Guest Sanci Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Ez már tetszene? ;) Ezt muszáj volt?? ;) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Ez már tetszene? ;) ááááhhh... Eszek B+... :) :P :P Helyesbítek. Ettem... :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Sült Edit. :lol: Hát ha még lenne rajtad zsír is. :P ;) Hát azért akad... ;) Nincs? Affene. :) Várjál kihúzom a következő feleségek listájából... :cry: Elvennél? :P Végre valaki! ;) A Fiúk itt csak oda-vissza passzolgatnak, mint valami hibás árut. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Hát azért akad... :) Elvennél? ;) Végre valaki! :P A Fiúk itt csak oda-vissza passzolgatnak, mint valami hibás árut. :lol: ;) Nem tudtam hogy lehet jelentkezni. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Gyerekek! Ma elgurult a gyógyszer 2160km tojásgáz (x17dtl) után visszaültem a 1985-ös super5-be gyáááá hogy az hogy megy. De szeptemberig kinyírom. további szép estét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Gyerekek! Ma elgurult a gyógyszer 2160km tojásgáz (x17dtl) után visszaültem a 1985-ös super5-be gyáááá hogy az hogy megy. De szeptemberig kinyírom. további szép estét Franciák szeretik a csigát. Tankolj bele azt, és akkor lehet hogy nem kell szeptemberig várni vele :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Ez már tetszene? ;) Nem azt mondom hogy egy nő legyen kövér, csak ne zörögjenek a csontjai, és ne essen be az ágy meg a fal közé mint a távkapcsoló. :D Elvennél? :) Végre valaki! ;) A Fiúk itt csak oda-vissza passzolgatnak, mint valami hibás árut. :lol: :cry: Persze rajta voltál a listán közvetlenül a nagylányom tánctanárnője után, és Shakira előtt. ;) Csak azért, ha kibacnak itthonról ne kelljen keresgélni. :D Nem tudtam hogy lehet jelentkezni. ;) :P Most már csak utánnam bátyó, későn jövők csak a reklám után! :D :D Né mit találtam: A Trabant útfekvése kitűnő, gyorsulása kifogástalan, ez azonben ne csábítson minket könnyelmű száguldásra. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Nem tudtam hogy lehet jelentkezni. :lol: :) Nem hinném, hogy sokakat érdekelne a lehetőség... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Nem hinném, hogy sokakat érdekelne a lehetőség... ;) Azért én árulhatok sorszámot? ;) szerintem igenishogyde :lol: (és különben is, gyűjteni kell lökösre :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Nem azt mondom hogy egy nő legyen kövér, csak ne zörögjenek a csontjai, és ne essen be az ágy meg a fal közé mint a távkapcsoló. ;) Persze rajta voltál a listán közvetlenül a nagylányom tánctanárnője után, és Shakira előtt. :lol: Csak azért, ha kibacnak itthonról ne kelljen keresgélni. :P :) Gondolom nagyjából a 925-dik helyen. ;) Pedig hogy örülnék egy ilyen kutya-, leánygyermek-, féltengely- és árokimádó férjjelöltnek! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 :lol: Gondolom nagyjából a 925-dik helyen. :) Pedig hogy örülnék egy ilyen kutya-, leánygyermek-, féltengely- és árokimádó férjjelöltnek! :P ;) A sedant el kéne zárnod előle. Mindig szétszedné. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Azért én árulhatok sorszámot? ;) szerintem igenishogyde :lol: (és különben is, gyűjteni kell lökösre ;) ) Na, legalább egy drukkerem már van. :) Igaz, kissé rontja az értékét, hogy anyagi érdekből, dehát nem lehet minden tökéletes. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Na, legalább egy drukkerem már van. :lol: Igaz, kissé rontja az értékét, hogy anyagi érdekből van, dehát nem lehet minden tökéletes. :) Nem véletlenül nem Novyra építek ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 :) Gondolom nagyjából a 925-dik helyen. ;) Pedig hogy örülnék egy ilyen kutya-, leánygyermek-, féltengely- és árokimádó férjjelöltnek! :cry: ;) Sose lehet tudni, ha kidobnak megkereslek. ;) A sedant el kéne zárnod előle. Mindig szétszedné. :P :P Most muszáj volt? Neked boldogságot okoz, ha rontod az esélyemet?! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Most muszáj volt? Neked boldogságot okoz, ha rontod az esélyemet?! :lol: :) Csak ha az enyémet növelem ezzel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Milyen jó, hogy én nem is neveztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Milyen jó, hogy én nem is neveztem :lol: kérsz egy sorszámot? :) (mivel későn jelentkezel kicsit drágább ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 kérsz egy sorszámot? :) (mivel későn jelentkezel kicsit drágább ;) ) Nem ;) Azt mondta Edit, hogy elérhetetlen vagyok, és ez így van jól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Csak ha az enyémet növelem ezzel. ;) Uram, úgy látom nézeteltérésünket nem lehet békés úton rendezni, kérem jelölje ki a segédeit, a helyszint és a fegyvernemet Ön válsztja meg! :lol: Szegény kocsi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Nem ;) Azt mondta Edit, hogy elérhetetlen vagyok, és ez így van jól. :) Rossz a telefonod? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Uram, úgy látom nézeteltérésünket nem lehet békés úton rendezni, kérem jelölje ki a segédeit, a helyszint és a fegyvernemet Ön válsztja meg! :lol: Nőért még nem harcoltam. ;) De ha gondolod, :P Amugy asszony nem olvas bele a forumba? :) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Nőért még nem harcoltam. ;) De ha gondolod, :P Amugy asszony nem olvas bele a forumba? :) ;) ;) Asszony? :lol: Hol? Most mit ilyesztgetsz?! 10-re megyek érte. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Mondjuk én varrtam hozzá, és amikor akkora nyílást hagytam a végén, hogy átférjen a váltógomb akkor nagyon ráncolódott. Ezért a következőnél szűkebben hagytam a végét, és miután átbujtattam a gombot akkor vartam végig. Kicsit meg is látszik, hogy az uccsó pár öltés nem gépi varrás, mert ahogy vissza lett fordítva kicsit látszik a piros fonal a szürke műbörön. Gondolom az egyértelmű, hogy kifordítva kell ráhúzni a gombra, és miután odakábelkötegelőzted a nútba akkor kell ráfordítani a helyére. Először csináltam pirosból, mert a kormányvédő is piros de az asszony nem akart beülni a kocsiba, és a kutya is nyüszített amikor megmutattam neki, úgyhogy lecseréltem szürkére. Tudják is ezek, hogy mi az a kocsi-belső tuning! ;) :cry: Én nem műbőrt vettem, nekem ugy van, hogy a kötegelő helyett egy kötéllel tudom majd összehúzni, plusz alatta még egy tépőzár is van A kézifék szoknyáját nekem rögzíti egy csavar is, a műanyag "tálca" alatt. :lol: Én elkínlódtam vele. Leszedtem a régi szoknyákat, de nem volt itthon komolyabb tűzőgépem. Gondoltam az újat visszavarrom, de a tűzés helyén nem volt meg minden lyuk... ;) Fogtam a behajtómat, 2es fúrószár, és meg van a varráshoz kellő lyuk :P Sohasem értettem miért kell kabátban autót vezetni, kábé 2 perc után már fújja a langyit, addíg kibírom pulcsiban, nekem kényelmetlen a kabát a kocsiban. Inkább akkor töltődhet fel amikor mocorogsz az ülésben, lehet pont a műszálas bizti övtől. :) A nőknek könnyű védekezni ellene, kicsit hosszabb bokaláncot veszel, leér a földig, és levezeted a töltést magadról. Vagy összecsípteted a fülbevalóval a kasztnit egy kábellel, és leföldeled magad mint a Mézgáéknál a Blöki. Ha egyik sem tetszik, van még ötletem. :P Próbált már vki hosszú bőrkabátban vezetni? ;):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Próbált már vki hosszú bőrkabátban vezetni? :lol::D Neo, Morpheus, Trinity Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Fogtam a behajtómat, 2es fúrószár, és meg van a varráshoz kellő lyuk :lol: Próbált már vki hosszú bőrkabátban vezetni? :):D Jó behajtó az olyan férfidolog, nekem is van, de ha az asszony ki akar fúrni egy múanyagot akkor szöget melegítt gázon.Nem mintha odaadnám neki. ;) A volt főnököm nagykabátban vezetett +kalapban. Nem is tudott hátranézni rendesen. Meg mindíg 10 centis lyukat kapart a szélvédön, egyszer már feküdt a mociháztetején gyalogos. És akkor még megkérdezte, hát ez meg mit ugrál elém, nem lát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts