Novy Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 ma találtunk egy Hfet opelról OHC feliratosalu teknővel :lol: csak az a baj, hogy pár méter mélyről lett előszedve, aztán dózerozva lett, aztán rakodógépezve, aztán átment egy dopstadton... és az idő foga is meglátszott rajta. :) Ha nem lett volna ennyire oxidos levettem volna a deknit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 ma találtunk egy Hfet opelról OHC feliratosalu teknővel :lol: csak az a baj, hogy pár méter mélyről lett előszedve, aztán dózerozva lett, aztán rakodógépezve, aztán átment egy dopstadton... és az idő foga is meglátszott rajta. :) Ha nem lett volna ennyire oxidos levettem volna a deknit.... Miért nem ástál mélyebbre? Lehet alatta volt az egész kocsi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ezek magasból lesz@rják a pénzűgyi válságot. Nálunk ez a legizmosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 firefox gagyi lett. régen én is azt használtam de ez az új ie win7en tökéletes! Ezt most Te sem gondolod komolyan ugye? A legutóbbi ff bugosra sikerült, de ilyen előtte nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 firefox gagyi lett. régen én is azt használtam de ez az új ie win7en tökéletes! Persze :P főleg a hackereknek :) ;) úgy kilomolják a géped, hogy észre sem veszed ;) Ezek magasból lesz@rják a pénzűgyi válságot. Nálunk ez a legizmosabb. Ne viccelődj már :cry: ha valamelyik két következő verda ellen felveszik a versenyt esküszöm, hogy vállalom az "elfogó" tesztpilóta szerepét ;) Szal: Ugyebár a Skyline akár 900 pacira is feldúrható, a Supra meg 1000valamennyire :lol: és azok azért már mennek is.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Voltam bontyóban. (tudom, ki gondolta volna :lol: ;) ) Vettem lökit, meg a csomitartó aljára műanyag takaró izét, meeeeeg nah mim van nekeem? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Voltam bontyóban. (tudom, ki gondolta volna :lol: ;) ) Vettem lökit, meg a csomitartó aljára műanyag takaró izét, meeeeeg nah mim van nekeem? ;) :) http://pics.coldline.hu/pics/21002-20100313-zvKsF4.jpg Ezekért is fizettél? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ezekért is fizettél? :D ;) :cry: ;) ;) Igen. De tényleg. Egy százast a bontyós emberkének hogy elővegye a kését, és leszedje :P Amúgy nem. Ez a szerelő emberkének ment, de a fazon adta volna 2ezerér... :) Megkérdeztem a másikat, ő aszondta kihozza az autóhoz, és adjak egy százast kávéra :P (ilyen rommákamerázott bontót én még nem b.sztam :D ;) ) Jah amúgy egy fekete, fejtámlás kartámaszos hátsó ülés garnyitúra van benne ha valakit érdekel :lol: Ilyen külső tükröt látott már valaki egyébként? Mert én csak pislogtam rá hogy ezmiez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Először is megkérek egy modit, hogy a hozzászólásomból törölje a képet, mert én sajnos nem tudom. thx to Firefox Mért pont 1,8? Az több mint a dizil. ;) Oszt ezeket hova ragacsolod fel? Voltam bontyóban. (tudom, ki gondolta volna :lol: ;) ) Vettem lökit, meg a csomitartó aljára műanyag takaró izét, meeeeeg nah mim van nekeem? :P :) http://pics.coldline.hu/pics/21002-20100313-zvKsF4.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 ;) ;) :cry: Igen. De tényleg. Egy százast a bontyós emberkének hogy elővegye a kését, és leszedje :P Amúgy nem. Ez a szerelő emberkének ment, de a fazon adta volna 2ezerér... :) Megkérdeztem a másikat, ő aszondta kihozza az autóhoz, és adjak egy százast kávéra :P (ilyen rommákamerázott bontót én még nem b.sztam ;) ;) ) Jah amúgy egy fekete, fejtámlás kartámaszos hátsó ülés garnyitúra van benne ha valakit érdekel :lol: http://pics.coldline.hu/pics/21004-20100313-p8L1Q0.jpg Ilyen külső tükröt látott már valaki egyébként? Mert én csak pislogtam rá hogy ezmiez :D Látom inkább a bvectra a kedvelt modell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Először is megkérek egy modit, hogy a hozzászólásomból törölje a képet, mert én sajnos nem tudom. thx to Firefox Mért pont 1,8? Az több mint a dizil. ;) Oszt ezeket hova ragacsolod fel? Szerintem az eladó topicba :P :lol: (vagy felteszem az autóra és akkor piros lámpánál keményebb csak versenyezni éppen nem akaró ellenfélnek tűnök. Legalábbis azoknak a szuzkiknak akik hangosan nyomják a ducc-ducc-ot és nem hallják a dízelt :) ) Azonkívül egynyóc GT volt, 1.7 GT elég kevés :P Látom inkább a bvectra a kedvelt modell ;) Áhh... láttad volna a suzuki-oldalt ;) Amúgy igen. F-ből összesen 3 vagy négy volt és abból az egyiket már csak sokadik ránézésre ismertem meg hogy F volt valamikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 :cry: ;) ;) Igen. De tényleg. Egy százast a bontyós emberkének hogy elővegye a kését, és leszedje :P Amúgy nem. Ez a szerelő emberkének ment, de a fazon adta volna 2ezerér... :) Megkérdeztem a másikat, ő aszondta kihozza az autóhoz, és adjak egy százast kávéra :P (ilyen rommákamerázott bontót én még nem b.sztam :D ;) ) Jah amúgy egy fekete, fejtámlás kartámaszos hátsó ülés garnyitúra van benne ha valakit érdekel :lol: http://pics.coldline.hu/pics/21004-20100313-p8L1Q0.jpg Ilyen külső tükröt látott már valaki egyébként? Mert én csak pislogtam rá hogy ezmiez :D Nekem a tetőkárpit kéne belőle :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Nekem a tetőkárpit kéne belőle :P :) Csini ;) Van ilyenem, ha gondolod odaadom ahelyett amit Te adtál nekem ;) De örülök hogy még nem frissítettem a rókát... http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarm...detes-19434481/ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ezek magasból lesz@rják a pénzűgyi válságot. Nálunk ez a legizmosabb. jah, meg 80 ft egy liter benzin ;) Ezt most Te sem gondolod komolyan ugye? A legutóbbi ff bugosra sikerült, de ilyen előtte nem volt. halál komoly ;) az utóbbi összes :P Persze ;) főleg a hackereknek :lol: :) úgy kilomolják a géped, hogy észre sem veszed :cry: Lehet próbálkozni, nem sok mindent találnak :P amúgy agnitum outpost ;) a gépem fingani se tud engedély nélkül:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 ;) ;) :cry: Igen. De tényleg. Egy százast a bontyós emberkének hogy elővegye a kését, és leszedje :P Amúgy nem. Ez a szerelő emberkének ment, de a fazon adta volna 2ezerér... :) Megkérdeztem a másikat, ő aszondta kihozza az autóhoz, és adjak egy százast kávéra :P (ilyen rommákamerázott bontót én még nem b.sztam ;) ;) ) Jah amúgy egy fekete, fejtámlás kartámaszos hátsó ülés garnyitúra van benne ha valakit érdekel :lol: http://pics.coldline.hu/pics/21004-20100313-p8L1Q0.jpg Ilyen külső tükröt látott már valaki egyébként? Mert én csak pislogtam rá hogy ezmiez :D Esetleg elektromos napfénytető motort kapcsoloval kompletten nem láttál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Esetleg elektromos napfénytető motort kapcsoloval kompletten nem láttál? Nem is néztem :lol: Ezen volt napfénytető, meg volt egy másik, egy bordó amin szintén volt, de nem néztem meg egyiket sem :) passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Nem is néztem :lol: Ezen volt napfénytető, meg volt egy másik, egy bordó amin szintén volt, de nem néztem meg egyiket sem :) passz. Ha esetleg legközelebb arra jársz megnéznéd? A tekerőst szeretném lecserélni nyomogatósra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ha esetleg legközelebb arra jársz megnéznéd? A tekerőst szeretném lecserélni nyomogatósra. :lol: Vectrában inkább lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Ezek magasból lesz@rják a pénzűgyi válságot. Nálunk ez a legizmosabb. Nálunk meg van elméletileg egy TT-de amikor üldözni kell valakit akkor pont mindíg másfele jár. :) Nekem a tetőkárpit kéne belőle ;) :lol: Nekem meg lassan egy fejtámlás hátsó ülés, mert a lányok kezdik túlnőni az üléstámlát. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Vectrában inkább lesz. Igen, az A Vectráé, és a Gsi Astráé jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Én nem bánnám ha nem lenne napfényes tető.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Én nem bánnám ha nem lenne napfényes tető.. :lol: Miért? Nagyon jó, főleg nyáron. Nekem nem ázik be. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 ....Ne viccelődj már ;) ha valamelyik két következő verda ellen felveszik a versenyt esküszöm, hogy vállalom az "elfogó" tesztpilóta szerepét ;) Szal: http://gtr.org.uk/images/Sky34.jpg http://www.thor-racing.co.uk/images/supra_envy2.jpg Ugyebár a Skyline akár 900 pacira is feldúrható, a Supra meg 1000valamennyire :lol: és azok azért már mennek is.. :P Na és mi van akkor ha sűrű forgalom van ? :) Akkor aztán sokat ér a 900 le :P http://www.indavideo.hu/video/Hazai_autos_...vs_rendor_Skoda Evo is elmegy, ahol van szabad út előtte, de ahol nincs beéri a Skoda. Attól most tekintsünk el, hogy a végén berakta az út mellé ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Miért? Nagyon jó, főleg nyáron. Nekem nem ázik be. :P :) Jeszzzzzzz :lol: Jól jár a levegő - nem a dugóban ácsorogva ;) -, lehet nézegetni felhőket ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Miért? Nagyon jó, főleg nyáron. Nekem nem ázik be. ;) :D Nekem se ;) de akkor se szeressem :) Na és mi van akkor ha sűrű forgalom van ? ;) Akkor aztán sokat ér a 900 le :D http://www.indavideo.hu/video/Hazai_autos_...vs_rendor_Skoda Evo is elmegy, ahol van szabad út előtte, de ahol nincs beéri a Skoda. Attól most tekintsünk el, hogy a végén berakta az út mellé :D Ez ismerős :P debreceni srác volt :lol: a hülye papír nélküli gyógyszereket szállított csak valaki konkurencia leadta a drótot szándékosan :D Amcsiknál hely? :P Az van bőven az utakon ;) ott egy sáv annyi mint nálunk 2.. :P ;) Egyébként nem sok jó véleményem van az Octaviáról, még az RS megy is mint a bolond óra meg ott ahol kell de az 1.6 az egy nagy túró, attól még az Astra is jobb volt :cry: volt szerencsém kipróbálni BP-n a tanpályán, terítettem vele a bójákat ;) aztán csüccs át a jó öreg Gsi elfogóba és 1 karón kívül mind a helyén maradt, az is csak a hátszéltől borult el.. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts