J0hnny Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 A sok dévényi tibi bácsi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ez kell a népnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Óóóóóóh, Te vájtfülű. :lol: Amikor először raktam fel a foobart egyből equ-t kerestem hozzá, aztán egy kellemes commenttel találkoztam. " ha a Foobar2000hez equalizer kell, cserélj hangfalat" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ez kell a népnek! ;) A népnek lehet....Én inkább kihagynám ;) Amúgy csak ámulok és bámulok hogy micsoda eszme csere zajlott le az audio technológiáról :lol: Nekem is bejön a winamp csicsásabbnál csicsásabb kinézetei. Még ha nem is szól jól :) Most pl ilyen van: http://pics.coldline.hu/pics/21082-20100314-ESuun1.jpg Más téma: Lehet hogy hülyeséget kérdezek, a dudámra rá tudnám kötni ezt a riasztószirénát? http://www.powertuning.hu/267-riaszto-page...z.html?honnan=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 A népnek lehet....Én inkább kihagynám ;) Amúgy csak ámulok és bámulok hogy micsoda eszme csere zajlott le az audio technológiáról :lol: Nekem is bejön a winamp csicsásabbnál csicsásabb kinézetei. Még ha nem is szól jól :) Most pl ilyen van: http://pics.coldline.hu/pics/21082-20100314-ESuun1.jpg Más téma: Lehet hogy hülyeséget kérdezek, a dudámra rá tudnám kötni ezt a riasztószirénát? http://www.powertuning.hu/267-riaszto-page...z.html?honnan=1 Sztem egy 5 perces melót megér, ha feltelepíted a foobart, es 1 számot meghallgatsz! Ég és föld a kettő hangzása ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 A népnek lehet....Én inkább kihagynám ;) Amúgy csak ámulok és bámulok hogy micsoda eszme csere zajlott le az audio technológiáról :lol: Nekem is bejön a winamp csicsásabbnál csicsásabb kinézetei. Még ha nem is szól jól :) Most pl ilyen van: http://pics.coldline.hu/pics/21082-20100314-ESuun1.jpg Más téma: Lehet hogy hülyeséget kérdezek, a dudámra rá tudnám kötni ezt a riasztószirénát? http://www.powertuning.hu/267-riaszto-page...z.html?honnan=1 Már hogy szirénázni szeretnél dudálás helyett? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Már hogy szirénázni szeretnél dudálás helyett? :) Nem! Azt várom a szirénától, hogy agresszívabban fog szólni! Hangosabban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Nem! Azt várom a szirénától, hogy agresszívabban fog szólni! Hangosabban :lol: Installáld Mucsit, az kellően agresszív lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Installáld Mucsit, az kellően agresszív lesz :) Mit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Nekem van, de én meg nyomogatósra akarom a tekerős helyett. Olyan ciki tekergetni ha valahol megállok. ;) :D Ugye arra a fajtára gondolsz amikor egy ujjal megnyomom a gombot és nyit, másik gombnyomásra meg bezár? ;) :P :D :D Ha sötétebb fóliát teszel fel nem látják, hogy tekergeted ;) ;) :P De komolyan valami értelmes, nem drága tetőablakosítás nincs? Tudom, hogy nincs de...hátha. :D Egy haverom el akarta adni az övét asszem 5-ért de lehet olcsóbban is oda adná :lol: egyébként jó a kéderei és asszem olyan mint ami a harmadik képen volt.. Ha érdekel szólj és megadom az msn címét -ha megvan még neki :) Gyári rádió, egy tecsós kaziadapterrel meghekkelve vaterás MP3-lejátszóval, és több órányi mulatóst tudok hallgatni lemezcserélgetés nélkül! :P El tudlak képzelni ahogy egy alukannát püfölsz a parkolóban mint Majkáék az ezerkecsóban.. :P ;) :cry: (szőke kóla :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Mit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Egy haverom el akarta adni az övét asszem 5-ért de lehet olcsóbban is oda adná :lol: egyébként jó a kéderei és asszem olyan mint ami a harmadik képen volt.. Ha érdekel szólj és megadom az msn címét -ha megvan még neki :) De gyári tetőablakkal nem megyek semmire, mert nem fér el ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Azért lehet érezni, hogy Mucsi végig szenved, mert ugyebár reklám, nem káromkodhat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Linket! ;) Jah, megvan. Hogy működik ez a párbaj dolog? :lol: szavazni kell, ennyit tok... de már nemis tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Kevés ember van, aki megtudja mondani a különbséget, hogy mp3-at vagy lossless-t hallgat. :) ;) ;) Na kipróbáltam, ape unknown file format :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 "Saabhoz is írják, úgyh jó lehet az astradhoz." :lol: :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Na kipróbáltam, ape unknown file format :) majom ismeretlen fájl formátum??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 A közeledő műszakira való tekintettel kivettem a kocsiból a tecsós pótféklámpát, a bödönt, és kivettem a műszeregységet, mert nem világított a ködzáró visszajelző. Az izzó jó volt, gondoltam halasztom a hibakeresést, visszaraktam, erre megjavult. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 A közeledő műszakira való tekintettel kivettem a kocsiból a tecsós pótféklámpát, a bödönt, és kivettem a műszeregységet, mert nem világított a ködzáró visszajelző. Az izzó jó volt, gondoltam halasztom a hibakeresést, visszaraktam, erre megjavult. :lol: Lehet, hogy a féltengely is megijedt a cserétől. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Lehet, hogy a féltengely is megijedt a cserétől. :lol: Ne is mond, szerintem ott is szivárog az olaj, meg a főtengely váltó felöli szimeringjénél. Mennyire gáz ez műszakin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Ne is mond, szerintem ott is szivárog az olaj, meg a főtengely váltó felöli szimeringjénél. Mennyire gáz ez műszakin? Egyáltalán nem gáz. Előző nap mosd le sterimobbal, ne csöpögjön a vizsgabiztos nyakába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Egyáltalán nem gáz. Előző nap mosd le sterimobbal, ne csöpögjön a vizsgabiztos nyakába. Király, amúgy is el akarok menni motor és alvázmosásra, csak nehogy a lyukas taposón keresztül összeveressék a tetőkárpitom. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Király, amúgy is el akarok menni motor és alvázmosásra, csak nehogy a lyukas taposón keresztül összeveressék a tetőkárpitom. :lol: ;) Ne kapirgáld előtte. :P :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Nézem a Forma-1-et. Szörnyen unalmas! Nem kellet volna a tankolást megszüntetni :lol: Beállnak egymás mögé, és békésen vonatoznak, gumit kímélve :) Unalmas!!! Unalmas!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Nézem a Forma-1-et. Szörnyen unalmas! Nem kellet volna a tankolást megszüntetni :) Beállnak egymás mögé, és békésen vonatoznak, gumit kímélve ;) Unalmas!!! Unalmas!!! Már tavaly kiszerettem belőle, annyi szabályt találtak ki hogy már abban eluntam magam amíg kitaláltam hogy milyen szabály miatt nem lehet azt csinálni, ami miatt éppen érdekes lenne. Most Schumi visszajött, mondom lehet hogy visszakerül valami a régiből, megnézem. Hát barátnőm bealudt rajta, én meg elvettem a laptopot és csak háttérzajnak megy a TV. Ha Palik nagyon üvölt akkor felnézek hogy mi történt, de amúgy altatós teljesen. :lol: Egy 5-10 évvel ezelőttire ha visszagondolok... húúúdejóvóótaz :P Megyek is jútúbra régi versenyvideókat nézni inkább ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts