Dáwid Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nekem tök8, de tudhatnád, hogy nem csak a regisztrált felhasználók olvashatják a fórumot. Te címed, Te lakásod. Most már senki semtudja hogy hol van az xxx-xxx rendszámú fehér caravan aminek ha a csomagtartó zár gombját sokáig nyomogatod akkor kinyílik :lol: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nem tud valaki üvegszálas radírt szerezni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nah látom ki lettem beszélve :cry: :D Hát igen...ez van dúl a lamúr..vagy mi :lol: :D Ha hiányzok néhanapján, akkor ott az msn címem bárki felvehet, de 1 jópár emberke már fent van nekem. Ők meg bármikor elérnek, de ott a címem ha esetleg keresne valaki. Most már senki semtudja hogy hol van az xxx-xxx rendszámú fehér caravan aminek ha a csomagtartó zár gombját sokáig nyomogatod akkor kinyílik :) ;) ;) kellemetlen ;) :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Ezért ne adjátok sosem kölcsön az autótokat "szőke" nőknek!!! :lol: Persze csak vicc... nevessetek kicsit, eszméletlen milyenek vannak... :) ;) http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=9db3f411f...&aid=186002 szegény tesó ;) *link javítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 www.tvn.hu_319c8be3e4b243251c342c0e5417f58d.jpg szegény tesó :) A link nem múkod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 http://www.celmaitaredinparcare.ro/wp-cont...in-peugeot1.jpg :) Még nem egészen tiszta... Ő akaratából, vagy tehetetlenségéből került oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Na elmentem előműszakira, lámpák jók, lengéscsillapítók jók, viszont az összes fékem szar. :) Nyáron cseréltem gyakorlatilag mindent. Elsőtengely 35%eltérés, hátsó 28% a kézifék 52%. Mondjuk a kéziféknél rozsdás a bowden, azt amúgy is cserélni akartam, de mi a túrót kezdjek egy gyakorlatilag zsír új első-hátsó fékkel? :lol: Csávó aláment a kocsinak, a kormánymű, felfüggesztés oké, pedig jó repedtek a szilentek. Elkezdte nézegetni az alját, a tankbeömlő felett meg sem nézte, odaért a taposóhoz, nézi-nézi, elkezdi kopogtatni, hupog mint állat :P célszerszám kézbe, elkezdi kaparni , csak úgy hullott a nyakába a rozsda. Aszonygya, itt van némi rozsda, ja mondom csak az van. ;) Meg mossam le a motort, mert tiszta olaj, hozzáteszem a mosóból jöttem, előtte itthon befújtam zsíroldóval, ott meg behasaltam a pisztollyal a kocsi alá. :P Kérdi a csávó, elgurult valami? Ja mondom a gyógyszerem. El is ment onnan egyszerre. ;) Remélem holnap tényleg hozzák a hegesztőm. Lehet hogy kiszállítom az aknából, ha az enyémet neki áll kapargatni, bármilyen célszerszámmal ;) !!! Sőt nem lehet biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Lehet hogy kiszállítom az aknából, ha az enyémet neki áll kapargatni, bármilyen célszerszámmal :) !!! Sőt nem lehet biztos! Ha kézzel nyomogatásra nem a padlószőnyeget, meg a szivacsot érzi, hanem fémet, akkor nem kezdi el kapargatni :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Még nem egészen tiszta... Ő akaratából, vagy tehetetlenségéből került oda :lol: Tehetetlenségből de túlélte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Persze csak vicc... nevessetek kicsit, eszméletlen milyenek vannak... :) ;) Hát ez ilyen. ;) Hirhedten rosszul parkolunk és ez már nem vicc. Én a kínlódós fajta vagyok, így sosem hagyom ott sehol. Addig "dolgozok" vele míg úgy nem áll, ahogy szeretném. :P Szerencsétlen Lupohoz már én sem tudok mit hozzáfűzni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=164414530 Ehhez mit szóltok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=164414530 Ehhez mit szóltok ? Jó lehet. Most ötletet kaptam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Jó lehet. Most ötletet kaptam :lol: Én is gondolkozok rajta... Különben nem mondhatnátok hogy karácsonyfa az autóm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Meg ráakadtam nem tudom hol erre blogra, de már szétröhögtem a fejemet rajta. Ritka pihentagyú. :lol: Elraktam, ha lesz egy kis időm, beleolvasok még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=164414530 Ehhez mit szóltok ? Én csak annyit szólok hozzá, hogy most licitáltak rám :lol: Szerk: Már nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Én csak annyit szólok hozzá, hogy most licitáltak rám :lol: Szerk: Már nem ;) Akkor én meg rádlicitálok.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Én csak annyit szólok hozzá, hogy most licitáltak rám :lol: Szerk: Már nem :P Akkor én meg rádlicitálok.... :) Én meg majd a jövő hónapban forrasztok egyet magamnak ócóért :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Akkor én meg rádlicitálok.... :lol: Oké! De sokáig ezt nem játsszuk, mert ha hozzáadom az 530Ft-os postaköltséget, akkor nem sokára véges lesz az összeg amit nekem megér :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Én meg majd a jövő hónapban forrasztok egyet magamnak ;) :lol: :) Mert te ügyes vagy! Mi meg nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Mert te ügyes vagy! Mi meg nem :lol: Ez is egy kifejezés a "csóró"-ra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Oké! De sokáig ezt nem játsszuk, mert ha hozzáadom az 530Ft-os postaköltséget, akkor nem sokára véges lesz az összeg amit nekem megér ;) 10 forintonként még eljátszhatunk egy darabig nem ? Hogy sikerült pont kiszúrni.... ;) Mert te ügyes vagy! Mi meg nem :lol: Meg nem tudunk olcsón ledet szerezni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 10 forintonként még eljátszhatunk egy darabig nem ? Hogy sikerült pont kiszúrni.... ;) Meg nem tudunk olcsón ledet szerezni... :) Nos igen! Pont beletenyereltél a bizniszembe ;) Nem tudom mennyibe kerül most egy led, de ha 16db-ot meg kéne venni, az biztos kemény pénzbe kerülne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nos igen! Pont beletenyereltél a bizniszembe :) Nem tudom mennyibe kerül most egy led, de ha 16db-ot meg kéne venni, az biztos kemény pénzbe kerülne :lol: Szerzel nekem egy lámpát, én megforrasztom magamnak. És akkor a tied lehet. ;) Hát van már 28 forintért is, 40, 70ért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Szerintem maradok a hidas-megoldásomnál itt is. Egy Ilyen 3-as panel amiből ezt raktam össze elég lehet nem? A lámpa burkolata remélem eléggé szétszórja a fényt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts