Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Köszi, megnyugtattatok, hogy nem nyúltam megint mellé ;) (lásd előző választás ) :lol: bár nekem tetszett volna. Azt a fajtát valóban 2001-ig gyártották, de most 2010-et írunk, ha nem maradtam le valamiről... :) OFF Ha elszeretnék adni valamit, azt előtte legalább letakarítom, nem? Vagy csak én vagyok ilyen maradi? ON Igen. Mindent koszosan kell eladni, mert úgy nem látszanak a sérülések rajta. Nem tudtad? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? url=http://kepfeltoltes.hu/view/100310/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 A sedant el kéne zárnod előle. Mindig szétszedné. :) ;) ÁÁÁÁÁ, először csak megküldené tiltásig az "öregurat". ;) :lol: (1x 2x 5x 10x) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? Ajándék, nincs miről beszélni. Készülj fel, hogy a sok okos majd bekóstol. Vagy csak Pest ilyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Ajándék, nincs miről beszélni. Készülj fel, hogy a sok okos majd bekóstol. Vagy csak Pest ilyen? :lol: Azokra gondolsz akiknek nem tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? http://kepfeltoltes.hu/thumb/100310/Astra_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/thumb/100310/Astra_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/thumb/100310/Astra_...ltoltes.hu_.jpg Nem, pfej, hogynézki. Fújasd át pirosra és add nekem. Megmentelek tőle ;) :) Amúgy komolyan facásan néz ki. Nekem legalábbis bejövős :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? Persze, hogy jó, ha Neked tetszik :lol: . A többi kit érdekel? :) Egyébként sokmindenről nem látszik, hogy 1,4, max. le kell venni az 1,4 feliratot, ha annyira zavar. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Sziasztok kaptam ajándékba egy GSI lökhárítót, amit szinre festettem! Szerintetek illik a sima 1.4-es kasznihoz? Vagy csak megér egy mosolyt? Nekem tetszik de lehet csak azért mert az enyém!? Jól néz ki, csak a króm rendszámkeret rontja az összhatást. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 ÁÁÁÁÁ, először csak megküldené tiltásig az "öregurat". :cry: ;) (1x 2x 5x 10x) Biztos összekevertek valakivel. :) ;) Nem, pfej, hogynézki. Fújasd át pirosra és add nekem. Megmentelek tőle :P ;) Amúgy komolyan facásan néz ki. Nekem legalábbis bejövős :lol: Szerintem sem jó, sokkal jobban mutatna egy fehér caravanon. ;) A cím: Győr..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Jól néz ki, csak a króm rendszámkeret rontja az összhatást. :lol: :) Ez nekem se tetszik csak ma szereltem fel a lököst de az lesz az első hogy egy fekete rendszámtáblatartót teszek fel, aztán jöhet a ködlámpa bekötés na az már nagyobb feledet lesz majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Azokra gondolsz akiknek nem tetszik? Nem. Azokra, akik ránéznek, és húú biztos racsingos, mert lököst cserélt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Biztos összekevertek valakivel. :lol: ;) Szerintem sem jó, sokkal jobban mutatna egy fehér caravanon. :P A cím: Győr..... ;) Ezt már lekésted. Nekem meg amúgy is szerválnom kell egy lököst hétfőig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Ez nekem se tetszik csak ma szereltem fel a lököst de az lesz az első hogy egy fekete rendszámtáblatartót teszek fel, aztán jöhet a ködlámpa bekötés na az már nagyobb feledet lesz majd! Tudok szerezni ötezerért Opel-klubbos rendszámkeretet. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Tudok szerezni ötezerért Opel-klubbos rendszámkeretet. ;) :lol: Annyira azért nem vagyok rákattanva, nekem elég a sima fekete. Majd esetleg ha opel klub tag leszek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Tudok szerezni ötezerért Opel-klubbos rendszámkeretet. ;) :lol: Hiéna. :) Az 5000-es kártyához egyelőre még jár. Tessék olyat venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Annyira azért nem vagyok rákattanva, nekem elég a sima fekete. Majd esetleg ha opel klub tag leszek! :) Klubtagsághoz adnak. Azért mondta mert nem klubtag, de a Te pénzedből szívesen belépne ;) :lol: (és a keretet odaadná) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Hiéna. :lol: Az 5000-es kártyához egyelőre még jár. Tessék olyat venni. Ez a Zotya ILYEN NAGY NEPPER? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 nah mindjárt jön a féltengely :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Tudok szerezni ötezerért Opel-klubbos rendszámkeretet. ;) :lol: Hiéna. :) Az 5000-es kártyához egyelőre még jár. Tessék olyat venni. Szerintem zotya is erre gondolt, nem véletlenek a smile-k. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Klubtagsághoz adnak. Azért mondta mert nem klubtag, de a Te pénzedből szívesen belépne ;) :lol: (és a keretet odaadná) Pssszt..... ;) Szerintem zotya is erre gondolt, nem véletlenek a smile-k. Persze. :) Vicc volt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 A rendor megállítja a szoke not a sztrádán. Megkérdi: - Hölgyem, miért ment maga cikk-cakkabn az úton? Erre a szoke: - Hát, én eloször kikerültem a fenyofát jobbról, aztán balról, aztán megint jobbról, aztán... Erre a rendor: - Hölgyem, nagyon gyorsan vegye le azt a légfrissítot a visszapillantóról!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 A rendor megállítja a szoke not a sztrádán. Megkérdi: - Hölgyem, miért ment maga cikk-cakkabn az úton? Erre a szoke: - Hát, én eloször kikerültem a fenyofát jobbról, aztán balról, aztán megint jobbról, aztán... Erre a rendor: - Hölgyem, nagyon gyorsan vegye le azt a légfrissítot a visszapillantóról!!! Jó. :) Szőke nőt megállítja a rendőr, az első ülésen egy ránézésre is kiskorú gyerek, be sincs rendesen kötve. Hölgyem ugye tudja, hogy elül 12-től vihet csak gyereket?! A csaj ránéz az órájára: Jaaaj, az az 5 perc?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Jó. :) Szőke nőt megállítja a rendőr, az első ülésen egy ránézésre is kiskorú gyerek, be sincs rendesen kötve. Hölgyem ugye tudja, hogy elül 12-től vihet csak gyereket?! A csaj ránéz az órájára: Jaaaj, az az 5 perc?! :lol: Három rendőr felszed egy k***át. Felmennek a lakásra, levetkőznek, leoltják a lámpát és nekiállnak. Negyed óra múlva egyikük felkapcsolja a lámpát és megszólal: - Gyerekek, csináljunk már valami rendszert! Már másodszor sz***k. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Van ám viccek topik is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Van ám viccek topik is.... Már akinek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts