astra 8 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Egy kérdés! Mindenkinél a duda csak gyújtásra működik? Mert nekem igen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Egy kérdés! Mindenkinél a duda csak gyújtásra működik? Mert nekem igen! :lol: Nekem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Nekem nem. akkor neked jó mert nekem nem :) jó az új avatarod :lol: amúgy ez milyen diszkrimináció már... ;) "Apróhirdetés szövege Szendvicsezőbe megbízható, szimpatikus, fiatal, saját dízelautóval rendelkező szállítót keressünk. Jelentkezni csak fényképes önéletrajzzal" Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? Sztem ha szereznél hozzá még egy GSi hűtőmaszkot is, azzal nézne ki igazán jól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Nem ;) Azt mondta Edit, hogy elérhetetlen vagyok, és ez így van jól. :P Hát nem vagy aranyos. :lol: :D Uram, úgy látom nézeteltérésünket nem lehet békés úton rendezni, kérem jelölje ki a segédeit, a helyszint és a fegyvernemet Ön válsztja meg! ;) Nőért még nem harcoltam. ;) De ha gondolod, :cry: Amugy asszony nem olvas bele a forumba? ;) :P :D Látod, a Fiúk se gondolják komolyan mégis úgy csinálják, hogy jó legyen nekem. :) Hát hiába, erről beszéltem... Ők már nem kisfiúk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Hát nem vagy aranyos. :) :D Látod, a Fiúk se gondolják komolyan mégis úgy csinálják, hogy jó legyen nekem. ;) Hát hiába, erről beszéltem... Ők már nem kisfiúk. :D Nah mesélj, melyik magasabb nálam? ;) :D akkor neked jó mert nekem nem :cry: jó az új avatarod ;) amúgy ez milyen diszkrimináció már... ;) "Apróhirdetés szövege Szendvicsezőbe megbízható, szimpatikus, fiatal, saját dízelautóval rendelkező szállítót keressünk. Jelentkezni csak fényképes önéletrajzzal" Mondd meg hogy a tied halk dízel. (esetleg ha hitetlenkedik akkor adok egy kis másológépfestéket, tedd a kipufogóba, és indítsd be. Tuti elhiszi :P :D Köszi. :lol: Amúgy nem új, ez az egyik régi, még mielőtt felirat volt a hátsó ablakon, csak mivel már vagy 1 hónapja nincs rajta, gondoltam leszedem már azt az avatart :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Nah mesélj, melyik magasabb nálam? :) ;) Te már "úgysem" vagy kisfiú. :lol: Nem is véletlen, hogy Neked nem mondtam még... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Sztem ha szereznél hozzá még egy GSi hűtőmaszkot is, azzal nézne ki igazán jól ;) Mit látok?! :lol: Kénytelen voltam visszalépni. ;) Boldog születésnapot Neked! :) Mondd, hogy én voltam az első... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Mit látok?! :lol: Kénytelen voltam visszalépni. ;) Boldog születésnapot Neked! :) Mondd, hogy én voltam az első... :P Akkor második még lehetek? ;) :P Sok boldogat kívánok én is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Mit látok?! :lol: Kénytelen voltam visszalépni. :P Boldog születésnapot Neked! :) Mondd, hogy én voltam az első... ;) Te voltál! És nagyon szépen köszönöm! :cry: ;) Akkor második még lehetek? ;) :P Sok boldogat kívánok én is ;) Neked is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Itt megint lehavazott. Kezd komplexusom lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Egy kérdés! Mindenkinél a duda csak gyújtásra működik? Mert nekem igen! ;) Nem, mindíg működik. Akkor második még lehetek? :lol: ;) Sok boldogat kívánok én is :P Szintén zenész! ;) :P Csak neked FPepe! Klikk ide! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Itt megint lehavazott. Kezd komplexusom lenni :) Nem, mindíg működik. Szintén zenész! ;) ;) Csak neked FPepe! Klikk ide! :lol: Köszi nektek is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Itt megint lehavazott. Kezd komplexusom lenni ;) Esetleg be lehetne számíttatni az autódat valami motoros szánba nem? ;) :P Lehet hogy mostanában a városotok kicsúszott a sarkkörre csak még nem vettétek észre? :) szerk.: Hábazze' ilyen nincs... Először beszólok, aztán kinézek az ablakon. :lol: Igen. Itt is esik az a sz.r ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Esetleg be lehetne számíttatni az autódat valami motoros szánba nem? ;) ;) Lehet hogy mostanában a városotok kicsúszott a sarkkörre csak még nem vettétek észre? ;) szerk.: Hábazze' ilyen nincs... Először beszólok, aztán kinézek az ablakon. :) Igen. Itt is esik az a sz.r :cry: :P Na látod... :lol: És igen, Moszkvában +1 fok van...itt meg lapátolom a havat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Na látod... :lol: És igen, Moszkvában +1 fok van...itt meg lapátolom a havat. ;) Nekem is +1-et mutatott a Ribi hőmérője, aztán mégis 10 percig kotortam róla a havat :) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Nemsokára indulok haza Bp-ről...esik a hó, nyári gumik. Szeretem ezt az időjárást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Nemsokára indulok haza Bp-ről...esik a hó, nyári gumik. Szeretem ezt az időjárást. :lol: Mondtam, hogy vedd meg a télim :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Mondtam h vedd meg a télim :lol: Nyilván ez lett volna a megoldás. :) ;) ;) Sajna muszáj volt feltennem, mert már elmondtam miért. Szopok. Evvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Nyilván ez lett volna a megoldás. :) ;) ;) Sajna muszáj volt feltennem, mert már elmondtam miért. Szopok. Evvan. Még azis? Azthittem elég neked hazacsúszkálni :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Nemsokára indulok haza Bp-ről...esik a hó, nyári gumik. Szeretem ezt az időjárást. :lol: Ejnye, azt mondtad, hogy vasárnap randizunk! :) Még meggondolom, hogy ezek után szeretlek-e még... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Ejnye, azt mondtad, hogy vasárnap randizunk! :lol: Még meggondolom, hogy ezek után szeretlek-e még... ;) ;) Ez biztos? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Ez biztos? :lol: :) ;) ;) (Tényleg, Edit, ez a vasárnap ez a múlt vasárnap2 lenne, vagy ez egy külön dolog? :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 :lol: :) ;) (Tényleg, Edit, ez a vasárnap ez a múlt vasárnap2 lenne, vagy ez egy külön dolog? ;) ) Így van, a múlt vasárnapról volt szó. Én mondtam, hogy hosszúhétvégén tuti nem maradok fenn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Így van, a múlt vasárnapról volt szó. Én mondtam, hogy hosszúhétvégén tuti nem maradok fenn. Azt elqrtam. Öcsémnek volt képe hirtelen aznapra tenni a szülinapját. :lol: Hihetetlen hogy meg se kérdez mikor szülessen... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts