den_tores_utan/ Ez már megint mi a ... ? :D Ez megint egy új lehetőség a korrupcióra, pár ezresért eltekint a biztosítási ügynök a vizsgára küldéstől, ill. eleve kevesebb baleset lesz hivatalosan bejelentve, inkább megoldják egymás közt a felek. Köszönöm, virágot, és a lánykoszorút az öltözőbe kérem! Némá mim van:Klikk ide! ;) Én is gratulálok mártírrá válásod alkalmából! Ja, az egy másik film... ;) Komolyan, időszerű volt már ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 EZT gyorsuljátok le ;) Ez nagyon komoly :) Azt' megkorra zsírfeka vezette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Hali. Ma nekiugrottam megnézni azt az aktivszenes bizbasz, tankszellöztetöt. Tanksapka levételkor, vákuum volt a tankban. Sikerült kivenni, de az egyik müanyag csatlakozó, amelyiken az egyik gumicsö volt, sikeresen letörtem. Az egyik vastag csöböl öntöttem ki egy kis szenet vagy mit. A kérdésem az lenne, hogy ez a cucc kell mindenképpen a rendszerbe, vagy nem baj ha egy darabig nincs benne.(nem tom mikor jutok el a csergöbe) Mennyibe kerülhet ez a szenes tartály? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Köszönöm, virágot, és a lánykoszorút az öltözőbe kérem! Némá mim van:Klikk ide! :D Némá nekem mim van: http://pics.coldline.hu/ ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Némá nekem mim van: http://pics.coldline.hu/ ;) :) Némá nekem mim nincs.. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Némá nekem mim nincs.. :D :) Az nekem sincs. Ez kinél van? meglátogatnám ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Azért ne vidd túlzásba! ;) Igezed van, kicsit elszállt velem a ló. ;) A virágot nem kérem! ;) Némá nekem mim van: http://pics.coldline.hu/ :lol: :) Most mi ez? Ez egy képfeltöltő oldal! ;) Mentem az asszony elé, zöld lámpa felé mentem tempósan amikor a másik sávból elémvágott egy fekete Q7-es, duda, anyázás kikerültem, megyek tovább. Belenézek a tükörbe, jön utánnam, na mondom faca, körbenéztem az összes fegyvernek látszó tárgyat kirakodtam a kocsiból az elővizsga miatt. :D Bekanyarodtam a parkolóba, mentem egy kört hátha másfele megy, de nem, jön utánnam, lázasan járt az agyam valami béna szöveg után, véletlenül dudáltam, telefonáltam azért mozgott a szám stb. Majd csak lesz valami alapon félreálltam, mellém ér lassitt, átnézek, egy 60-körüli ősz öregúr nézeget körbe, parkolóhelyet keres. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Igezed van, kicsit elszállt velem a ló. ;) A virágot nem kérem! ;) Most mi ez? Ez egy képfeltöltő oldal! ;) Mentem az asszony elé, zöld lámpa felé mentem tempósan amikor a másik sávból elémvágott egy fekete Q7-es, duda, anyázás kikerültem, megyek tovább. Belenézek a tükörbe, jön utánnam, na mondom faca, körbenéztem az összes fegyvernek látszó tárgyat kirakodtam a kocsiból az elővizsga miatt. :) Bekanyarodtam a parkolóba, mentem egy kört hátha másfele megy, de nem, jön utánnam, lázasan járt az agyam valami béna szöveg után, véletlenül dudáltam, telefonáltam azért mozgott a szám stb. Majd csak lesz valami alapon félreálltam, mellém ér lassitt, átnézek, egy 60-körüli ősz öregúr nézeget körbe, parkolóhelyet keres. :P Nagy az arcod, attán meg félsz? Inkább villogtál volna mint a Lacika :lol: :lol: Azért linkeltem a képfeltöltő oldalt mert onnan be is tölt a kép ;) A képfeltöltés nem akarja megmutatni a képet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts