Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Köszi, megnyugtattatok, hogy nem nyúltam megint mellé ;) (lásd előző választás ) :lol: bár nekem tetszett volna. Azt a fajtát valóban 2001-ig gyártották, de most 2010-et írunk, ha nem maradtam le valamiről... :) OFF Ha elszeretnék adni valamit, azt előtte legalább letakarítom, nem? Vagy csak én vagyok ilyen maradi? ON Igen. Mindent koszosan kell eladni, mert úgy nem látszanak a sérülések rajta. Nem tudtad? :P ;)
Rajmund Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? url=http://kepfeltoltes.hu/view/100310/
Tiu Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 A sedant el kéne zárnod előle. Mindig szétszedné. :) ;) ÁÁÁÁÁ, először csak megküldené tiltásig az "öregurat". ;) :lol: (1x 2x 5x 10x)
spzoli Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? Ajándék, nincs miről beszélni. Készülj fel, hogy a sok okos majd bekóstol. Vagy csak Pest ilyen? :lol:
Rajmund Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Ajándék, nincs miről beszélni. Készülj fel, hogy a sok okos majd bekóstol. Vagy csak Pest ilyen? :lol: Azokra gondolsz akiknek nem tetszik?
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? http://kepfeltoltes.hu/thumb/100310/Astra_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/thumb/100310/Astra_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/thumb/100310/Astra_...ltoltes.hu_.jpg Nem, pfej, hogynézki. Fújasd át pirosra és add nekem. Megmentelek tőle ;) :) Amúgy komolyan facásan néz ki. Nekem legalábbis bejövős :lol:
Tiu Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? Persze, hogy jó, ha Neked tetszik :lol: . A többi kit érdekel? :) Egyébként sokmindenről nem látszik, hogy 1,4, max. le kell venni az 1,4 feliratot, ha annyira zavar. Szerintem.
Tiv. Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? Jól néz ki, csak a króm rendszámkeret rontja az összhatást. :lol: :)
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 ÁÁÁÁÁ, először csak megküldené tiltásig az "öregurat". :cry: ;) (1x 2x 5x 10x) Biztos összekevertek valakivel. :) ;) Nem, pfej, hogynézki. Fújasd át pirosra és add nekem. Megmentelek tőle :P ;) Amúgy komolyan facásan néz ki. Nekem legalábbis bejövős :lol: Szerintem sem jó, sokkal jobban mutatna egy fehér caravanon. ;) A cím: Győr..... :P
Rajmund Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Jól néz ki, csak a króm rendszámkeret rontja az összhatást. :lol: :) Ez nekem se tetszik csak ma szereltem fel a lököst de az lesz az első hogy egy fekete rendszámtáblatartót teszek fel, aztán jöhet a ködlámpa bekötés na az már nagyobb feledet lesz majd!
spzoli Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Azokra gondolsz akiknek nem tetszik? Nem. Azokra, akik ránéznek, és húú biztos racsingos, mert lököst cserélt. :lol:
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Biztos összekevertek valakivel. :lol: ;) Szerintem sem jó, sokkal jobban mutatna egy fehér caravanon. :P A cím: Győr..... ;) Ezt már lekésted. Nekem meg amúgy is szerválnom kell egy lököst hétfőig :)
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Ez nekem se tetszik csak ma szereltem fel a lököst de az lesz az első hogy egy fekete rendszámtáblatartót teszek fel, aztán jöhet a ködlámpa bekötés na az már nagyobb feledet lesz majd! Tudok szerezni ötezerért Opel-klubbos rendszámkeretet. :) :lol:
Rajmund Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Tudok szerezni ötezerért Opel-klubbos rendszámkeretet. ;) :lol: Annyira azért nem vagyok rákattanva, nekem elég a sima fekete. Majd esetleg ha opel klub tag leszek! :)
Gepard Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Tudok szerezni ötezerért Opel-klubbos rendszámkeretet. ;) :lol: Hiéna. :) Az 5000-es kártyához egyelőre még jár. Tessék olyat venni.
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Annyira azért nem vagyok rákattanva, nekem elég a sima fekete. Majd esetleg ha opel klub tag leszek! :) Klubtagsághoz adnak. Azért mondta mert nem klubtag, de a Te pénzedből szívesen belépne ;) :lol: (és a keretet odaadná)
Rajmund Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Hiéna. :lol: Az 5000-es kártyához egyelőre még jár. Tessék olyat venni. Ez a Zotya ILYEN NAGY NEPPER? :)
Tiu Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Tudok szerezni ötezerért Opel-klubbos rendszámkeretet. ;) :lol: Hiéna. :) Az 5000-es kártyához egyelőre még jár. Tessék olyat venni. Szerintem zotya is erre gondolt, nem véletlenek a smile-k.
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Klubtagsághoz adnak. Azért mondta mert nem klubtag, de a Te pénzedből szívesen belépne ;) :lol: (és a keretet odaadná) Pssszt..... ;) Szerintem zotya is erre gondolt, nem véletlenek a smile-k. Persze. :) Vicc volt. :P
Dark_Errant Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 A rendor megállítja a szoke not a sztrádán. Megkérdi: - Hölgyem, miért ment maga cikk-cakkabn az úton? Erre a szoke: - Hát, én eloször kikerültem a fenyofát jobbról, aztán balról, aztán megint jobbról, aztán... Erre a rendor: - Hölgyem, nagyon gyorsan vegye le azt a légfrissítot a visszapillantóról!!!
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 A rendor megállítja a szoke not a sztrádán. Megkérdi: - Hölgyem, miért ment maga cikk-cakkabn az úton? Erre a szoke: - Hát, én eloször kikerültem a fenyofát jobbról, aztán balról, aztán megint jobbról, aztán... Erre a rendor: - Hölgyem, nagyon gyorsan vegye le azt a légfrissítot a visszapillantóról!!! Jó. :) Szőke nőt megállítja a rendőr, az első ülésen egy ránézésre is kiskorú gyerek, be sincs rendesen kötve. Hölgyem ugye tudja, hogy elül 12-től vihet csak gyereket?! A csaj ránéz az órájára: Jaaaj, az az 5 perc?! :lol:
beligrom Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Jó. :) Szőke nőt megállítja a rendőr, az első ülésen egy ránézésre is kiskorú gyerek, be sincs rendesen kötve. Hölgyem ugye tudja, hogy elül 12-től vihet csak gyereket?! A csaj ránéz az órájára: Jaaaj, az az 5 perc?! :lol: Három rendőr felszed egy k***át. Felmennek a lakásra, levetkőznek, leoltják a lámpát és nekiállnak. Negyed óra múlva egyikük felkapcsolja a lámpát és megszólal: - Gyerekek, csináljunk már valami rendszert! Már másodszor sz***k.
Breki Elküldve Március10, 2010 Elküldve Március10, 2010 Van ám viccek topik is.... Már akinek... :lol:
Recommended Posts