Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ne is mond az enyém most tüzel, lent alszok a kanapén, és óránként elkergetem a völegényt az udvarból. :lol:

Én 16 darab ezrest fizettem az állatorvosnak, hogy ne keljen kanapén aludnom, és vőlegényekkel harcolnom! De viccet félre téve, komolyan gondoltam a felni festést. És én nem úgy festek lemezfelnit, hogy nekitámasztom a házfalának, és lefújom spray-vel. Na tessék...kezdek kampányolni hogy hozzad el :)

Elküldve
Az Opeles90 alias Lacinak van olyan festésű felnije...régen járt erre.. :lol:

Sziasztok!

Jaja! az enyémen van olyan, belül fekete a peremnél ezüst csík. csak ez 1es Golf felni. :)

Jól mutat ;)

K_p039a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

K_p044_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Látom tetőléc még mindig nincs. ;) :P

A sínje még mindig nem nőtt ki :)

nnnah... :lol:

a garázsba van tetőcsomagtartó ;)

Amúgy újítás van...szerváltam a járműbe vagy 2 héttel ezelőtt 19ért egy GPS-t :P

Elküldve
biztos örül neki a kutyád..:lol: megfosztod a boldogságtól:)

Volt már része boldogságban!

Kép 1

Kép 2

Én 16 darab ezrest fizettem az állatorvosnak, hogy ne keljen kanapén aludnom, és vőlegényekkel harcolnom! De viccet félre téve, komolyan gondoltam a felni festést. És én nem úgy festek lemezfelnit, hogy nekitámasztom a házfalának, és lefújom spray-vel. Na tessék...kezdek kampányolni hogy hozzad el :)

Én most tervezem a nyárra a műtétet. A felnikről még beszélünk. ;)

Elküldve
Ne is mond az enyém most tüzel, lent alszok a kanapén, és óránként elkergetem a völegényt az udvarból. :lol:

És ha majd a csajszikhoz jönnek a vőlegényjelöltek...!? ;) ;) :)

Elküldve
Én most tervezem a nyárra a műtétet. A felnikről még beszélünk. :lol:

Rendben! :) Csak időbe, mert lassan tényleg lehet felrakni, és akkor már azért nem hozod el.

Elküldve
Akkor csináltattál 0.5-ös tehermentesítőt? :lol:

Hmm? Olyat nem csináltam... semmit nem csináltam. Csak feltettem :)

8d3iwt189z8tqhwovh9b.jpg

közelebbről ilyen.. ( rohadást ne lássátok meg ) Nem sokáig lesz ott ;)

Elküldve
Rendben! :) Csak időbe, mert lassan tényleg lehet felrakni, és akkor már azért nem hozod el.

De de, majd ha a karosszériázás is kész lesz, és fényezni kell a javításokat. ;) :lol:

Elküldve
Csak mert a fosvágen mérete 56,5mm az Astrá-é pedig 56mm. Ezért gondoltam....no mindegy, mert Dáwid már meg is válaszolta a frankót ;)

Annyival vastagabb volt már az agy hogy nem kellett :lol:

;)

Már 3. éve nyúzom így.. még gond nem volt. Reméljük ezut se lesz :)

Elküldve
De de, majd ha a karosszériázás is kész lesz, és fényezni kell a javításokat. ;) :)

Oké! Nem fogok elbújni előle, bár te már elég messze laksz....150Km ;) Zotya még az egészséges 60Km-en belül van :lol:

Elküldve
Csak mert a fosvágen mérete 56,5mm az Astrá-é pedig 56mm. Ezért gondoltam....no mindegy, mert Dáwid már meg is válaszolta a frankót :lol:

Fosvágen 57, Astra 56,5. :)

Elküldve
Csak mert a fosvágen mérete 56,5mm az Astrá-é pedig 56mm. Ezért gondoltam....no mindegy, mert Dáwid már meg is válaszolta a frankót :lol:

Én úgy tudom hogy 56.5 az opelé, és 57.1 a vw. ;)

Fosvágen 57, Astra 56,5. ;)

Kellett nekem lemenni sörért. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.