invictus Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 :lol: Holnap megyek a hűtőrácsér a fényezőhöz :) Amúgy az normális h kérnek az autóról egy elkatrészt mintának? ;) Persze. Így talán jobban hozzá tudják igazítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mit is mondjak? :) Aaaannyira édes vagy! Már féltem, hogy el leszek kényeztetve. Azért köszönöm! :lol: Ezen meg majdnem reflexből elérzékenyültem. ;) ;) Érzékeny lett a lelked mostanság :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Persze. Így talán jobban hozzá tudják igazítani. Csak akkor van baj, mikor balf@sz a fényező és nem találja el a színt, ezért lefújja a mintát is....húúdemajdnemagyonvertem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Csak akkor van baj, mikor balf@sz a fényező és nem találja el a színt, ezért lefújja a mintát is....húúdemajdnemagyonvertem :lol: Ilyen létezik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ilyen létezik? :lol: Tudod mennyi kontár van? Csak azért vittem oda, mert a bejáratott ember nem ért rá, a cucc meg kellett volna.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog Zoltán napot kívánok én is a Zoliknak. Neked is, Zotya. :lol: És boldog nőnapot a csajoknak. Neked is Edit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Érzékeny lett a lelked mostanság ;) Régebben sem volt ez másképp. :lol: Csak néha jól titkolom. :P Te meg jól eltűntél hétvégére, ha lett volna találkozó se értünk volna el, mi? :) Nyugtass meg, hogy legalább Ádám van annyira nagyrabecsült, hogy tudhatja a telefonszámodat, ha már mi Dáwiddal nem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 És boldog nőnapot a csajoknak. Neked is Edit. :) Én már nem vagyok csaj?! ;) Tényleg öregszem. ;) Köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Tudod mennyi kontár van? Csak azért vittem oda, mert a bejáratott ember nem ért rá, a cucc meg kellett volna.. Majd figyelek, mondjuk nemhiszem h ugyanoda visszatudják nyomni a két kőfelverődést a mintára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Régebben sem volt ez másképp. :lol: Csak néha jól titkolom. :P Te meg jól eltűntél hétvégére, ha lett volna találkozó se értünk volna el, mi? :) Nyugtass meg, hogy legalább Ádám van annyira nagyrabecsült, hogy tudhatja a telefonszámodat, ha már mi Dáwiddal nem. ;) Hát ja, hirtelen kellett elutazni. Mintha említettem volna, hogy néha előfordul... Elég sokan tudják a számom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Hát ja, hirtelen kellett elutazni. Mintha említettem volna, hogy néha előfordul... Elég sokan tudják a számom ;) Hja, akkor csak én vagyok kegyvesztett? :) Mélyen hálás vagyok, hogy szóbaállsz velem. :P Feladom, elérhetetlen pasi vagy. :lol: Nincs türelmem a kisfiúkhoz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Hja, akkor csak én vagyok kegyvesztett? :) Mélyen hálás vagyok, hogy szóbaállsz velem. :P Feladom, elérhetetlen pasi vagy. :lol: Nincs türelmem a kisfiúkhoz! ;) Ez nem így van :P Ahaaa, okaaay ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 huuuu ezer éve nem tudtam erre járni... Akit érdekel fóliázás, 35ért tudok embert... És 35-ért mit vállal? Mert akkor jöhet betonozni! ;) Bocs. :P Boldog Zoltán napot kívánok én is a Zoliknak. Neked is, Zotya. :P És boldog nőnapot a csajoknak. Neked is Edit. ;) Köszönöm. :) Hja, akkor csak én vagyok kegyvesztett? ;) Mélyen hálás vagyok, hogy szóbaállsz velem. :D Feladom, elérhetetlen pasi vagy. :lol: Nincs türelmem a kisfiúkhoz! :cry: Ez az! Adj neki!!!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Ilyen létezik? :lol: Nekem is elb@szták a hátsó ívemet, bár a szín passzolt, voltak megfolyások. A fényezők közt sok a tróger. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Nekem is elb@szták a hátsó ívemet, bár a szín passzolt, voltak megfolyások. A fényezők közt sok a tróger. Aha akkor nem csak CO-t kell vennem, hanem kompresszort is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Én már nem vagyok csaj?! ;) Tényleg öregszem. :cry: Köszönöm! :lol: Á dehogy. Te is csaj vagy. ;) Hja, akkor csak én vagyok kegyvesztett? ;) Mélyen hálás vagyok, hogy szóbaállsz velem. :D Feladom, elérhetetlen pasi vagy. :) Nincs türelmem a kisfiúkhoz! :D Mond meg nekik. :P :P Én elmultam 40. már egy ideje. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Aha akkor nem csak CO-t kell vennem, hanem kompresszort is. ;) :lol: :) ;) ;) :P Csak hogy a féltengely ne féljen egyedül! :P ;) :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Mond meg nekik. ;) ;) Én elmultam 40. már egy ideje. :lol: Szólíthatlak bácsinak? :P Ha már a Karcsi nem engedi. :) :P :P ;) :cry: ;) Csak hogy a féltengely ne féljen egyedül! :D :D :D Holnap kidobom!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Holnap kidobom!!!!! ;) csak mondd meg hova, megyek érte! :lol: :D :P De komolyan, olyan üresnek tűnik most a bivaly ;) már megszoktam rajta a szárnyat ;) Ugyanitt: szárny eladó! :P ;) :cry: :D Vagy dobjam a féltengelyed mellé? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Á dehogy. Te is csaj vagy. ;) Mond meg nekik. :) ;) Én elmultam 40. már egy ideje. :lol: Akkor lehet, hogy Te vagy az elérhető pasi Edit számára? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szólíthatlak bácsinak? ;) Ha már a Karcsi nem engedi. :lol: Én mielőtt életemben először találkoztam Karcsival nem tudtam mi lesz. ;) Gondoltam mégis udvarias vagyok meg mittudomén, magázom, egyebek, aztán fórumon írta, hogy ha így teszek, akkor tökönrúg, úgyhogy nem mertem megkockáztatni a magázást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Akkor lehet, hogy Te vagy az elérhető pasi Edit számára? :) Nem tudhatom én azt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Szólíthatlak bácsinak? :P Ha már a Karcsi nem engedi. :lol: Én mielőtt életemben először találkoztam Karcsival nem tudtam mi lesz. ;) Gondoltam mégis udvarias vagyok meg mittudomén, magázom, egyebek, aztán fórumon írta, hogy ha így teszek, akkor tökönrúg, úgyhogy nem mertem megkockáztatni a magázást. :) Tökönrugni én is tudok. Tudod ki a bácsi? Az öreg Matula. Az bácsi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 ;) Holnap megyek a hűtőrácsér a fényezőhöz ;) Amúgy az normális h kérnek az autóról egy elkatrészt mintának? :P Attól függ mi az az alkatrész :lol: :P hát de ilyen nincs...;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Akkor lehet, hogy Te vagy az elérhető pasi Edit számára? ;) Nem tudhatom én azt. ;) Jaj, ennyire ne szeressetek mááár! :) :P Pedig annyira aranyos vagyok. :lol: Olykor...Időnként... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts