Alex0403 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Ne is mond az enyém most tüzel, lent alszok a kanapén, és óránként elkergetem a völegényt az udvarból. :lol: Én 16 darab ezrest fizettem az állatorvosnak, hogy ne keljen kanapén aludnom, és vőlegényekkel harcolnom! De viccet félre téve, komolyan gondoltam a felni festést. És én nem úgy festek lemezfelnit, hogy nekitámasztom a házfalának, és lefújom spray-vel. Na tessék...kezdek kampányolni hogy hozzad el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Az Opeles90 alias Lacinak van olyan festésű felnije...régen járt erre.. :lol: Sziasztok! Jaja! az enyémen van olyan, belül fekete a peremnél ezüst csík. csak ez 1es Golf felni. :) Jól mutat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Sziasztok! Jaja! az enyémen van olyan, belül fekete a peremnél ezüst csík. csak ez 1es Golf felni. :lol: Jól mutat ;) http://kepfeltoltes.hu/100315/K_p039a_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100315/K_p044_...ltoltes.hu_.jpg A sínje még mindig nem nőtt ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Sziasztok! Jaja! az enyémen van olyan, belül fekete a peremnél ezüst csík. csak ez 1es Golf felni. :lol: Jól mutat ;) Látom tetőléc még mindig nincs. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Látom tetőléc még mindig nincs. ;) :P A sínje még mindig nem nőtt ki :) nnnah... :lol: a garázsba van tetőcsomagtartó ;) Amúgy újítás van...szerváltam a járműbe vagy 2 héttel ezelőtt 19ért egy GPS-t :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 A sínje még mindig nem nőtt ki :lol: tisztára terepjáró kinézete van így :) nekem teszik így léc nélkül is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Sziasztok! Jaja! az enyémen van olyan, belül fekete a peremnél ezüst csík. csak ez 1es Golf felni. :) Jól mutat ;) http://kepfeltoltes.hu/100315/K_p039a_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100315/K_p044_www.k...ltoltes.hu_.jpg Akkor csináltattál 0.5-ös tehermentesítőt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 biztos örül neki a kutyád..:lol: megfosztod a boldogságtól:) Volt már része boldogságban! Kép 1 Kép 2 Én 16 darab ezrest fizettem az állatorvosnak, hogy ne keljen kanapén aludnom, és vőlegényekkel harcolnom! De viccet félre téve, komolyan gondoltam a felni festést. És én nem úgy festek lemezfelnit, hogy nekitámasztom a házfalának, és lefújom spray-vel. Na tessék...kezdek kampányolni hogy hozzad el :) Én most tervezem a nyárra a műtétet. A felnikről még beszélünk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Ne is mond az enyém most tüzel, lent alszok a kanapén, és óránként elkergetem a völegényt az udvarból. :lol: És ha majd a csajszikhoz jönnek a vőlegényjelöltek...!? ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Én most tervezem a nyárra a műtétet. A felnikről még beszélünk. :lol: Rendben! :) Csak időbe, mert lassan tényleg lehet felrakni, és akkor már azért nem hozod el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 És ha majd a csajszikhoz jönnek a vőlegényjelöltek...!? ;) ;) :lol: A kanapén alszik, és elkergeti őket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Akkor csináltattál 0.5-ös tehermentesítőt? :lol: Hmm? Olyat nem csináltam... semmit nem csináltam. Csak feltettem :) közelebbről ilyen.. ( rohadást ne lássátok meg ) Nem sokáig lesz ott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Rendben! :) Csak időbe, mert lassan tényleg lehet felrakni, és akkor már azért nem hozod el. Nem gond, akkor először lefújod a télieket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Amugy én már felraktam a nyári kerekeket. Vége a télnek gyerekek. :lol: Igen? Ma reggel még havazott, nem is kicsit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Hmm? Olyat nem csináltam... semmit nem csináltam. Csak feltettem :lol: http://www.kephost.com/images/8d3iwt189z8tqhwovh9b.jpg Annyival vastagabb volt már az agy, hogy nem kellett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Rendben! :) Csak időbe, mert lassan tényleg lehet felrakni, és akkor már azért nem hozod el. De de, majd ha a karosszériázás is kész lesz, és fényezni kell a javításokat. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Hmm? Olyat nem csináltam... semmit nem csináltam. Csak feltettem :lol: http://www.kephost.com/images/8d3iwt189z8tqhwovh9b.jpg közelebbről ilyen.. ( rohadást ne lássátok meg ) Nem sokáig lesz ott ;) Csak mert a fosvágen mérete 56,5mm az Astrá-é pedig 56mm. Ezért gondoltam....no mindegy, mert Dáwid már meg is válaszolta a frankót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Csak mert a fosvágen mérete 56,5mm az Astrá-é pedig 56mm. Ezért gondoltam....no mindegy, mert Dáwid már meg is válaszolta a frankót ;) Annyival vastagabb volt már az agy hogy nem kellett :lol: ;) Már 3. éve nyúzom így.. még gond nem volt. Reméljük ezut se lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 De de, majd ha a karosszériázás is kész lesz, és fényezni kell a javításokat. ;) :) Oké! Nem fogok elbújni előle, bár te már elég messze laksz....150Km ;) Zotya még az egészséges 60Km-en belül van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Csak mert a fosvágen mérete 56,5mm az Astrá-é pedig 56mm. Ezért gondoltam....no mindegy, mert Dáwid már meg is válaszolta a frankót :lol: Fosvágen 57, Astra 56,5. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Fosvágen 57, Astra 56,5. :) Igen utána már rájöttem, hogy elírtam, de valamiért nem mükszik a javít gombom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Igen utána már rájöttem, hogy elírtam, de valamiért nem mükszik a javít gombom :lol: Mert elemet kell cserélni, nem javítóívezni! :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Csak mert a fosvágen mérete 56,5mm az Astrá-é pedig 56mm. Ezért gondoltam....no mindegy, mert Dáwid már meg is válaszolta a frankót :lol: Én úgy tudom hogy 56.5 az opelé, és 57.1 a vw. ;) Fosvágen 57, Astra 56,5. ;) Kellett nekem lemenni sörért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Én úgy tudom hogy 56.5 az opelé, és 57.1 a vw. :) Nah akkor mondjad a Saab méretet is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Nah akkor mondjad a Saab méretet is ;) 65 :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts