zotya975 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Ááá dehogy csak felkínálkozok felni festésre. Arra gondoltam, hogy kéz kezet mos alapon, lefestem a felniket, ő beköti nekem a villanyos tükröket :) Lehet róla szó, de először műszaki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Nagy dolog, én is mentem már olyat hátszélben , lejtőn óra szerint. Sőt amig nem lett állítva az órán 180-al is. :) Elmegyek fürödni aztán mire visszaülök 3 oldal. :lol: Nagy dolog, nem nagy dolog még volt egy 6-os is csak észrevettem a suttyó verdát azt hamar lett 4-es és katólikus vezetés. Igazából csak ki akartam picit kormolni az olajkályhát de ezek nagyon rákapcsoltak mióta megkapták a hiperszuper új műszereket....állítólag nincs az ketyere ami át tudná verni, ráadásul a régebbi radarérékelők nem tudják lefigyelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Lehet róla szó, de először műszaki. :lol: Mikor lesz a műszaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Mikor lesz a műszaki? Április 2. :lol: Pontosabban akkor jár le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Április 2. :lol: Pontosabban akkor jár le. Kár, hogy nem 1-je. Tuti átbactam volna őket valamivel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Ne olyan gyorsan, először meg kell tanulnom hegeszteni. :) ... Akkor siess vele, amíg van mihez hegeszteni a javítófoltot, ívet stb. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Akkor siess vele, amíg van mihez hegeszteni a javítófoltot, ívet stb. :) ;) Így van! Meg aztán már lassan 2 hónapja nézegetem a villanyos tükröket a polcon.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 és az én hszemet meg mintha nem is olvasta volna... jolvan Nagyi jolvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Akkor siess vele, amíg van mihez hegeszteni a javítófoltot, ívet stb. :) ;) Mondtam addig taktikázik amíg kirohad az autó alóla....majd viszi a heggesztő gépet műszakira....megnézém az arcokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 és az én hszemet meg mintha nem is olvasta volna... jolvan Nagyi jolvan :) Kicsoda? Én? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Kicsoda? Én? :lol: Te vagy Nagyi? ;) :) Tudja az illető, csak lapít ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Te vagy Nagyi? ;) :) Tudja az illető, csak lapít ;) Jaaa tényleg....a nagyi szót nem is néztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Jaaa tényleg....a nagyi szót nem is néztem :lol: hát mondjuk a tvben is férfi volt a nagyi, de ez nő Nagyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Te vagy Nagyi? :P :) Tudja az illető, csak lapít :P Jaj, már! ;) De türelmetlen vagy... :lol: Íme a válasz: még a forró fürdő hátravan. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Jaj, már! :) De türelmetlen vagy... :lol: Íme a válasz: még a forró fürdő hátravan. ;) nah nekem meg a forró ágy van hátra, de nem azééé vanvagy 40 fok it fűt a kazán.... na jocak holnap meg már Soltvadkertről jelentkezem brékó brékó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 nah nekem meg a forró ágy van hátra, de nem azééé vanvagy 40 fok it fűt a kazán.... na jocak holnap meg már Soltvadkertről jelentkezem brékó brékó ;) Mi is ott leszünk, de csak pár napot májusban. :) ;) Addig maradsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 felnikhez visszatérve, ez nagyon jól néz ki. biztos jol mutatnának igy a kis tigra felnik :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/81...68429861_93.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Kár, hogy nem 1-je. Tuti átbactam volna őket valamivel. ;) Vagy ők engem. :lol: ;) Akkor siess vele, amíg van mihez hegeszteni a javítófoltot, ívet stb. :) :P Remélem megjön a gép szerdán, auztán nekiesek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 felnikhez visszatérve, ez nagyon jól néz ki. biztos jol mutatnának igy a kis tigra felnik :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/81...68429861_93.jpg Nekem pl nem jön be az ilyen giccses felni. Ez már tetszetős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 WZsolt! Nagyon boldog születésnapot Neked! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Amugy én már felraktam a nyári kerekeket. Vége a télnek gyerekek. :lol: Már ahol :) mi szépen behawazódtunk reggelre :D csak a franc egye meg, így nem tudunk dolgozni pedig az egyik bitumenes tartály szintjelzőjét feltétlen meg kéne javítani ;) vasárnap puszta kézzel (na jó, volt rajtam egy szakadt polár kesztyű) széttéptem a 2.5 millis bowdent ;) az a vicc, hogy fizikailag egyre gyengébbnek érzem magam erre tessék.. :P Az Opeles90 alias Lacinak van olyan festésű felnije...régen járt erre.. ;) Dúl a L'amour :cry: ;) vagy hogy szokták mondani :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Már ahol :lol: mi szépen behawazódtunk reggelre :D csak a franc egye meg, így nem tudunk dolgozni pedig az egyik bitumenes tartály szintjelzőjét feltétlen meg kéne javítani ;) vasárnap puszta kézzel (na jó, volt rajtam egy szakadt polár kesztyű) széttéptem a 2.5 millis bowdent ;) az a vicc, hogy fizikailag egyre gyengébbnek érzem magam erre tessék.. :P Dúl a L'amour :cry: ;) vagy hogy szokták mondani :P :D Nálunk is esett reggelre. :) Gyengébbnek? :D Egy férfi ebben a korban még ereje teljében van. :P Lacikát meg nem cikizni! ;) Harapok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nálunk is esett reggelre. :lol: Gyengébbnek? :cry: Egy férfi ebben a korban még ereje teljében van. :D Lacikát meg nem cikizni! :) Harapok! ;) Lehet a sok főtt tojás teszi ;) mint Popeyenél a spenót :P :P ;) Én ugyan nem cikizem :D egészségére ha neki jólesik.. :D Na ideje lassan valamit megpróbálni meló gyanánt, majd leszek.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nekem pl nem jön be az ilyen giccses felni. Ez már tetszetős. ahha jah. Nagyon szép :lol: Lacika lelépett csajolni. Lassan el lehet kezdeni hozzászoktatni a jányt a fórumhoz, hogy ne kelljen választani ;) Barátnőm amikor feláll a géptől, már reflexből nyom rá a fórum gyors gombjára ;) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 ahha jah. Nagyon szép :) Lacika lelépett csajolni. Lassan el lehet kezdeni hozzászoktatni a jányt a fórumhoz, hogy ne kelljen választani ;) Barátnőm amikor feláll a géptől, már reflexből nyom rá a fórum gyors gombjára :P ;) :P Nekem már lassan a fórum a kezdőlapom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts